Minipizza – Green Goddess

Minipizza – Green Goddess

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
  • 5 min
En frisk pita-pizzavariant stappfull av grønnsaker smaker kjempegodt og er et supergodt alternativ til den vanlige kjøttpizzaen.

Ingredienser

Antall porsjoner

½ stk squash
1 stk avokado
½ stk brokkoli (ca. en bukett per pizza)
4 stk grove pitabrød eventuelt tacolefser
4 ss pesto
4 dl TINE Revet Ost Original
2 ss mandelflak
½ ts salt
¼ ts pepper

Til servering

2 stk vårløk
2 dl TINE Lett Crème Fraîche 18 %
4 stk sitronbåter

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 220 °C. Del squash, avokado og brokkoli i skiver.
    2. Legg pitabrød utover et stekebrett dekket med bakepapir. Smør med pesto og topp med revet ost, squash, brokkoli, avokado og mandler, krydre med salt og pepper.
      Tips!

      Det finnes mange grove varianter av bunner du kan velge, f.eks. pitabrød, polarbrød eller tortillalefser.

    3. Stek i ovnen i 5-6 minutter til osten er smeltet. Finsnitt vårløk og dryss over. Server med crème fraîche og sitronbåter.
Tips!

Bruk det du har av grønne grønnsakrester i kjøleskapet, f.eks. spinat, brokkoli, erter, squash, asparges, grønnkål eller erter.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat