Pepperonipizza med squash

Pepperonipizza med squash

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 25 min
Oppskrift på deilig pizza med grov bunn. Tomatsaus, pepperoni, squash, revet ost og ruccola er godsaker på toppen.

Ingredienser

Antall porsjoner

Ferdig pizzabunn:

1 stk TINE Nå Pizzabunn

Eller lag din egen grove pizzabunn:

25 g fersk gjær (ev. 0,5 pakke tørrgjær)
2 ½ dl vann
2 ss olivenolje
½ ts salt
2 dl sammalt hvete, grov
3 dl hvetemel (ca)

Pizzafyll:

2 dl ferdig pizzasaus
250 g TINE Revet Ost 4 oster
20 skiver pepperoni (evt. annen pølse med god smak)
½ stk squash
1 dl ruccola

Slik gjør du det

    1. Forvarm stekeovnen til 250 °C. Åpne pakningen og rull deigen ut på et stekebrett, med bakepapiret ned.
  1. Eller lag din egen grove pizzabunn:

    1. Rør ut gjær i lunkent vann. Ha deretter i olje og salt. Tilsett sammalt mel, og så mye fint mel at du får en passe fast deig.
    2. La den grove pizzadeigen heve på et lunt sted i ca. 20 minutter. Mot slutten av hevetiden setter du stekeovnen på 225 °C og dekker stekeplaten med bakepapir.
    3. Kjevle deigen tynt ut på et bakebord, eller rett på en stekeplate med bakepapir.
  2. Pizzafyll:

    1. Spre rikelig med pizzasaus utover bunnen. Dryss på litt av osten. Legg på pepperoni og squashskiver. Dryss over resten av osten.
      Tips!

      Lag deg en god hjemmelaget pizzasaus!

    2. Stek pizzaen midt i ovnen til osten er gyllen. Dette tar 8–10 minutter med Nå pizzabunn og gjerne noen minutter ekstra med hjemmelaget bunn. Skjær pizzaen i passe store firkanter, og server med ruccolasalat på toppen.
      Tips!

      Server gjerne med litt rømme eller Kesam til.

Tips!

Når du skal velge squash i grønnsaksdisken, skal du ta den som er fast og blank og uten for mange flekker. Det skal heller ikke være for mye bøy på den. Se etter squash som er tunge i forhold til størrelsen.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat