Skip to main content

Pizza di Parma

Enkel
20min

Oppskrift på herlig pizza. Sprø og god bunn med crème fraîche, parmaskinke, saftige cherrytometer, artisjokk og ruccolasalat.

3.6
(96)
Next ImagePizza di Parma

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk
hjemmelaget pizzabunn
1 stk
hvitløksfedd
250 g
cherrytomat
200 g
artisjokk (frisk eller hermetisk)
0.5 dl
pinjekjerner
75 g
parmaskinke
1 dl
ruccola

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 250 °C.

  2. Bland inn finhakket hvitløkfedd i crème fraîchen. Smør blandingen på pizzabunnen. Del tomat og artisjokk.

  3. Strø på ost. Legg over tomat og artisjokk. Stek pizzaen midt i ovnen i 10–15 minutter.

  4. Rist pinjekjerner i tørr stekepanne. Legg skinke og ruccola på den stekte pizzaen og dryss over pinjekjerner.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Hvis ønskene for pizzafyll er forskjellige, kan du la alle få sin del av pizzaen og fylle med sin egen favoritt.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter