Pizza di Parma

(72)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift på herlig pizza. Sprø og god bunn med crème fraîche, parmaskinke, saftige cherrytometer, artisjokk og ruccolasalat.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stkNå® Familiepizzabunn Original
2 stk
2 dlTINE PIZZA Crème Fraîche
250 gcherrytomater
200 gartisjokk (frisk eller hermetisk)
2 dlJarlsberg® Revet
½ dlpinjekjerner
75 gparmaskinke
1 dlruccola

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 250 °C. Rull deigen ut på stekeplaten med bakepapirsiden ned.
    2. Smør Crème Fraîche på pizzabunnen. Del tomat og artisjokk.

      Tips:

      Du kan også bruke vanlig Crème Fraîche. Bland inn et finhakket hvitløkfedd for ekstra smak. 

    3. Strø på ost. Legg over tomat og artisjokk. Stek pizzaen midt i ovnen i 10–15 minutter.
    4. Rist pinjekjerner i tørr stekepanne. Legg skinke og ruccola på den stekte pizzaen og dryss over pinjekjerner.

Tips:

Hvis ønskene for pizzafyll er forskjellige, kan du la alle få sin del av pizzaen og fylle med sin egen favoritt.

Kommentarer

  Legg til kommentar