Pizza di Parma
Enkel•20 min min
Oppskrift på herlig pizza. Sprø og god bunn med crème fraîche, parmaskinke, saftige cherrytometer, artisjokk og ruccolasalat.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 stkhjemmelaget pizzabunn
-
2 dl
-
1 stkhvitløksfedd
-
250 gcherrytomater
-
200 gartisjokk (frisk eller hermetisk)
-
2 dl
-
½ dlpinjekjerner
-
75 gparmaskinke
-
1 dlruccola
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 250 °C.
-
2
Bland inn finhakket hvitløkfedd i crème fraîchen. Smør blandingen på pizzabunnen. Del tomat og artisjokk.
-
3
Strø på ost. Legg over tomat og artisjokk. Stek pizzaen midt i ovnen i 10–15 minutter.
-
4
Rist pinjekjerner i tørr stekepanne. Legg skinke og ruccola på den stekte pizzaen og dryss over pinjekjerner.