tablecloth-basil
Pizza di Parma
(75)

Pizza di Parma

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift på herlig pizza. Sprø og god bunn med crème fraîche, parmaskinke, saftige cherrytometer, artisjokk og ruccolasalat.

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stkNå® Familiepizzabunn Original
2 stk
2 dlTINE PIZZA Crème Fraîche
250 gcherrytomater
200 gartisjokk (frisk eller hermetisk)
2 dlJarlsberg® Revet
½ dlpinjekjerner
75 gparmaskinke
1 dlruccola
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 250 °C. Rull deigen ut på stekeplaten med bakepapirsiden ned.
    2. Smør Crème Fraîche på pizzabunnen. Del tomat og artisjokk.
      blue heart
      Tips!

      Du kan også bruke vanlig Crème Fraîche. Bland inn et finhakket hvitløkfedd for ekstra smak. 

    3. Strø på ost. Legg over tomat og artisjokk. Stek pizzaen midt i ovnen i 10–15 minutter.
    4. Rist pinjekjerner i tørr stekepanne. Legg skinke og ruccola på den stekte pizzaen og dryss over pinjekjerner.
blue heart
Tips!

Hvis ønskene for pizzafyll er forskjellige, kan du la alle få sin del av pizzaen og fylle med sin egen favoritt.

Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff