placeholder image
5

Pizza di Parma

(66)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift på herlig pizza. Sprø og god bunn med crème fraîche, parmaskinke, saftige cherrytometer, artisjokk og ruccolasalat.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stkNå® Familiepizzabunn Original
2 stkhvitløksfedd
2 dlTINE Crème Fraîche Original
250 gcherrytomater
200 gartisjokk (frisk eller hermetisk)
2 dlJarlsberg® Revet
½ dlpinjekjerner
75 gparmaskinke
1 dlruccola

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 250 °C. Rull deigen ut på stekeplaten med bakepapirsiden ned.
    2. Finhakk hvitløk. Bland hvitløk med Crème Fraîche og smør den på pizzabunnen. Del tomat og artisjokk.
    3. Strø på ost. Legg over tomat og artisjokk. Stek pizzaen midt i ovnen i 10–15 minutter.
    4. Rist pinjekjerner i tørr stekepanne. Legg skinke og ruccola på den stekte pizzaen og dryss over pinjekjerner.

Tips:

Hvis ønskene for pizzafyll er forskjellige, kan du la alle få sin del av pizzaen og fylle med sin egen favoritt.

Kommentarer