Pizza di Parma

Pizza di Parma

5
90
Enkel20 min
Oppskrift på herlig pizza. Sprø og god bunn med crème fraîche, parmaskinke, saftige cherrytometer, artisjokk og ruccolasalat.
Visste du at...

Heter det ikke ost, er det ikke ost.

Inneholder produktet fett fra andre kilder enn melk, kan det ikke kalles ost.

TINE® Revet Ost
Alltid ekte ost

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 250 °C. Rull deigen ut på stekeplaten med bakepapirsiden ned.

  2. 2

    Bland inn finhakket hvitløkfedd i crème fraîchen. Smør blandingen på pizzabunnen. Del tomat og artisjokk.

  3. 3

    Strø på ost. Legg over tomat og artisjokk. Stek pizzaen midt i ovnen i 10–15 minutter.

  4. 4

    Rist pinjekjerner i tørr stekepanne. Legg skinke og ruccola på den stekte pizzaen og dryss over pinjekjerner.

Tips

Hvis ønskene for pizzafyll er forskjellige, kan du la alle få sin del av pizzaen og fylle med sin egen favoritt.

Del denne oppskriften: