Pizza di Parma

Pizza di Parma

5
  • Enkel
  • 20 min
Oppskrift på herlig pizza. Sprø og god bunn med crème fraîche, parmaskinke, saftige cherrytometer, artisjokk og ruccolasalat.

Ingredienser

1 stk Nå® Familiepizzabunn Italiensk
2 dl TINE Lett Crème Fraîche 18 %
1 stk hvitløksfedd
250 g cherrytomater
200 g artisjokk (frisk eller hermetisk)
2 dl Jarlsberg® Revet
½ dl pinjekjerner
75 g parmaskinke
1 dl ruccola

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 250 °C. Rull deigen ut på stekeplaten med bakepapirsiden ned.
    2. Bland inn finhakket hvitløkfedd i crème fraîchen. Smør blandingen på pizzabunnen. Del tomat og artisjokk.
    3. Strø på ost. Legg over tomat og artisjokk. Stek pizzaen midt i ovnen i 10–15 minutter.
    4. Rist pinjekjerner i tørr stekepanne. Legg skinke og ruccola på den stekte pizzaen og dryss over pinjekjerner.
Tips!

Hvis ønskene for pizzafyll er forskjellige, kan du la alle få sin del av pizzaen og fylle med sin egen favoritt.

Kommentarer

  • Bente

    5 år siden
    Kjempegod pizza, falt i smak hos store og små.

     (2)


  • Inger Beck

    5 år siden
    Kanskje litt i meste laget med 2 dl hvitløksfedd? Ellers: en kjempegod pizza. En deilig variant på tomatsausen. Brukte rødløk ikke artisjokk.

     (0)

    • Oda Smeby Christensen

      5 år siden
      Hei! Takk for gode øyne! Mengdeberegningen på hvitløk er rettet opp. Takk for god tilbakemelding og godt tips med rødløk!

       (0)

      • sissel

        5 år siden
        står fremdeles 2 dl hvitløksfedd;) Liker hvitløk, men ikke sååå myye.

         (0)

        • Kristine Mangerud, Webredaktør

          5 år siden
          Hei Sissel! Den tekniske løsningen krangler litt med oss for tiden, men nå har jeg rettet opp igjen. Tusen takk for at dere gjør oss oppmerksomme på slike feil. Ps: Jeg liker også hvitløk, men 2 desiliter ville vel vært for mye for selv den mest innbarka hvitløkselsker.

           (7)


Det er mye kjærlighet i god mat