Pizza di Parma
Oppskrift på herlig pizza. Sprø og god bunn med crème fraîche, parmaskinke, saftige cherrytometer, artisjokk og ruccolasalat.
Enkel•20 min•4 personer
Ingredienser
- 1 stykk hjemmelaget pizzabunn
- 2 dl TINE® Lett Crème Fraîche 17 %
- 1 stykk hvitløksfedd
- 250 g cherrytomat
- 200 g artisjokk, (frisk eller hermetisk)
- 2 dl TINE® Ekte Revet Ost 4 oster
- 0.5 dl pinjekjerner
- 75 g parmaskinke
- 1 dl ruccola
Slik gjør du
1
Sett stekeovnen på 250 °C.
2
Bland inn finhakket hvitløkfedd i crème fraîchen. Smør blandingen på pizzabunnen. Del tomat og artisjokk.
3
Strø på ost. Legg over tomat og artisjokk. Stek pizzaen midt i ovnen i 10–15 minutter.
4
Rist pinjekjerner i tørr stekepanne. Legg skinke og ruccola på den stekte pizzaen og dryss over pinjekjerner.
TipsHvis ønskene for pizzafyll er forskjellige, kan du la alle få sin del av pizzaen og fylle med sin egen favoritt.