Pizza di Parma

Pizza di Parma

5
  • Enkel
  • 20 min
Oppskrift på herlig pizza. Sprø og god bunn med crème fraîche, parmaskinke, saftige cherrytometer, artisjokk og ruccolasalat.

Ingredienser

1 stk Nå® Familiepizzabunn Italiensk
2 dl TINE Lett Crème Fraîche 18 %
1 stk hvitløksfedd
250 g cherrytomater
200 g artisjokk (frisk eller hermetisk)
2 dl TINE Revet Ost Original
½ dl pinjekjerner
75 g parmaskinke
1 dl ruccola

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 250 °C. Rull deigen ut på stekeplaten med bakepapirsiden ned.
    2. Bland inn finhakket hvitløkfedd i crème fraîchen. Smør blandingen på pizzabunnen. Del tomat og artisjokk.
    3. Strø på ost. Legg over tomat og artisjokk. Stek pizzaen midt i ovnen i 10–15 minutter.
    4. Rist pinjekjerner i tørr stekepanne. Legg skinke og ruccola på den stekte pizzaen og dryss over pinjekjerner.
Tips

Hvis ønskene for pizzafyll er forskjellige, kan du la alle få sin del av pizzaen og fylle med sin egen favoritt.

Kommentarer

  • Bente

    6 år siden
    Kjempegod pizza, falt i smak hos store og små.

     (2)


Det er mye kjærlighet i god mat