Pizza med Norzola og kylling
Blåmuggost på pizza smaker utrolig godt, og sammen med kylling blir det enda bedre. Her bruker vi Crème Fraîche i fyllet.
Enkel•30 min•4 personer
Ingredienser
- 1 stykk ferdig pizzabunn
- 150 g sjampinjong
- 1 stykk hvitløksfedd
- 2 stykk kyllingfilet
- 2 ss TINE® Meierismør
- 3 dl TINE® Lett Crème Fraîche 17 %
- 75 g Norzola®, eller annen god blåmuggost
- 0.5 ts salt
- 0.5 ts pepper
- 100 g Revet JARLSBERG®
- 2 dl finhakket basilikumblader
Slik gjør du
1
Sett stekeovnen på 200 °C. Rull deigen ut på et stekebrett med bakepapiret ned.
2
Skjær sopp i skiver og finhakk hvitløk. Skjær kyllingfilet i biter.
3
Brun soppskivene og kyllingbitene i en stekepanne. Tilsett crème fraîche og smak til med blåmuggost, hvitløk, salt og pepper.
4
Fordel fyllet utover pizzabunnen og strø Jarlsberg over. Stek pizzaen midt i ovnen i ca. 20 minutter.
5
Dryss over basilikum ved servering.
TipsHell litt olivenolje over pizzaen før du setter den i ovnen, og pynt med urter etter at den er stekt.