Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Pizza med Norzola og kylling

Enkel
30min

Blåmuggost på pizza smaker utrolig godt, og sammen med kylling blir det enda bedre. Her bruker vi Crème Fraîche i fyllet.

4.0
(41)
Next ImagePizza med Norzola og kylling

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk
ferdig pizzabunn
150 g
sjampinjong
1 stk
hvitløksfedd
2 stk
kyllingfilet
75 g
Norzola® eller annen god blåmuggost
0.5 ts
salt
0.5 ts
pepper
100 g
Revet JARLSBERG®
2 dl
finhakket basilikumblader

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 200 °C. Rull deigen ut på et stekebrett med bakepapiret ned.

  2. Skjær sopp i skiver og finhakk hvitløk. Skjær kyllingfilet i biter.

  3. Brun soppskivene og kyllingbitene i en stekepanne. Tilsett crème fraîche og smak til med blåmuggost, hvitløk, salt og pepper.

  4. Fordel fyllet utover pizzabunnen og strø Jarlsberg over. Stek pizzaen midt i ovnen i ca. 20 minutter.

  5. Dryss over basilikum ved servering.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Hell litt olivenolje over pizzaen før du setter den i ovnen, og pynt med urter etter at den er stekt.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter