Pizza med Norzola og kylling

Pizza med Norzola og kylling

4
39
Enkel30 min
Blåmuggost på pizza smaker utrolig godt, og sammen med kylling blir det enda bedre. Her bruker vi Crème Fraîche i fyllet.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 200 °C. Rull deigen ut på et stekebrett med bakepapiret ned.

  2. 2

    Skjær sopp i skiver og finhakk hvitløk. Skjær kyllingfilet i biter.

  3. 3

    Brun soppskivene og kyllingbitene i en stekepanne. Tilsett crème fraîche og smak til med blåmuggost, hvitløk, salt og pepper.

  4. 4

    Fordel fyllet utover pizzabunnen og strø Jarlsberg over. Stek pizzaen midt i ovnen i ca. 20 minutter.

  5. 5

    Dryss over basilikum ved servering.

Tips

Hell litt olivenolje over pizzaen før du setter den i ovnen, og pynt med urter etter at den er stekt.

Del denne oppskriften: