Pizza med Norzola og kylling

(33)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Blåmuggost på pizza smaker utrolig godt, og sammen med kylling blir det enda bedre. Her bruker vi Crème Fraîche i fyllet.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stkNå® Familiepizzabunn Italiensk
150 gsjampinjong
1 stkhvitløksfedd
2 stkkyllingfileter
2 ssTINE Meierismør
3 dlTINE Lett Crème Fraîche 18 %
75 gNorzola eller annen god blåmuggost
½ tssalt
½ tspepper
100 gJarlsberg® Revet
2 dlfinhakket basilikumblader

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 200 °C. Rull deigen ut på et stekebrett med bakepapiret ned.
    2. Skjær sopp i skiver og finhakk hvitløk. Skjær kyllingfilet i biter.
    3. Brun soppskivene og kyllingbitene i en stekepanne. Tilsett crème fraîche og smak til med blåmuggost, hvitløk, salt og pepper.
    4. Fordel fyllet utover pizzabunnen og strø Jarlsberg over. Stek pizzaen midt i ovnen i ca. 20 minutter.
    5. Dryss over basilikum ved servering.

Tips:

Hell litt olivenolje over pizzaen før du setter den i ovnen, og pynt med urter etter at den er stekt.

Kommentarer

  Legg til kommentar