
Pizza med Norzola og kylling
Blåmuggost på pizza smaker utrolig godt, og sammen med kylling blir det enda bedre. Her bruker vi Crème Fraîche i fyllet.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 200 °C. Rull deigen ut på et stekebrett med bakepapiret ned.
- 2
Skjær sopp i skiver og finhakk hvitløk. Skjær kyllingfilet i biter.
- 3
Brun soppskivene og kyllingbitene i en stekepanne. Tilsett crème fraîche og smak til med blåmuggost, hvitløk, salt og pepper.
- 4
Fordel fyllet utover pizzabunnen og strø Jarlsberg over. Stek pizzaen midt i ovnen i ca. 20 minutter.
- 5
Dryss over basilikum ved servering.
Tips
Hell litt olivenolje over pizzaen før du setter den i ovnen, og pynt med urter etter at den er stekt.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


