Pizza med Norzola og kylling

Pizza med Norzola og kylling

Kommentarer 4
  • Enkel
  • 30 min
Blåmuggost på pizza smaker utrolig godt, og sammen med kylling blir det enda bedre. Her bruker vi Crème Fraîche i fyllet.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk Nå® Familiepizzabunn Italiensk
150 g sjampinjong
1 stk hvitløksfedd
2 stk kyllingfileter
2 ss TINE Meierismør
3 dl TINE Lett Crème Fraîche 18 %
75 g Norzola eller annen god blåmuggost
½ ts salt
½ ts pepper
100 g Jarlsberg® Revet
2 dl finhakket basilikumblader

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 200 °C. Rull deigen ut på et stekebrett med bakepapiret ned.
    2. Skjær sopp i skiver og finhakk hvitløk. Skjær kyllingfilet i biter.
    3. Brun soppskivene og kyllingbitene i en stekepanne. Tilsett crème fraîche og smak til med blåmuggost, hvitløk, salt og pepper.
    4. Fordel fyllet utover pizzabunnen og strø Jarlsberg over. Stek pizzaen midt i ovnen i ca. 20 minutter.
    5. Dryss over basilikum ved servering.
Tips!

Hell litt olivenolje over pizzaen før du setter den i ovnen, og pynt med urter etter at den er stekt.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Lene Lundgren

    4 år siden
    For en amatør kan oppstskriften bli komplisert. 1 gram hvitløk og 2 spiseskjeeer kyllingfilet blir vel hellt feil. Da blir det fort en dårlig pizza. Jeg skal lage den nå, men bytter ut noen g og ss med stk😊

    Kommenter  (0)

    • Alexander Nilsen, Matfaglig webredaktør

      4 år siden
      Hei Lene, Takk for at du gjorde oss oppmerksom på feilen i oppskriften. Jeg retter det opp med en gang :)

      Kommenter  (0)


  • Miriam

    5 år siden
    Veldig enkel og kjapp å lage, og fantastisk god!

    Kommenter  (0)

    • Ane-Kamilla Eriksen, Matfaglig webredaktør

      5 år siden
      Hei Miriam! Så hyggelig at også du har oppdaget denne gode pizza-varianten! Enig med deg at den er fantastisk god! :)Ha en fortsatt fin dag!

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat