Pizza med Norzola og kylling
Enkel•30 min min
Blåmuggost på pizza smaker utrolig godt, og sammen med kylling blir det enda bedre. Her bruker vi Crème Fraîche i fyllet.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 stkferdig pizzabunn
-
150 gsjampinjong
-
1 stkhvitløksfedd
-
2 stkkyllingfileter
-
2 ss
-
3 dl
-
75 gNorzola® eller annen god blåmuggost
-
½ tssalt
-
½ tspepper
-
100 gJarlsberg® Revet
-
2 dlfinhakket basilikumblader
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 200 °C. Rull deigen ut på et stekebrett med bakepapiret ned.
-
2
Skjær sopp i skiver og finhakk hvitløk. Skjær kyllingfilet i biter.
-
3
Brun soppskivene og kyllingbitene i en stekepanne. Tilsett crème fraîche og smak til med blåmuggost, hvitløk, salt og pepper.
-
4
Fordel fyllet utover pizzabunnen og strø Jarlsberg over. Stek pizzaen midt i ovnen i ca. 20 minutter.
-
5
Dryss over basilikum ved servering.