Håndkle og blad
Hvit pizza med Norzola
(00)

Hvit pizza med Norzola

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

  • Steketid

Blåmuggost på pizza gir en helt ny opplevelse. Den hvite pizzaen med Norzola blir smakfull og enkel. Hverdagsmaten kan ikke bli bedre!

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

Pizzabunn

½ pakkegjær bruk både fersk og tørr
2 dllunkent vann
2 ssolivenolje
1 tssalt
6 dlhvetemel

Topping

1 dlTINE Crème Fraîche Original
1 pakkeNorzola
1 stkrødløk i tynne skiver
½ tsgrov pepper
1 pakkeruccola
4 ssolivenolje
1 ssbalsamicoeddik
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Smuldre gjæren i en bolle og rør den ut i vannet.
    2. Bland dette sammen med olje, salt og mesteparten av melet.
    3. Arbeid deigen smidig og glatt. Dekk bollen med plast og la deigen heve i ca. 45 minutter eller til dobbel størrelse.
    4. Sett ovnen på 200°C.
    5. Legg deigen på et melet bakebord (resten av melet) og del den like emner som kjevles ut til små pizzabunner.
    6. Pizzabunnene legges på en bakeplate dekket med bakepapir.
    7. Fordel Crème Fraîche, smuldret Norzola, rødløk, salt og pepper på bunnene.
    8. Stek i ovnen ved 200 °C i ca. 10 minutter til pizzaene er gyllenbrune.
    9. Serveres med ruccola og drypp noen få dråper olje og balsamicoeddik på toppen tilslutt.
Blått hjerte
Tips!

Kjøp ferdig pizzadeig – så blir maten raskere ferdig! Passer godt med en enkel tomatsalat med friske urter til.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat