Skip to main content

Hvit pizza med Norzola

Enkel
1t 5min

Blåmuggost på pizza gir en helt ny opplevelse. Den hvite pizzaen med Norzola blir smakfull og enkel. Hverdagsmaten kan ikke bli bedre!

3.0
(24)
Next ImageHvit pizza med Norzola

Ingredienser

Antall porsjoner

Pizzabunn

0.5 pakke
gjær bruk både fersk og tørr
2 dl
lunkent vann
2 ss
olivenolje
1 ts
salt
6 dl
hvetemel

Topping

1 pakke
1 stk
rødløk i tynne skiver
0.5 ts
grov pepper
1 pakke
ruccola
4 ss
olivenolje
1 ss
balsamicoeddik

Fremgangsmåte

  1. Smuldre gjæren i en bolle og rør den ut i vannet.

  2. Bland dette sammen med olje, salt og mesteparten av melet.

  3. Arbeid deigen smidig og glatt. Dekk bollen med plast og la deigen heve i ca. 45 minutter eller til dobbel størrelse.

  4. Sett ovnen på 200°C.

  5. Legg deigen på et melet bakebord (resten av melet) og del den like emner som kjevles ut til små pizzabunner.

  6. Pizzabunnene legges på en bakeplate dekket med bakepapir.

  7. Fordel Crème Fraîche, smuldret Norzola, rødløk, salt og pepper på bunnene.

  8. Stek i ovnen ved 200 °C i ca. 10 minutter til pizzaene er gyllenbrune.

  9. Serveres med ruccola og drypp noen få dråper olje og balsamicoeddik på toppen tilslutt.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Kjøp ferdig pizzadeig – så blir maten raskere ferdig! Passer godt med en enkel tomatsalat med friske urter til.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter