Hvit pizza med Norzola

Hvit pizza med Norzola

0
7
Enkel65 min
Blåmuggost på pizza gir en helt ny opplevelse. Den hvite pizzaen med Norzola blir smakfull og enkel. Hverdagsmaten kan ikke bli bedre!

Ingredienser

Antall porsjoner

Pizzabunn

  • ½ pakke
    gjær bruk både fersk og tørr
  • 2 dl
    lunkent vann
  • 2 ss
    olivenolje
  • 1 ts
    salt
  • 6 dl
    hvetemel

Topping

Slik gjør du det

  1. 1

    Smuldre gjæren i en bolle og rør den ut i vannet.

  2. 2

    Bland dette sammen med olje, salt og mesteparten av melet.

  3. 3

    Arbeid deigen smidig og glatt. Dekk bollen med plast og la deigen heve i ca. 45 minutter eller til dobbel størrelse.

  4. 4

    Sett ovnen på 200°C.

  5. 5

    Legg deigen på et melet bakebord (resten av melet) og del den like emner som kjevles ut til små pizzabunner.

  6. 6

    Pizzabunnene legges på en bakeplate dekket med bakepapir.

  7. 7

    Fordel Crème Fraîche, smuldret Norzola, rødløk, salt og pepper på bunnene.

  8. 8

    Stek i ovnen ved 200 °C i ca. 10 minutter til pizzaene er gyllenbrune.

  9. 9

    Serveres med ruccola og drypp noen få dråper olje og balsamicoeddik på toppen tilslutt.

Tips

Kjøp ferdig pizzadeig – så blir maten raskere ferdig! Passer godt med en enkel tomatsalat med friske urter til.

Del denne oppskriften: