Spagetti med Norzolasaus

Spagetti med Norzolasaus

Kommentarer 0
  • Middels
  • 20 min
Pasta med blåmuggsaus og bacon. Dette er en enkel hverdagsrett som smaker fantastisk. Litt Norzola i hverdagssausen gjør pastamåltidet mer smakfull og du blir helten på kjøkkenet.

Ingredienser

Antall porsjoner

½ pakke spagetti
1 pakke baconskive delt i biter
1 stk løk
3 ss TINE Meierismør
3 dl TINE Matfløte
1 pakke Norzola
¼ ts pepper
¼ ts salt

Slik gjør du det

    1. Kok spagetti etter anvisningen på pakken.
    2. Stek bacon gyllent – sett til siden.
    3. Bruk sausekjele og brun løken lett i smør. Hel i fløte og kok opp.
    4. Del Norzola i biter og la de smelte inn i sausen en og en. Tilfør ostemengden etter din smak.
    5. Smak sausen til med salt og pepper.
    6. Server pasta rykende varm sammen med sausen og stekt bacon på toppen.
Tips!

Om du vil ha mer Norzola smak smuldre litt over retten. Frisk salat og brød er godt til.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat