Spagetti med Norzolasaus
Pasta med blåmuggsaus og bacon. Dette er en enkel hverdagsrett som smaker fantastisk. Litt Norzola i hverdagssausen gjør pastamåltidet mer smakfull og du blir helten på kjøkkenet.
Middels•20 min•4 personer
Ingredienser
- 0.5 pakke spaghetti
- 1 pakke baconskive, delt i biter
- 1 stykk løk
- 3 ss TINE® Meierismør
- 3 dl TINE® Matfløte
- 1 pakke Norzola®
- 0.25 ts pepper
- 0.25 ts salt
Slik gjør du
1
Kok spagetti etter anvisningen på pakken.
2
Stek bacon gyllent – sett til siden.
3
Bruk sausekjele og brun løken lett i smør. Hel i fløte og kok opp.
4
Del Norzola i biter og la de smelte inn i sausen en og en. Tilfør ostemengden etter din smak.
5
Smak sausen til med salt og pepper.
6
Server pasta rykende varm sammen med sausen og stekt bacon på toppen.
TipsOm du vil ha mer Norzola smak smuldre litt over retten. Frisk salat og brød er godt til.