
Spagetti med Norzolasaus
Middels•20 min min
Pasta med blåmuggsaus og bacon. Dette er en enkel hverdagsrett som smaker fantastisk. Litt Norzola i hverdagssausen gjør pastamåltidet mer smakfull og du blir helten på kjøkkenet.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
½ pakkespaghetti
-
1 pakkebaconskive delt i biter
-
1 stkløk
-
3 ss
-
3 dl
-
1 pakke
-
¼ tspepper
-
¼ tssalt
Slik gjør du det
-
1
Kok spagetti etter anvisningen på pakken.
-
2
Stek bacon gyllent – sett til siden.
-
3
Bruk sausekjele og brun løken lett i smør. Hel i fløte og kok opp.
-
4
Del Norzola i biter og la de smelte inn i sausen en og en. Tilfør ostemengden etter din smak.
-
5
Smak sausen til med salt og pepper.
-
6
Server pasta rykende varm sammen med sausen og stekt bacon på toppen.