Skip to main content

Spagetti med Norzolasaus

Middels
20min

Pasta med blåmuggsaus og bacon. Dette er en enkel hverdagsrett som smaker fantastisk. Litt Norzola i hverdagssausen gjør pastamåltidet mer smakfull og du blir helten på kjøkkenet.

3.9
(22)
Next ImageSpagetti med Norzolasaus

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Ingredienser

0.5 pakke
spaghetti
1 pakke
baconskive delt i biter
1 stk
løk
1 pakke
0.25 ts
pepper
0.25 ts
salt

Fremgangsmåte

  1. Kok spagetti etter anvisningen på pakken.

  2. Stek bacon gyllent – sett til siden.

  3. Bruk sausekjele og brun løken lett i smør. Hel i fløte og kok opp.

  4. Del Norzola i biter og la de smelte inn i sausen en og en. Tilfør ostemengden etter din smak.

  5. Smak sausen til med salt og pepper.

  6. Server pasta rykende varm sammen med sausen og stekt bacon på toppen.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Om du vil ha mer Norzola smak smuldre litt over retten. Frisk salat og brød er godt til.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter