Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Sprøstekt vaktel og ravioli med blåmuggost og aprikos

1t

Å lage sin egen pasta høres kanskje vanskelig ut, men det er lekende lett og ikke minst gøy. Denne varianten er garantert en smakskombinasjon som kommer til å gi dine gjester en opplevelse de vil huske.

4.3
(12)

Ingredienser

4 stk
vaktellår
4 stk
vaktelbryst
1 ss
grovt salt
½ ts
salt
¼ ss
pepper
1 ss
solsikkeolje

Ravioli

5 dl
hvetemel
3 stk
egg
3 ts
olivenolje
¾ ts
salt
3 dl
vann
3 dl
sukker
2 dl
valnøtter
20 stk
tørket aprikos
1 ss
finhakket persille
2 stk
eggeplomme, til pensling

Saus

1 stk
sjalottløk
3 dl
hvitvin
2 ss
trøffelolje
50 g
revet parmesan
¼ ts
salt
¼ ts
pepper
½ stk
sitron

Slik gjør du

Ravioli

Saus

Tips

Lag raviolien mange dager i forveien og frys de ned. Fløtesausen kan også lages ett par dager i forveien og oppbevares i kjøleskapet, og parmesan kan rives klart dagen før.

Hev smaken med våre produkter