Fant 1,069 oppskrifter
  1.  Lam- og grønnsaksform

    Lam- og grønnsaksform

    En varmende gryte med lam og grønnsaker er perfekt søndagsmiddag.
    • Enkel
    • 120 min
  2.  Pastaskruer med kremet tomatsaus

    Pastaskruer med kremet tomatsaus

    Her serveres pasta med en mild, fyldig og kremet kjøttsaus. Retten er laget med mye grønnsaker, slik at barna får i seg mye grønt uten at de tenker over det. En ny hverdagsfavoritt!
    • Enkel
    • 30 min
  3.  Tomatsuppe med ostetoast

    Tomatsuppe med ostetoast

    Suppe er sunn og enkel hverdagsmat å lage fra bunnen av. Denne milde tomatsuppen faller garantert i smak hos de minste. Med sprø ostetoast på toppen, får du noe knasende godt å tygge på i tillegg.
    • Enkel
    • 25 min
  4. 7-lags gratinert tacodipp

    7-lags gratinert tacodipp

    Hvorfor ikke servere taco som dipp? Med en 7 layer taco dip bestående av blant annet kjøttdeig, guacamole, rømme og ost er det bare å dyppe nachochips godt nedi og nyte. Perfekt foran tv-en, i selskap eller på vorspiel.
    • Enkel
    • 40 min
  5. 7-lags tacodipp med kylling

    7-lags tacodipp med kylling

    Dette er en frisk variant av 7 layer taco dip med kylling og friske grønnsaker. Server den i en stor form som alle kan forsyne seg av eller i porsjonsglass med hjemmelagede tortillachips.
    • Enkel
    • 40 min
  6. 7-lags vegetar tacodipp

    7-lags tacodipp uten kjøtt

    Deilig dipp i syv lag med blant annet bønnemos, rømme, ost og tomat, gratinert i ovnen og klar til å nytes med sprø tortillachips. Bedre enn dette blir ikke en vegetarisk 7 layer taco dip.
    • Enkel
    • 30 min
  7. Ajo Bianco med Coppa skinke

    Ajo Bianco med Coppa skinke

    Spansk delikatesse og en hvit utgave av den kanskje mer kjente Gazpacho-suppen. Du kan servere den som en liten forrett eller til lunsj.
    • Enkel
    • 30 min
  8. Aligot

    Aligot

    Denne potetmosen er stappfull av ost og crème fraîche, og er en krysning mellom ostefondue og potetmos. Prinsippet er at osten skal gjøre mosen smakfull og elastisk. Potetstappe serveres gjerne til godt krydret kjøtt eller pølse.
    • Enkel
    • 60 min
  9. Ananas- og kyllingkebab med kokostomatsaus og rømme

    Ananas- og kyllingkebab

    Disse grillspydene representer veldig mye av det som er det zanzibarske kjøkken. Her er eksotiske smaker som ananas, ingefær, sitrongress og kokos, smaker som passer vel så godt her hjemme.
    • Enkel
    • 40 min
  10. Andebryst

    Andebryst

    Dette er festmat! Server klassisk pannestekt andebryst med fløyelsmyk potetmos og frisk, eksotisk pasjonsfruktsaus.
    • Middels
    • 40 min
  11. Andebryst med pastinakkpure

    Andebryst med pastinakkpure

    Et skikkelig festmåltid. Rosastekt andebryst med kremet pastinakkpure.
    • Middels
    • 80 min
  12. Andeconfit med potetmos og rødkålsalat

    Andeconfit med potetmos og rødkålsalat

    And er festmat og det å konfitere, koke i fett, er en spennende måte å tilberede denne delikatessen på. Husk at andelårene skal stå kaldt i 6 - 8 timer, gjerne over natten, med salt.
    • Enkel
    • 120 min