Skip to main content

Hamburger med Norzola

Enkel
20min

Noen skiver Norzola gjør hamburgermåltidet mer spennende og du kan bli hverdagshelten! Denne burgeren med blåmuggost blir garantert suksess!

4.0
(6)
Next ImageHamburger med Norzola

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

400 g
karbonadedeig
0.25 ts
salt
0.25 ts
pepper
4 stk
hamburgerbrød
8 stk
salatblad
1 pakke
Norzola®, i skiver
0.5 stk
rødløk delt i tynne skiver

Fremgangsmåte

  1. Bland karbonadedeigen med litt salt og pepper.

  2. Form deigen til runde burgere, ca. 2 cm tykke. Stek i smør, 2-3 minutter på hver side.

    Tips

    Stek burgeren det siste minuttet med litt honning. Da får du en fin gyllen farge og litt ekstra sødme som passer godt til den salte osten.

  3. Varm brødet i ovnen på 200 °C i 2-3 minutter.

  4. Legg salatbladene og burger på brødet, topp med skivet Norzola og løk.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

For enda mer smak bruk en ekstra skive Norzola på toppen av burgeren og aioli på bunnen av brødet.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter