Hamburger med Norzola

Hamburger med Norzola

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Noen skiver Norzola gjør hamburgermåltidet mer spennende og du kan bli hverdagshelten! Denne burgeren med blåmuggost blir garantert suksess!

Antall porsjoner

Ingredienser

400 g karbonadedeig
¼ ts salt
¼ ts pepper
3 ss TINE Meierismør
4 stk hamburgerbrød
8 stk salatblader
1 pakke Norzola , i skiver
½ stk rødløk delt i tynne skiver

Slik gjør du det

    1. Bland karbonadedeigen med litt salt og pepper.
    2. Form deigen til runde burgere, ca. 2 cm tykke. Stek i smør, 2-3 minutter på hver side.
      Tips!

      Stek burgeren det siste minuttet med litt honning. Da får du en fin gyllen farge og litt ekstra sødme som passer godt til den salte osten.

    3. Varm brødet i ovnen på 200 °C i 2-3 minutter.
    4. Legg salatbladene og burger på brødet, topp med skivet Norzola og løk.
Tips!

For enda mer smak bruk en ekstra skive Norzola på toppen av burgeren og aioli på bunnen av brødet.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat