Hamburger med Norzola

Hamburger med Norzola

0
6
Enkel20 min
Noen skiver Norzola gjør hamburgermåltidet mer spennende og du kan bli hverdagshelten! Denne burgeren med blåmuggost blir garantert suksess!

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 400 g
    karbonadedeig
  • ¼ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • 3 ss
  • 4 stk
    hamburgerbrød
  • 8 stk
    salatblader
  • 1 pakke
    Norzola® , i skiver
  • ½ stk
    rødløk delt i tynne skiver

Slik gjør du det

  1. 1

    Bland karbonadedeigen med litt salt og pepper.

  2. 2

    Form deigen til runde burgere, ca. 2 cm tykke. Stek i smør, 2-3 minutter på hver side.

    Tips

    Stek burgeren det siste minuttet med litt honning. Da får du en fin gyllen farge og litt ekstra sødme som passer godt til den salte osten.

  3. 3

    Varm brødet i ovnen på 200 °C i 2-3 minutter.

  4. 4

    Legg salatbladene og burger på brødet, topp med skivet Norzola og løk.

Tips

For enda mer smak bruk en ekstra skive Norzola på toppen av burgeren og aioli på bunnen av brødet.

Del denne oppskriften: