
Hamburger med Norzola
Enkel•20 min min
Noen skiver Norzola gjør hamburgermåltidet mer spennende og du kan bli hverdagshelten! Denne burgeren med blåmuggost blir garantert suksess!
Ingredienser
Antall porsjoner
-
400 gkarbonadedeig
-
¼ tssalt
-
¼ tspepper
-
3 ss
-
4 stkhamburgerbrød
-
8 stksalatblader
-
1 pakkeNorzola® , i skiver
-
½ stkrødløk delt i tynne skiver
Slik gjør du det
-
1
Bland karbonadedeigen med litt salt og pepper.
-
2
Form deigen til runde burgere, ca. 2 cm tykke. Stek i smør, 2-3 minutter på hver side.
Tips
Stek burgeren det siste minuttet med litt honning. Da får du en fin gyllen farge og litt ekstra sødme som passer godt til den salte osten.
-
3
Varm brødet i ovnen på 200 °C i 2-3 minutter.
-
4
Legg salatbladene og burger på brødet, topp med skivet Norzola og løk.