Miniburgere med Norvegia
Enkel•30 min min
Disse små burgerne kan du lage i stand på forhånd. De er fine i barnebursdager, på 17. mai eller til andre festlige anledninger.
Ingredienser
Antall stykker
-
600 gkarbonadedeig eller kjøttdeig
-
2 ssgriljermel eller strøbrød
-
2 sspotetmel
-
1 stkegg
-
2 ssfinhakket løk
-
2 tsfransk sennep (kan sløyfes)
-
1 tssalt
-
½ tspepper
-
2 ssTINE® Meierismør til steking
-
150 g
-
20 stksmå hamburgerbrød
-
20 bladersalat
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 200 °C.
-
2
Bland karbonadedeig, griljermel, potetmel, egg, finhakket løk, sennep, salt og pepper i en food processor, og kjør til alt er godt blandet.
-
3
Form farsen til små burgere og stek dem på begge sider i litt smør i en stekepanne på middels varme, til de er gjennomstekte.
Tips
Burgerne kan gjøres klare dagen før servering. Oppbevar dem kjølig til neste dag.
-
4
Rett før servering legger du burgerne i en langpanne. Legg litt ost på hver og stek dem i ovnen til osten har smeltet, ca. 10 minutter. Server osteburgerne i små burgerbrød med litt salat under.