Skip to main content

Miniburgere med Norvegia

Enkel
30min

Disse små burgerne kan du lage i stand på forhånd. De er fine i barnebursdager, på 17. mai eller til andre festlige anledninger.

4.1
(53)
Next ImageMiniburgere med Norvegia

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

600 g
karbonadedeig eller kjøttdeig
2 ss
griljermel eller strøbrød
2 ss
potetmel
1 stk
egg
2 ss
finhakket løk
2 ts
fransk sennep (kan sløyfes)
1 ts
salt
0.5 ts
pepper
2 ss
TINE® Meierismør til steking
20 stk
små hamburgerbrød
20 blad
salat

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 200 °C.

  2. Bland karbonadedeig, griljermel, potetmel, egg, finhakket løk, sennep, salt og pepper i en food processor, og kjør til alt er godt blandet.

  3. Form farsen til små burgere og stek dem på begge sider i litt smør i en stekepanne på middels varme, til de er gjennomstekte.

    Tips

    Burgerne kan gjøres klare dagen før servering. Oppbevar dem kjølig til neste dag.
  4. Rett før servering legger du burgerne i en langpanne. Legg litt ost på hver og stek dem i ovnen til osten har smeltet, ca. 10 minutter. Server osteburgerne i små burgerbrød med litt salat under.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter