Håndkle og blad
Miniburgere med Norvegia
(2828)

Miniburgere med Norvegia

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Disse små burgerne kan du lage i stand på forhånd. De er fine i barnebursdager, på 17. mai eller til andre festlige anledninger.

Håndkle

Ingredienser

Antall stykker

600 gkarbonadedeig eller kjøttdeig
2 ssgriljermel eller strøbrød
2 sspotetmel
1 stkegg
2 ssfinhakket løk
2 tsfransk sennep (kan sløyfes)
1 tssalt
½ tspepper
2 ssTINE Meierismør til steking
150 gNorvegia® Revet
20 stksmå hamburgerbrød
20 bladersalat
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 200 °C.
    2. Bland karbonadedeig, griljermel, potetmel, egg, finhakket løk, sennep, salt og pepper i en food processor, og kjør til alt er godt blandet.
    3. Form farsen til små burgere og stek dem på begge sider i litt smør i en stekepanne på middels varme, til de er gjennomstekte.
      Blått hjerte
      Tips!

      Burgerne kan gjøres klare dagen før servering. Avkjøl dem og oppbevar dem kjølig til neste dag.

    4. Rett før servering legger du burgerne i en langpanne. Legg litt revet ost på hver og stek dem i ovnen til osten har smeltet, ca. 10 minutter. Server osteburgerne i små burgerbrød med litt salat under.
Blått hjerte
Tips!

Hvis du har laget hamburgerne på forhånd, kan du legge dem i en langpanne med litt revet Norvegia på og varme dem noen minutter, slik at osten smelter.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat