Miniburgere med Norvegia

(28)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Disse små burgerne kan du lage i stand på forhånd. De er fine i barnebursdager, på 17. mai eller til andre festlige anledninger.

Antall stykker

Ingredienser

600 gkarbonadedeig eller kjøttdeig
2 ssgriljermel eller strøbrød
2 sspotetmel
1 stkegg
2 ssfinhakket løk
2 tsfransk sennep (kan sløyfes)
1 tssalt
½ tspepper
2 ssTINE Meierismør til steking
150 gNorvegia® Revet
20 stksmå hamburgerbrød
20 bladersalat
 Les kommentarer (2) Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 200 °C.
    2. Bland karbonadedeig, griljermel, potetmel, egg, finhakket løk, sennep, salt og pepper i en food processor, og kjør til alt er godt blandet.
    3. Form farsen til små burgere og stek dem på begge sider i litt smør i en stekepanne på middels varme, til de er gjennomstekte.

      Tips:

      Burgerne kan gjøres klare dagen før servering. Avkjøl dem og oppbevar dem kjølig til neste dag.

    4. Rett før servering legger du burgerne i en langpanne. Legg litt revet ost på hver og stek dem i ovnen til osten har smeltet, ca. 10 minutter. Server osteburgerne i små burgerbrød med litt salat under.

Tips:

Hvis du har laget hamburgerne på forhånd, kan du legge dem i en langpanne med litt revet Norvegia på og varme dem noen minutter, slik at osten smelter.

Kommentarer

  Legg til kommentar