
Miniburgere med Norvegia
Disse små burgerne kan du lage i stand på forhånd. De er fine i barnebursdager, på 17. mai eller til andre festlige anledninger.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 200 °C.
- 2
Bland karbonadedeig, griljermel, potetmel, egg, finhakket løk, sennep, salt og pepper i en food processor, og kjør til alt er godt blandet.
- 3
Form farsen til små burgere og stek dem på begge sider i litt smør i en stekepanne på middels varme, til de er gjennomstekte.
Tips
Burgerne kan gjøres klare dagen før servering. Oppbevar dem kjølig til neste dag. - 4
Rett før servering legger du burgerne i en langpanne. Legg litt ost på hver og stek dem i ovnen til osten har smeltet, ca. 10 minutter. Server osteburgerne i små burgerbrød med litt salat under.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



