Miniburgere med Norvegia

Miniburgere med Norvegia

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 30 min
Disse små burgerne kan du lage i stand på forhånd. De er fine i barnebursdager, på 17. mai eller til andre festlige anledninger.

Antall stykker

Ingredienser

600 g karbonadedeig eller kjøttdeig
2 ss griljermel eller strøbrød
2 ss potetmel
1 stk egg
2 ss finhakket løk
2 ts fransk sennep (kan sløyfes)
1 ts salt
½ ts pepper
2 ss TINE Meierismør til steking
150 g Norvegia® Revet
20 stk små hamburgerbrød
20 blader salat

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 200 °C.
    2. Bland karbonadedeig, griljermel, potetmel, egg, finhakket løk, sennep, salt og pepper i en food processor, og kjør til alt er godt blandet.
    3. Form farsen til små burgere og stek dem på begge sider i litt smør i en stekepanne på middels varme, til de er gjennomstekte.
      Tips!

      Burgerne kan gjøres klare dagen før servering. Avkjøl dem og oppbevar dem kjølig til neste dag.

    4. Rett før servering legger du burgerne i en langpanne. Legg litt revet ost på hver og stek dem i ovnen til osten har smeltet, ca. 10 minutter. Server osteburgerne i små burgerbrød med litt salat under.
Tips!

Hvis du har laget hamburgerne på forhånd, kan du legge dem i en langpanne med litt revet Norvegia på og varme dem noen minutter, slik at osten smelter.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Sylvi Ann Bergheim

    6 år siden
    Tror det er litt feil på måle enheten hos dere i når det gjelder porsjoner, tenkte jeg skulle lage mini burgere til et koldt bord skrev 28 i antall porsjoner og fikk til svar at jeg trengte 19600g karbonadedeig prøvde da å skrive 1 og fikk at jeg skulle bruke 700g Det er vel en ganske stor MINI BURGER.

    Kommenter  (2)

    • Camillee

      2 år siden
      ..hihi...19600.... .det er gøyalt 4 år etter også ; )

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat