Miniburgere med Norvegia

Miniburgere med Norvegia

2
  • Enkel
  • 30 min
Disse små burgerne kan du lage i stand på forhånd. De er fine i barnebursdager, på 17. mai eller til andre festlige anledninger.

Ingredienser

600 g karbonadedeig eller kjøttdeig
2 ss griljermel eller strøbrød
2 ss potetmel
1 stk egg
2 ss finhakket løk
2 ts fransk sennep (kan sløyfes)
1 ts salt
½ ts pepper
2 ss TINE Meierismør til steking
150 g Norvegia® Original
20 stk små hamburgerbrød
20 blader salat

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 200 °C.
    2. Bland karbonadedeig, griljermel, potetmel, egg, finhakket løk, sennep, salt og pepper i en food processor, og kjør til alt er godt blandet.
    3. Form farsen til små burgere og stek dem på begge sider i litt smør i en stekepanne på middels varme, til de er gjennomstekte.
      Tips
      Burgerne kan gjøres klare dagen før servering. Oppbevar dem kjølig til neste dag.
    4. Rett før servering legger du burgerne i en langpanne. Legg litt ost på hver og stek dem i ovnen til osten har smeltet, ca. 10 minutter. Server osteburgerne i små burgerbrød med litt salat under.

Kommentarer

  • Sylvi Ann Bergheim

    7 år siden
    Tror det er litt feil på måle enheten hos dere i når det gjelder porsjoner, tenkte jeg skulle lage mini burgere til et koldt bord skrev 28 i antall porsjoner og fikk til svar at jeg trengte 19600g karbonadedeig prøvde da å skrive 1 og fikk at jeg skulle bruke 700g Det er vel en ganske stor MINI BURGER.

     (2)

    • Camillee

      3 år siden
      ..hihi...19600.... .det er gøyalt 4 år etter også ; )

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat