Miniburgere med Norvegia

Miniburgere med Norvegia

1
31
Enkel30 min
Disse små burgerne kan du lage i stand på forhånd. De er fine i barnebursdager, på 17. mai eller til andre festlige anledninger.

Ingredienser

Antall stykker

  • 600 g
    karbonadedeig eller kjøttdeig
  • 2 ss
    griljermel eller strøbrød
  • 2 ss
    potetmel
  • 1 stk
    egg
  • 2 ss
    finhakket løk
  • 2 ts
    fransk sennep (kan sløyfes)
  • 1 ts
    salt
  • ½ ts
    pepper
  • 2 ss
    TINE Meierismør til steking
  • 150 g
  • 20 stk
    små hamburgerbrød
  • 20 blader
    salat

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 200 °C.

  2. 2

    Bland karbonadedeig, griljermel, potetmel, egg, finhakket løk, sennep, salt og pepper i en food processor, og kjør til alt er godt blandet.

  3. 3

    Form farsen til små burgere og stek dem på begge sider i litt smør i en stekepanne på middels varme, til de er gjennomstekte.

    Tips

    Burgerne kan gjøres klare dagen før servering. Oppbevar dem kjølig til neste dag.

  4. 4

    Rett før servering legger du burgerne i en langpanne. Legg litt ost på hver og stek dem i ovnen til osten har smeltet, ca. 10 minutter. Server osteburgerne i små burgerbrød med litt salat under.

Del denne oppskriften: