
Miniburgere med Norvegia
- Enkel
- 30 min
Disse små burgerne kan du lage i stand på forhånd. De er fine i barnebursdager, på 17. mai eller til andre festlige anledninger.

Ingredienser
600 g | karbonadedeig eller kjøttdeig |
2 ss | griljermel eller strøbrød |
2 ss | potetmel |
1 stk | egg |
2 ss | finhakket løk |
2 ts | fransk sennep (kan sløyfes) |
1 ts | salt |
½ ts | pepper |
2 ss | TINE Meierismør til steking |
150 g | Norvegia® Revet |
20 stk | små hamburgerbrød |
20 blader | salat |


Slik gjør du det
-
-
Sett stekeovnen på 200 °C.
-
Bland karbonadedeig, griljermel, potetmel, egg, finhakket løk, sennep, salt og pepper i en food processor, og kjør til alt er godt blandet.
-
Form farsen til små burgere og stek dem på begge sider i litt smør i en stekepanne på middels varme, til de er gjennomstekte.Tips!
Burgerne kan gjøres klare dagen før servering. Avkjøl dem og oppbevar dem kjølig til neste dag.
-
Rett før servering legger du burgerne i en langpanne. Legg litt revet ost på hver og stek dem i ovnen til osten har smeltet, ca. 10 minutter. Server osteburgerne i små burgerbrød med litt salat under.
-

Tips!
Hvis du har laget hamburgerne på forhånd, kan du legge dem i en langpanne med litt revet Norvegia på og varme dem noen minutter, slik at osten smelter.
Produkter i oppskriften



La deg inspirere



Populært akkurat nå



Kommentarer
Sylvi Ann Bergheim
(2)
Camillee
(0)