Disse små burgerne kan du lage i stand på forhånd. De er fine i barnebursdager, på 17. mai eller til andre festlige anledninger.
Enkel•30 min•20 personer
Ingredienser
600 g karbonadedeig, eller kjøttdeig
2 ss griljermel, eller strøbrød
2 ss potetmel
1 stykk egg
2 ss finhakket løk
2 ts fransk sennep, (kan sløyfes)
1 ts salt
0.5 ts pepper
2 ss TINE® Meierismør, til steking
150 g Norvegia® Original
20 stykk små hamburgerbrød
20 blad salat
Slik gjør du
1
Sett stekeovnen på 200 °C.
2
Bland karbonadedeig, griljermel, potetmel, egg, finhakket løk, sennep, salt og pepper i en food processor, og kjør til alt er godt blandet.
3
Form farsen til små burgere og stek dem på begge sider i litt smør i en stekepanne på middels varme, til de er gjennomstekte.
Tips
Burgerne kan gjøres klare dagen før servering. Oppbevar dem kjølig til neste dag.
4
Rett før servering legger du burgerne i en langpanne. Legg litt ost på hver og stek dem i ovnen til osten har smeltet, ca. 10 minutter.
Server osteburgerne i små burgerbrød med litt salat under.
Lagre
Skriv ut
Del
Miniburgere med Norvegia
Enkel
30min
Disse små burgerne kan du lage i stand på forhånd. De er fine i barnebursdager, på 17. mai eller til andre festlige anledninger.