Pizza med chevre og honning
Enkel•20 min min
Pizza med oliven og norskprodusert chevre. Toppes med flytende honning. Nydelig både som helgekos og til hverdags.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 stkferdig pizzabunn
-
150 gkjøttdeig
-
1 ssTINE® Meierismør til steking
-
½ tssalt
-
¼ tsnykvernet pepper
-
1 stkrødløk , i tynne skiver
-
2 dlruccola
-
2 dlferdig pizzasaus
-
12 stksorte oliven
-
150 g
-
1 ssflytende honning
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 250 °C. Trill pizzabunnen ut på et stekebrett, med bakepapiret under.
-
2
Brun kjøttdeig i smør i en stekepanne. Smak til med salt og pepper.
-
3
Skjær løk i skiver. Vask ruccolasalaten.
-
4
Fordel saus utover pizzabunnen og legg kjøttdeig oppå. Legg så på løk, oliven og chevre.
Tips
Har du litt ekstra tid kan du lage denne gode hjemmelagede pizzasausen.
-
5
Stek pizzaen midt i ovnen i 10?15 minutter.
-
6
Legg ruccola på toppen av den ferdige pizzaen. Drypp litt flytende honning over ved servering.