Håndkle og blad
Pizza med chevre og honning
(1212)

Pizza med chevre og honning

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Pizza med oliven og norskprodusert chevre. Toppes med flytende honning. Nydelig både som helgekos og til hverdags.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stkNå® Familiepizzabunn Italiensk
150 gkjøttdeig
1 ssTINE Meierismør til steking
½ tssalt
¼ tsnykvernet pepper
1 stkrødløk, i tynne skiver
2 dlruccola
2 dlferdig pizzasaus
12 stksorte oliven
150 gChevre Original Haukeli
1 ssflytende honning
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 250 °C. Trill pizzabunnen ut på et stekebrett, med bakepapiret under.
    2. Brun kjøttdeig i smør i en stekepanne. Smak til med salt og pepper.
    3. Skjær løk i skiver. Vask ruccolasalaten.
    4. Fordel saus utover pizzabunnen og legg kjøttdeig oppå. Legg så på løk, oliven og chevre.
      Blått hjerte
      Tips!

      Har du litt ekstra tid kan du lage denne gode hjemmelagede pizzasausen.

    5. Stek pizzaen midt i ovnen i 10?15 minutter.
    6. Legg ruccola på toppen av den ferdige pizzaen. Drypp litt flytende honning over ved servering.
Blått hjerte
Tips!

Du kan også prøve denne pizzaen med spekeskinke istedenfor kjøttdeig.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat