Pizza med chevre og honning
Pizza med oliven og norskprodusert chevre. Toppes med flytende honning. Nydelig både som helgekos og til hverdags.

Ingredienser
Porsjoner
Slik gjør du
- 1
Sett stekeovnen på 250 °C. Trill pizzabunnen ut på et stekebrett, med bakepapiret under.
- 2
Brun kjøttdeig i smør i en stekepanne. Smak til med salt og pepper.
- 3
Skjær løk i skiver. Vask ruccolasalaten.
- 4
Fordel saus utover pizzabunnen og legg kjøttdeig oppå. Legg så på løk, oliven og chevre.
Tips
Har du litt ekstra tid kan du lage denne gode hjemmelagede pizzasausen.
- 5
Stek pizzaen midt i ovnen i 10?15 minutter.
- 6
Legg ruccola på toppen av den ferdige pizzaen. Drypp litt flytende honning over ved servering.
Tips
Du kan også prøve denne pizzaen med spekeskinke istedenfor kjøttdeig.