Skip to main content

Pizza med chevre og honning

Enkel
20min

Pizza med oliven og norskprodusert chevre. Toppes med flytende honning. Nydelig både som helgekos og til hverdags.

3.9
(16)
Next ImagePizza med chevre og honning

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk
ferdig pizzabunn
150 g
kjøttdeig
1 ss
TINE® Meierismør til steking
0.5 ts
salt
0.25 ts
nykvernet pepper
1 stk
rødløk, i tynne skiver
2 dl
ruccola
2 dl
ferdig pizzasaus
12 stk
sorte oliven
1 ss
flytende honning

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 250 °C. Trill pizzabunnen ut på et stekebrett, med bakepapiret under.

  2. Brun kjøttdeig i smør i en stekepanne. Smak til med salt og pepper.

  3. Skjær løk i skiver. Vask ruccolasalaten.

  4. Fordel saus utover pizzabunnen og legg kjøttdeig oppå. Legg så på løk, oliven og chevre.

    Tips

    Har du litt ekstra tid kan du lage denne gode hjemmelagede pizzasausen.

  5. Stek pizzaen midt i ovnen i 10?15 minutter.

  6. Legg ruccola på toppen av den ferdige pizzaen. Drypp litt flytende honning over ved servering.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Du kan også prøve denne pizzaen med spekeskinke istedenfor kjøttdeig.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter