Pizza med chevre og honning

Pizza med chevre og honning

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Pizza med oliven og norskprodusert chevre. Toppes med flytende honning. Nydelig både som helgekos og til hverdags.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk Nå® Familiepizzabunn Italiensk
150 g kjøttdeig
1 ss TINE Meierismør til steking
½ ts salt
¼ ts nykvernet pepper
1 stk rødløk , i tynne skiver
2 dl ruccola
2 dl ferdig pizzasaus
12 stk sorte oliven
150 g Chevre Original Haukeli
1 ss flytende honning

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 250 °C. Trill pizzabunnen ut på et stekebrett, med bakepapiret under.
    2. Brun kjøttdeig i smør i en stekepanne. Smak til med salt og pepper.
    3. Skjær løk i skiver. Vask ruccolasalaten.
    4. Fordel saus utover pizzabunnen og legg kjøttdeig oppå. Legg så på løk, oliven og chevre.
      Tips!

      Har du litt ekstra tid kan du lage denne gode hjemmelagede pizzasausen.

    5. Stek pizzaen midt i ovnen i 10?15 minutter.
    6. Legg ruccola på toppen av den ferdige pizzaen. Drypp litt flytende honning over ved servering.
Tips!

Du kan også prøve denne pizzaen med spekeskinke istedenfor kjøttdeig.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat