Pizza med chevre og honning
Pizza med oliven og norskprodusert chevre. Toppes med flytende honning. Nydelig både som helgekos og til hverdags.
Enkel•20 min•1 personer
Ingredienser
- 1 stykk ferdig pizzabunn
- 150 g kjøttdeig
- 1 ss TINE® Meierismør, til steking
- 0.5 ts salt
- 0.25 ts nykvernet pepper
- 1 stykk rødløk, , i tynne skiver
- 2 dl ruccola
- 2 dl ferdig pizzasaus
- 12 stykk sorte oliven
- 150 g Norsk Chevre Hvitmugg Haukeli
- 1 ss flytende honning
Slik gjør du
1
Sett stekeovnen på 250 °C. Trill pizzabunnen ut på et stekebrett, med bakepapiret under.
2
Brun kjøttdeig i smør i en stekepanne. Smak til med salt og pepper.
3
Skjær løk i skiver. Vask ruccolasalaten.
4
Fordel saus utover pizzabunnen og legg kjøttdeig oppå. Legg så på løk, oliven og chevre.
TipsHar du litt ekstra tid kan du lage denne gode hjemmelagede pizzasausen.
5
Stek pizzaen midt i ovnen i 10?15 minutter.
6
Legg ruccola på toppen av den ferdige pizzaen. Drypp litt flytende honning over ved servering.
TipsDu kan også prøve denne pizzaen med spekeskinke istedenfor kjøttdeig.