Oppskrift på Pizza med chevre og honning
0

Pizza med chevre og honning

(11)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Pizza med oliven og norskprodusert chevre. Toppes med flytende honning. Nydelig både som helgekos og til hverdags.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stkNå® Familiepizzabunn Italiensk
150 gkjøttdeig
1 ssTINE Meierismør til steking
½ tssalt
¼ tsnykvernet pepper
1 stkrødløk, i tynne skiver
2 dlruccola
2 dlferdig pizzasaus
12 stksorte oliven
150 gChevre Original Haukeli
1 ssflytende honning

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 250 °C. Trill pizzabunnen ut på et stekebrett, med bakepapiret under.
    2. Brun kjøttdeig i smør i en stekepanne. Smak til med salt og pepper.
    3. Skjær løk i skiver. Vask ruccolasalaten.
    4. Fordel saus utover pizzabunnen og legg kjøttdeig oppå. Legg så på løk, oliven og chevre.

      Tips:

      Har du litt ekstra tid kan du lage denne gode hjemmelagede pizzasausen.

    5. Stek pizzaen midt i ovnen i 10?15 minutter.
    6. Legg ruccola på toppen av den ferdige pizzaen. Drypp litt flytende honning over ved servering.

Tips:

Du kan også prøve denne pizzaen med spekeskinke istedenfor kjøttdeig.

Kommentarer