
Pizza med chevre og honning
Pizza med oliven og norskprodusert chevre. Toppes med flytende honning. Nydelig både som helgekos og til hverdags.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 250 °C. Trill pizzabunnen ut på et stekebrett, med bakepapiret under.
- 2
Brun kjøttdeig i smør i en stekepanne. Smak til med salt og pepper.
- 3
Skjær løk i skiver. Vask ruccolasalaten.
- 4
Fordel saus utover pizzabunnen og legg kjøttdeig oppå. Legg så på løk, oliven og chevre.
Tips
Har du litt ekstra tid kan du lage denne gode hjemmelagede pizzasausen.
- 5
Stek pizzaen midt i ovnen i 10?15 minutter.
- 6
Legg ruccola på toppen av den ferdige pizzaen. Drypp litt flytende honning over ved servering.
Tips
Du kan også prøve denne pizzaen med spekeskinke istedenfor kjøttdeig.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



