Pizza med chevre og honning

Pizza med chevre og honning

2
  • Enkel
  • 20 min
Pizza med oliven og norskprodusert chevre. Toppes med flytende honning. Nydelig både som helgekos og til hverdags.

Ingredienser

1 stk Nå® Familiepizzabunn Italiensk
150 g kjøttdeig
1 ss TINE Meierismør til steking
½ ts salt
¼ ts nykvernet pepper
1 stk rødløk , i tynne skiver
2 dl ruccola
2 dl ferdig pizzasaus
12 stk sorte oliven
150 g Chevre Original Haukeli
1 ss flytende honning

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 250 °C. Trill pizzabunnen ut på et stekebrett, med bakepapiret under.
    2. Brun kjøttdeig i smør i en stekepanne. Smak til med salt og pepper.
    3. Skjær løk i skiver. Vask ruccolasalaten.
    4. Fordel saus utover pizzabunnen og legg kjøttdeig oppå. Legg så på løk, oliven og chevre.
      Tips

      Har du litt ekstra tid kan du lage denne gode hjemmelagede pizzasausen.

    5. Stek pizzaen midt i ovnen i 10?15 minutter.
    6. Legg ruccola på toppen av den ferdige pizzaen. Drypp litt flytende honning over ved servering.
Tips

Du kan også prøve denne pizzaen med spekeskinke istedenfor kjøttdeig.

Kommentarer

  • Mariell

    6 måneder siden
    Mmmmmmm goooodddttt!!!

     (0)

    • Marit , Kokk og Kundekonsulent

      6 måneder siden
      Hei Mariell!

      Ja denne er en favoritt hos flere! :)

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat