Innbakt tacopizza

Innbakt tacopizza

0
35
Enkel25 min
Calzone er en innbakt pizza, som gjerne fylles med ost, kjøtt og grønnsaker. Vår innbakte tacopizza er vegetarisk.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 1 stk
    ferdig pizzabunn
  • 1 stk
    løk
  • 150 g
    sjampinjong
  • 1 ss
    TINE Meierismør , til steking
  • 1 dl
    Kesam® Original eller Mager
  • 2 ss
    ferdig pizzasaus
  • 1 ts
    tacokrydder
  • 1 stk
    rød paprika , hakket
  • 2 dl
    Norvegia® Revet eller annen god ost, gjerne vellagret

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 250 °C. Rull ut pizzadeigen på en stekeplate, med bakepapiret ned.

  2. 2

    Skrell og hakk løk. Skjær sopp i skiver og fres den i smør sammen med løken.

  3. 3

    Bland Kesam med pizzasaus og tacokrydder. Fordel det på deigen, men ikke helt ut til deigkanten.

  4. 4

    Legg soppblandingen langs midten av deigen, og strø hakket paprika og revet ost over. Brett sammen pizzaen og tvinn deigen.

  5. 5

    Stek den innbakte pizzaen midt i ovnen i 10-12 minutter.

Tips

Varier gjerne innholdet i en calzone. Forsøk for eksempel å ha i oppskåret skinke, kyllingfilet, bacon eller annet godt, i tillegg til dine favorittgrønnsaker.

Del denne oppskriften: