Innbakt tacopizza

Innbakt tacopizza

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 25 min
Calzone er en innbakt pizza, som gjerne fylles med ost, kjøtt og grønnsaker. Vår innbakte tacopizza er vegetarisk.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk Nå® Familiepizzabunn Italiensk
1 stk løk
150 g sjampinjong
1 ss TINE Meierismør , til steking
1 dl Kesam® Original eller Mager
2 ss ferdig pizzasaus
1 ts tacokrydder
1 stk rød paprika , hakket
2 dl Norvegia® Revet eller annen god ost, gjerne vellagret

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 250 °C. Rull ut pizzadeigen på en stekeplate, med bakepapiret ned.
    2. Skrell og hakk løk. Skjær sopp i skiver og fres den i smør sammen med løken.
    3. Bland Kesam med pizzasaus og tacokrydder. Fordel det på deigen, men ikke helt ut til deigkanten.
    4. Legg soppblandingen langs midten av deigen, og strø hakket paprika og revet ost over. Brett sammen pizzaen og tvinn deigen.
    5. Stek den innbakte pizzaen midt i ovnen i 10-12 minutter.
Tips!

Varier gjerne innholdet i en calzone. Forsøk for eksempel å ha i oppskåret skinke, kyllingfilet, bacon eller annet godt, i tillegg til dine favorittgrønnsaker.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat