Innbakt tacopizza

Innbakt tacopizza

0
40
Enkel25 min
Calzone er en innbakt pizza, som gjerne fylles med ost, kjøtt og grønnsaker. Vår innbakte tacopizza er vegetarisk.
Visste du at...

Heter det ikke ost, er det ikke ost.

Inneholder produktet fett fra andre kilder enn melk, kan det ikke kalles ost.

TINE® Revet Ost
Alltid ekte ost

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 1 stk
    ferdig pizzabunn
  • 1 stk
    løk
  • 150 g
    sjampinjong
  • 1 ss
    TINE® Meierismør , til steking
  • 1 dl
    Kesam® Original eller Mager
  • 2 ss
    ferdig pizzasaus
  • 1 ts
    tacokrydder
  • 1 stk
    rød paprika , hakket
  • 2 dl
    Norvegia® Revet eller annen god ost, gjerne vellagret

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 250 °C. Rull ut pizzadeigen på en stekeplate, med bakepapiret ned.

  2. 2

    Skrell og hakk løk. Skjær sopp i skiver og fres den i smør sammen med løken.

  3. 3

    Bland Kesam med pizzasaus og tacokrydder. Fordel det på deigen, men ikke helt ut til deigkanten.

  4. 4

    Legg soppblandingen langs midten av deigen, og strø hakket paprika og revet ost over. Brett sammen pizzaen og tvinn deigen.

  5. 5

    Stek den innbakte pizzaen midt i ovnen i 10-12 minutter.

Tips

Varier gjerne innholdet i en calzone. Forsøk for eksempel å ha i oppskåret skinke, kyllingfilet, bacon eller annet godt, i tillegg til dine favorittgrønnsaker.

Del denne oppskriften: