
Langpannepizza
Enkel•20 min min
Pizza i langpanne rekker langt. Vår oppskrift med kjøttdeig og tomater er fin både til lørdagskos og en rask hverdagsmiddag.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 pakkeferdig pizzabunn
-
2 dlferdig pizzasaus
-
400 gkjøttdeig
-
1 stkløk , finhakket
-
2 ssTINE Meierismør til steking
-
1 tssalt
-
¼ tsnykvernet pepper
-
300 g
-
3 stktomater eller 9 cherrytomater
-
2 tsoregano
-
4 kvisterfriske urter
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 250 °C. Åpne pakningen og rull deigen ut i en langpanne, med bakepapiret ned.
-
2
Smør pizzasaus på bunnen.
Tips
Har du litt ekstra tid lag hjemmelaget pizzasaus.
-
3
Brun kjøttdeig og løk i smør i en stekepanne. Smak til med salt og pepper. Fordel over pizzasausen. Dryss på ost. Legg på tomatskiver eller halve cherrytomater og dryss over oregano.
-
4
Stek pizzaen midt i ovnen i ca. 10 minutter, til du ser at osten er gyllen. Pynt med friske urter.