Langpannepizza

Langpannepizza

0
27
Enkel20 min
Pizza i langpanne rekker langt. Vår oppskrift med kjøttdeig og tomater er fin både til lørdagskos og en rask hverdagsmiddag.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 1 pakke
    ferdig pizzabunn
  • 2 dl
    ferdig pizzasaus
  • 400 g
    kjøttdeig
  • 1 stk
    løk , finhakket
  • 2 ss
    TINE Meierismør til steking
  • 1 ts
    salt
  • ¼ ts
    nykvernet pepper
  • 300 g
  • 3 stk
    tomater eller 9 cherrytomater
  • 2 ts
    oregano
  • 4 kvister
    friske urter

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 250 °C. Åpne pakningen og rull deigen ut i en langpanne, med bakepapiret ned.

  2. 2

    Smør pizzasaus på bunnen.

    Tips

    Har du litt ekstra tid lag hjemmelaget pizzasaus.

  3. 3

    Brun kjøttdeig og løk i smør i en stekepanne. Smak til med salt og pepper. Fordel over pizzasausen. Dryss på ost. Legg på tomatskiver eller halve cherrytomater og dryss over oregano.

  4. 4

    Stek pizzaen midt i ovnen i ca. 10 minutter, til du ser at osten er gyllen. Pynt med friske urter.

Tips

Med NÅ ferdigbunn er det fort gjort å lage deilig hjemmelaget pizza.

Del denne oppskriften: