Langpannepizza
Enkel•20 min min
Pizza i langpanne rekker langt. Vår oppskrift med kjøttdeig og tomater er fin både til lørdagskos og en rask hverdagsmiddag.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 pakkeferdig pizzabunn
-
2 dlferdig pizzasaus
-
400 gkjøttdeig
-
1 stkløk , finhakket
-
2 ssTINE® Meierismør til steking
-
1 tssalt
-
¼ tsnykvernet pepper
-
300 g
-
3 stktomater eller 9 cherrytomater
-
2 tsoregano
-
4 kvisterfriske urter
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 250 °C. Åpne pakningen og rull deigen ut i en langpanne, med bakepapiret ned.
-
2
Smør pizzasaus på bunnen.
Tips
Har du litt ekstra tid lag hjemmelaget pizzasaus.
-
3
Brun kjøttdeig og løk i smør i en stekepanne. Smak til med salt og pepper. Fordel over pizzasausen. Dryss på ost. Legg på tomatskiver eller halve cherrytomater og dryss over oregano.
Tips
Visste du at? Heter det ikke ost, er det ikke ost! Inneholder produktet fett fra andre kilder enn melk, kan det ikke kalles ost.
-
4
Stek pizzaen midt i ovnen i ca. 10 minutter, til du ser at osten er gyllen. Pynt med friske urter.