Langpannepizza
Pizza i langpanne rekker langt. Vår oppskrift med kjøttdeig og tomater er fin både til lørdagskos og en rask hverdagsmiddag.

Ingredienser
Slik gjør du
- 1Sett stekeovnen på 250 °C. Åpne pakningen og rull deigen ut i en langpanne, med bakepapiret ned. 
- 2Smør pizzasaus på bunnen. Tips Har du litt ekstra tid lag hjemmelaget pizzasaus. 
- 3Brun kjøttdeig og løk i smør i en stekepanne. Smak til med salt og pepper. Fordel over pizzasausen. Dryss på ost. Legg på tomatskiver eller halve cherrytomater og dryss over oregano. Tips Visste du at? Heter det ikke ost, er det ikke ost! Inneholder produktet fett fra andre kilder enn melk, kan det ikke kalles ost.
- 4Stek pizzaen midt i ovnen i ca. 10 minutter, til du ser at osten er gyllen. Pynt med friske urter. 




