Langpannepizza

Langpannepizza

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Pizza i langpanne rekker langt. Vår oppskrift med kjøttdeig og tomater er fin både til lørdagskos og en rask hverdagsmiddag.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 pakke Nå® Familiepizzabunn Italiensk
2 dl ferdig pizzasaus
400 g kjøttdeig
1 stk løk , finhakket
2 ss TINE Meierismør til steking
1 ts salt
¼ ts nykvernet pepper
300 g TINE Revet Ost Original
3 stk tomater eller 9 cherrytomater
2 ts oregano
4 kvister friske urter

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 250 °C. Åpne pakningen og rull deigen ut i en langpanne, med bakepapiret ned.
    2. Smør pizzasaus på bunnen.
      Tips!

      Har du litt ekstra tid lag hjemmelaget pizzasaus.

    3. Brun kjøttdeig og løk i smør i en stekepanne. Smak til med salt og pepper. Fordel over pizzasausen. Dryss på ost. Legg på tomatskiver eller halve cherrytomater og dryss over oregano.
    4. Stek pizzaen midt i ovnen i ca. 10 minutter, til du ser at osten er gyllen. Pynt med friske urter.
Tips!

Med NÅ ferdigbunn er det fort gjort å lage deilig hjemmelaget pizza.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat