
Hjemmelaget pizzadeig
Denne oppskriften passer godt til pizzasnurrer, minipizza, Calzone eller en annen type pizza. Oppskriften er nok til én stor rund pizza.
Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Enkel pizzasaus:
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 225 °C.
- 2
Rør ut gjær i litt av vannet i en bolle. Tilsett resten av vannet og olje. Bland salt og mel Rør inn litt og litt av melblandingen til du får en smidig deig. La den heve på et lunt sted i ca. 20 minutter.
- 3
Kjevle ut pizzadeigen tynt på melet bakebord eller direkte på bakepapir på stekeplaten.
Enkel pizzasaus
- 4
Rør hvitløk, oregano, salt og pepper inn i crème fraîche.
- 5
Da er pizzaen klar for å fylles med det du måtte ønske av grønnsaker, kjøtt, fisk og ost. Stek pizzaen midt i stekeovnen til den er gyllen og gjennomstekt, ca. 15 minutter. Vel bekomme!
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



