Skip to main content

Pizza med Crème Fraîche og bacon

Enkel
25min

Rask og god pizza med hvit pizzasaus og smak av bacon. Fersk ferdigbunn gjør at du sparer tid på hektiske hverdager.

3.9
(78)
Next ImagePizza med Crème Fraîche og bacon

Ingredienser

Antall porsjoner

Ferdig pizzabunn:

1 stk
ferdig pizzabunn

Eller lag din egen pizzabunn:

0.5 pakke
gjær eller tørrgjær
3 dl
lunkent vann
3 ss
olivenolje
1 ts
salt
7.5 dl
hvetemel

Pizzafyll:

1 stk
rødløk
250 g
bacon i terninger
1 ss
TINE® Meierismør til steking
1 ts
tørket oregano/mynte
100 g
ruccola

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 250 °C. Rull deigen ut på et stekebrett, med bakepapirsiden ned.

Eller lag din egen pizzabunn:

  1. Sett stekeovnen på 225 °C.

  2. Rør ut gjær i det lunkent vann. Tilsett olje og salt. Rør i mel til du får en smidig deig. La deigen heve på et lunt sted i ca. 20 minutter.

  3. Kjevle deigen tynt ut på et stekebrett. Den hjemmelagede pizzaen trenger 12-15 minutter i ovnen etter at alt fyllet er lagt på.

Pizzafyll:

  1. Finhakk rødløk. Stek baconterninger i en stekepanne med litt smør. Tilsett løk og la det steke med et par minutter.

  2. Fordel Crème Fraîche eller Kesam utover bunnen. Legg på bacon og løk og strø over oregano. Stek pizzaen midt i ovnen i 10–15 minutter avhengig av hvilken bunn du bruker. Serveres med litt ruccola på toppen.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Strimlet kyllingfilet smaker også veldig godt sammen med bacon på pizza.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter