Pizza med Crème Fraîche og bacon
Rask og god pizza med hvit pizzasaus og smak av bacon. Fersk ferdigbunn gjør at du sparer tid på hektiske hverdager.

Ingredienser
Ferdig pizzabunn:
Eller lag din egen pizzabunn:
Pizzafyll:
Slik gjør du
- 1
Sett stekeovnen på 250 °C. Rull deigen ut på et stekebrett, med bakepapirsiden ned.
Eller lag din egen pizzabunn:
- 2
Sett stekeovnen på 225 °C.
- 3
Rør ut gjær i det lunkent vann. Tilsett olje og salt. Rør i mel til du får en smidig deig. La deigen heve på et lunt sted i ca. 20 minutter.
- 4
Kjevle deigen tynt ut på et stekebrett. Den hjemmelagede pizzaen trenger 12-15 minutter i ovnen etter at alt fyllet er lagt på.
Pizzafyll:
- 5
Finhakk rødløk. Stek baconterninger i en stekepanne med litt smør. Tilsett løk og la det steke med et par minutter.
- 6
Fordel Crème Fraîche eller Kesam utover bunnen. Legg på bacon og løk og strø over oregano. Stek pizzaen midt i ovnen i 10–15 minutter avhengig av hvilken bunn du bruker. Serveres med litt ruccola på toppen.
Tips
Strimlet kyllingfilet smaker også veldig godt sammen med bacon på pizza.





