Horn med ost og skinke

Horn med ost og skinke

0
157
Enkel15 min
Horn baker du raskt med en ferdig pizzabunn. Sammen med en yoghurt og biter av for eksempel gulrot og agurk er disse fylte hornene super nistemat.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 1 stk
    ferdig pizzabunn
  • 4 skiver
    kokt skinke (evt. annet kjøttpålegg)
  • 4 skiver

Til pensling

  • 1 stk
    sammenvispet egg

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 225 °C.

  2. 2

    Trill deigen ut på bordet, legg bakepairet på en stekeplate.

  3. 3

    Del deigen i 4 snipper. Legg på en skive kokt skinke og en skive ost. Trill sammen fra den bredeste siden av deigen. Pass på at snippen av deigen legges ned på stekeplata.

  4. 4

    Pensle med sammenvispet egg og stek midt i ovnen i ca. 10 minutter.

Tips

En liten teskje tørket oregano smaker også godt i disse nydelige hornene

Del denne oppskriften: