Horn med ost og skinke

Horn med ost og skinke

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Horn baker du raskt med en ferdig pizzabunn. Sammen med en yoghurt og biter av for eksempel gulrot og agurk er disse fylte hornene super nistemat.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk Nå® Familiepizzabunn Italiensk
4 skiver kokt skinke (evt. annet kjøttpålegg)
4 skiver Norvegia® Original

Til pensling

1 stk sammenvispet egg

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 225 °C.
    2. Trill deigen ut på bordet, legg bakepairet på en stekeplate.
    3. Del deigen i 4 snipper. Legg på en skive kokt skinke og en skive ost. Trill sammen fra den bredeste siden av deigen. Pass på at snippen av deigen legges ned på stekeplata.
    4. Pensle med sammenvispet egg og stek midt i ovnen i ca. 10 minutter.
Tips!

En liten teskje tørket oregano smaker også godt i disse nydelige hornene

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat