Ostegratinerte nachos

Ostegratinerte nachos

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 25 min
Oppskrift på ostegratinerte nachos med Jarlsberg®, grønn chilisalsa og fersk koriander. Enkel og velsmakende snacks som du kan servere til helgekos eller fest.

Ingredienser

Antall porsjoner

Nachos

1 pose nachochips
200 g Jarlsberg® Original

Grønn chilisalsa

½ stk brokkoli
2 stk grønne chili
2 stk hvitløksfedd
2 ss olivenolje
2 stk lime

Tilbehør

½ potte fersk koriander

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen ved 220°C. Fordel nachochips i en smurt ildfast form, eller i en langpanne. Rasp eller høvle over Jarlsberg®. Stek i ovnen i ca 10-15 minutter til osten smelter og får litt farge.
  1. Grønn chilisalsa

    1. Rasp brokkoli fint. Finhakk chili og hvitløk. Bland det sammen og tilsett olivenolje, pepper og saften av lime.
  2. Tilbehør

    1. Server ostenachosen med salsaen og fersk koriander.
Kommentar

Kommentarer

  • Matkritikeren

    3 år siden
    Dette ser bra ut

    Kommenter  (4)

    • Hilsen kokkene fra Melkerampa

      3 år siden
      Hei Matkritikeren, Takk for det :)

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat