Skip to main content

Smørdeigsnurrer med Jarlsberg® og rosmarin

Enkel
30min

Smørdeigsnurrer eller butterdeigssnurrer med Jarlsberg® og rosmarin passer fint til lunsj, enten du er inne eller på tur.

3.6
(5)
Next ImageSmørdeigsnurrer med Jarlsberg® og rosmarin

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 ss
hvetemel (til utbaking)
4 plate
butterdeig
3 dl
Revet JARLSBERG®
2 kvist
fersk rosmarin, finhakket
0.25 ts
pepper

Fremgangsmåte

  1. Ha hvetemel på en benkeplate og kjevl ut smørdeigplatene, så de blir ca. 20 cm lange og 10 cm brede. Bland sammen ost, hakket rosmarin og pepper. Fordel over smørdeigen.

  2. Rull sammen fra den korteste siden. Trykk kantene godt sammen. Skjær rullen i 3 cm tykke skiver. Legg på bakepapir og stek i ovnen på 220 °C. Ønsker du at de skal heve mer kan du droppe å kjevle platene.

Trykk for å vurdere oppskriften

Flere fristende oppskrifter