Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Maismuffins med innbakt Jarlsberg® og nøttepesto

Enkel
30min

Maismuffins med innbakt Jarlsberg® nøttepesto smaker kjempegodt og passer til lunsjen, ute på tur eller når du får uventede gjester på besøk.

3.3
(55)
Next ImageMaismuffins med innbakt Jarlsberg® og nøttepesto

Ingredienser

Antall porsjoner

Maismuffins

2 stk
egg
0.5 dl
hvetemel
3 dl
maismel
1 ss
sukker
3 ts
bakepulver
1 ts
salt
0.25 ts
hvit pepper

Nøttepesto

5 ss
olivenolje
1 potte
bladpersille
1 stk
hvitløksfedd
1 dl
valnøtter
0.5 dl
cashewnøtter
0.25 ts
salt
0.25 ts
pepper

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen ved 220°C. Pisk sammen egg og melk. Bland sammen hvetemel, maismel, sukker, bakepulver, salt, pepper og smør i en egen bolle. Tilsett så eggeblandingen og rør. Fordel røren i muffinsformer. Bruk gjerne den amerikanske, kraftige sorten så står de bedre.

  2. Skjær osten i biter og trykk dem ned i røren. Stek i midten av ovnen i ca 15 minutter. Du kan også bake brødet i en stor form, ca 20 cm i omkrets.

Nøttepesto

  1. Hakk hvitløk. Bland sammen olivenolje, bladpersille, hvitløk, valnøtter, cashewnøtter, salt og pepper.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter