
Maismuffins med innbakt Jarlsberg® og nøttepesto
Maismuffins med innbakt Jarlsberg® nøttepesto smaker kjempegodt og passer til lunsjen, ute på tur eller når du får uventede gjester på besøk.

Ingredienser
Antall porsjoner
Maismuffins
Nøttepesto
Fremgangsmåte
- 1
Sett ovnen ved 220°C. Pisk sammen egg og melk. Bland sammen hvetemel, maismel, sukker, bakepulver, salt, pepper og smør i en egen bolle. Tilsett så eggeblandingen og rør. Fordel røren i muffinsformer. Bruk gjerne den amerikanske, kraftige sorten så står de bedre.
- 2
Skjær osten i biter og trykk dem ned i røren. Stek i midten av ovnen i ca 15 minutter. Du kan også bake brødet i en stor form, ca 20 cm i omkrets.
Nøttepesto
- 3
Hakk hvitløk. Bland sammen olivenolje, bladpersille, hvitløk, valnøtter, cashewnøtter, salt og pepper.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


