Skip to main content

Fylte cannelloni

Enkel
40min

Fylte cannelloni med Jarlsberg®, spinat og parmaskinke passer utmerket som en snack, forrett, til lunsj eller et tapasbord.

4.6
(22)
Next ImageFylte cannelloni

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

100 g
Revet JARLSBERG®
75 g
babyspinat
100 g
parmaskinke eller prosciutto
0.25 ts
salt
0.25 ts
pepper

Til topping

50 g
Revet JARLSBERG®
0.5 potte
basilikum

Fremgangsmåte

  1. Varm ovnen til 200 °C. Bland sammen creme fraiche, revet Jarlsberg®, babyspinat og revet parmaskinke. Bland alt sammen til en røre og smak til med salt og pepper.

  2. Fyll cannellonirørene med fyllet. Legg dem i en ildfast form og avslutt med litt revet Jarlsberg® oppå.

  3. Stek i ovnen ca 20-30 minutter til pastaen er myk. Serveres med frisk basilikum.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter