Oppskrift på fylte cannelloni med Jarlsberg®, spinat og prosciutto
0

Fylte cannelloni

(2)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Fylte cannelloni med Jarlsberg®, spinat og parmaskinke passer utmerket som en snack, forrett, til lunsj eller et tapasbord.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 dlTINE Crème Fraîche Original
100 gJarlsberg® Revet
75 gbabyspinat
100 gparmaskinke eller prosciutto
¼ tssalt
¼ tspepper

Til topping

50 gJarlsberg® Revet
½ potterbasilikum

Slik gjør du det

    1. Varm ovnen til 200 °C. Bland sammen creme fraiche, revet Jarlsberg®, babyspinat og revet parmaskinke. Bland alt sammen til en røre og smak til med salt og pepper.
    2. Fyll cannellonirørene med fyllet. Legg dem i en ildfast form og avslutt med litt revet Jarlsberg® oppå.
    3. Stek i ovnen ca 20-30 minutter til pastaen er myk. Serveres med frisk basilikum.

Kommentarer