Fylte cannelloni med Jarlsberg®, spinat og prosciutto

Fylte cannelloni

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 40 min
Fylte cannelloni med Jarlsberg®, spinat og parmaskinke passer utmerket som en snack, forrett, til lunsj eller et tapasbord.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 dl TINE Crème Fraîche Original
100 g Jarlsberg® Revet
75 g babyspinat
100 g parmaskinke eller prosciutto
¼ ts salt
¼ ts pepper

Til topping

50 g Jarlsberg® Revet
½ potte basilikum

Slik gjør du det

    1. Varm ovnen til 200 °C. Bland sammen creme fraiche, revet Jarlsberg®, babyspinat og revet parmaskinke. Bland alt sammen til en røre og smak til med salt og pepper.
    2. Fyll cannellonirørene med fyllet. Legg dem i en ildfast form og avslutt med litt revet Jarlsberg® oppå.
    3. Stek i ovnen ca 20-30 minutter til pastaen er myk. Serveres med frisk basilikum.
Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat