Kyllingfilet med Jarlsberg® og soltørkede tomater
Kyllingfilet med soltørket tomat, fersk basilikum og den smakfulle Jarlsberg®-osten vi er så glade i.

Ingredienser
Porsjoner
Slik gjør du
- 1
Sett stekeovnen på 220 °C.
- 2
Skjær et dypt snitt i hver kyllingfilet og dryss i salt og pepper. Strimle tomat og fordel dem i lommene sammen med basilikum og Jarlsberg®. Fest lommene sammen med tannpirkere eller surr med bomullshyssing.
- 3
Legg filetene i et ildfast fat. Dryss over litt salt og pepper og stek midt i ovnen i ca. 15 minutter. Ha på revet ost og stek kyllingfiletene videre i ca. 5 minutter, eller til de er lett gjennomstekte.
Tips
Når du steker kyllingbryst, er det lurt å bruke steketermometer og måle kjernetemperaturen. Temperaturen bør ligge på minst 73 grader, men ikke mye mer. Jo varmere kjernetemperatur, desto tørrere vil kyllingbrystet oppleves.