Ovnsbakt kyllingbryst med risotto
Middels
30min
Fristende oppskrift på kyllingrett med deilig kantarellrisotto og bønner. Kyllingen får en herlig smak av sitrus og rosmarin.
3.9
(53)

Ingredienser
Kyllingbryst:
4 stk
kyllingbryst
3 stk
hvitløksfedd
1 ss
sitronskall
4 ss
fersk rosmarin (smak til etter hva du selv liker)
¼ ts
salt
¼ ts
pepper
Risotto:
2 stk
sjalottløk
300 g
risottoris
2 dl
hvitvin
7 dl
kyllingfond (evt. kyllingbuljong)
3 ss
Norvegia® Ekstra Vellagret - fra ostehjul (finrevet)
50 g
100 g
kantarell
50 g
feves bønner
¼ ts
salt
¼ ts
pepper
2 ss
sitronsaft
Slik gjør du
Trykk for å vurdere oppskriften





