Gresk kylling

Gresk kylling

0
132
Enkel15 min
Fantastisk god kyllingrett med smaker av sommerlig krydder, oliven og feta. En middag som tar deg med til Hellas.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 4 stk
    kyllingfileter (ca. 100 g per person)
  • 1 ss
  • 1 ts
    salt
  • ½ ts
    nykvernet pepper

Saus:

Tilbehør:

  • ½ l
    blandet salat
  • 12 stk
    cherrytomater delt i to
  • 1 dl
    frisk oregano/mynte
  • 8 stk
    sorte oliven
  • 8 stk
    sorte oliven

Slik gjør du det

  1. 1

    Brun kyllingfilet lett i smør i en stekepanne. Tilsett salt og pepper. Hold filetene varme.

  2. 2

    Rens og finhakk hvitløk og fres den i en panne med smør. Tilsett buljong, TINE® Crème Fraîche, most fetaost, oregano og soya.

  3. 3

    Legg kyllingen i sausen og la den koke i ca. 10 minutter.

  4. 4

    Legg litt salat og cherrytomater på hver tallerken og legg over kyllingen. Dryss over litt most fetaost, fersk oregano og noen oliven ved servering.

Del denne oppskriften: