Gresk kylling

Gresk kylling

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Fantastisk god kyllingrett med smaker av sommerlig krydder, oliven og feta. En middag som tar deg med til Hellas.

Ingredienser

Antall porsjoner

4 stk kyllingfileter (ca. 100 g per person)
1 ss TINE Meierismør
1 ts salt
½ ts nykvernet pepper

Saus:

2 stk hvitløksfedd
1 ss TINE Meierismør
2 dl hønsebuljong
3 dl TINE Lett Crème Fraîche 10 %
50 g fetaost
2 ts oreganokrydder
2 ts soyasaus

Tilbehør:

½ l blandet salat
12 stk cherrytomater delt i to
1 dl frisk oregano
8 stk sorte oliven
8 stk sorte oliven

Slik gjør du det

    1. Brun kyllingfilet lett i smør i en stekepanne. Tilsett salt og pepper. Hold filetene varme.
    2. Rens og finhakk hvitløk og fres den i en panne med smør. Tilsett buljong, Crème Fraîche, most fetaost, oregano og soya.
    3. Legg kyllingen i sausen og la den koke i ca.10 minutter.
    4. Legg litt salat og cherrytomater på hver tallerken og legg over kyllingen. Dryss over litt most fetaost, fersk oregano og noen oliven ved servering.
Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat