Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Gresk kylling

Enkel
15min

Fantastisk god kyllingrett med smaker av sommerlig krydder, oliven og feta. En middag som tar deg med til Hellas.

4.2
(136)
Next ImageGresk kylling

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stk
kyllingfilet (ca. 100 g per person)
1 ts
salt
0.5 ts
nykvernet pepper

Saus:

2 stk
hvitløksfedd
2 dl
hønsebuljong
50 g
fetaost
2 ts
oreganokrydder
2 ts
soyasaus

Tilbehør:

0.5 l
blandet salat
12 stk
cherrytomat delt i to
1 dl
frisk oregano/mynte
8 stk
sorte oliven
8 stk
sorte oliven

Fremgangsmåte

  1. Brun kyllingfilet lett i smør i en stekepanne. Tilsett salt og pepper. Hold filetene varme.

  2. Rens og finhakk hvitløk og fres den i en panne med smør. Tilsett buljong, TINE® Crème Fraîche, most fetaost, oregano og soya.

  3. Legg kyllingen i sausen og la den koke i ca. 10 minutter.

  4. Legg litt salat og cherrytomater på hver tallerken og legg over kyllingen. Dryss over litt most fetaost, fersk oregano og noen oliven ved servering.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter