Gresk kylling
Enkel•15 min min
Fantastisk god kyllingrett med smaker av sommerlig krydder, oliven og feta. En middag som tar deg med til Hellas.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
4 stkkyllingfileter (ca. 100 g per person)
-
1 ss
-
1 tssalt
-
½ tsnykvernet pepper
Saus:
-
2 stkhvitløksfedd
-
1 ss
-
2 dlhønsebuljong
-
3 dl
-
50 gfetaost
-
2 tsoreganokrydder
-
2 tssoyasaus
Tilbehør:
-
½ lblandet salat
-
12 stkcherrytomater delt i to
-
1 dlfrisk oregano/mynte
-
8 stksorte oliven
-
8 stksorte oliven
Slik gjør du det
-
1
Brun kyllingfilet lett i smør i en stekepanne. Tilsett salt og pepper. Hold filetene varme.
-
2
Rens og finhakk hvitløk og fres den i en panne med smør. Tilsett buljong, TINE® Crème Fraîche, most fetaost, oregano og soya.
-
3
Legg kyllingen i sausen og la den koke i ca. 10 minutter.
-
4
Legg litt salat og cherrytomater på hver tallerken og legg over kyllingen. Dryss over litt most fetaost, fersk oregano og noen oliven ved servering.