Gresk kylling
Fantastisk god kyllingrett med smaker av sommerlig krydder, oliven og feta. En middag som tar deg med til Hellas.
Enkel•15 min•4 personer
Ingredienser
- 4 stykk kyllingfilet, (ca. 100 g per person)
- 1 ss TINE® Meierismør
- 1 ts salt
- 0.5 ts nykvernet pepper
Saus:
- 2 stykk hvitløksfedd
- 1 ss TINE® Meierismør
- 2 dl hønsebuljong
- 3 dl TINE® Lett Crème Fraîche 17 %
- 50 g fetaost
- 2 ts oreganokrydder
- 2 ts soyasaus
Tilbehør:
- 0.5 l blandet salat
- 12 stykk cherrytomat, delt i to
- 1 dl frisk oregano/mynte
- 8 stykk sorte oliven
Slik gjør du
1
Brun kyllingfilet lett i smør i en stekepanne. Tilsett salt og pepper. Hold filetene varme.
2
Rens og finhakk hvitløk og fres den i en panne med smør. Tilsett buljong, TINE® Crème Fraîche, most fetaost, oregano og soya.
3
Legg kyllingen i sausen og la den koke i ca. 10 minutter.
4
Legg litt salat og cherrytomater på hver tallerken og legg over kyllingen. Dryss over litt most fetaost, fersk oregano og noen oliven ved servering.