Orientalsk kylling
Lettvint, raskt og kjempegodt middagstips. Her er en oppskrift på en kyllingrett full av gode smaker for folk i farten.
Enkel•30 min•4 personer
Ingredienser
- 4 stykk kyllingfilet
- 2 ss TINE® Meierismør
- 1 stykk grønn paprika
- 3 dl TINE® Kremfløte
- 1 stykk hvitløksfedd
- 2 ts karri
- 2 dl mangochutney
- 1 ts sambal oelek
- 1 kopp mandelflak
- 1 stykk rød paprika, i biter
Slik gjør du
1
Sett stekeovnen på 200 °C.
2
Stek kyllingfilet hele i smøret og del dem så i mindre biter. Legg dem i den ildfaste formen.
3
Skjær paprika i tynne strimler og legg over kyllingbitene. Visp fløten nesten stiv og bland inn finhakket hvitløk, karri, mango chutney og sambal oelek. Fordel kremen over kyllingen.
4
Stek kyllingen i ovnen i ca. 20 minutter.
5
Rist mandelflak lett i en varm stekepanne uten olje eller smør.
Server kyllingen med paprika og ristede mandelflak.
TipsFor å få en magrere variant av kyllingen, kan du erstatte kremfløte med samme mengde matfløte.