Orientalsk kylling
Enkel•30 min20 min
Lettvint, raskt og kjempegodt middagstips. Her er en oppskrift på en kyllingrett full av gode smaker for folk i farten.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
4 stkkyllingfileter
-
2 ss
-
1 stkgrønn paprika
-
3 dl
-
1 stkhvitløksfedd
-
2 tskarri
-
2 dlmangochutney
-
1 tssambal oelek
-
1 koppmandelflak
-
1 stkrød paprika i biter
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 200 °C.
-
2
Stek kyllingfilet hele i smøret og del dem så i mindre biter. Legg dem i den ildfaste formen.
-
3
Skjær paprika i tynne strimler og legg over kyllingbitene. Visp fløten nesten stiv og bland inn finhakket hvitløk, karri, mango chutney og sambal oelek. Fordel kremen over kyllingen.
-
4
Stek kyllingen i ovnen i ca. 20 minutter.
-
5
Rist mandelflak lett i en varm stekepanne uten olje eller smør. Server kyllingen med paprika og ristede mandelflak.