Skip to main content

Orientalsk kylling

Enkel
30min

Lettvint, raskt og kjempegodt middagstips. Her er en oppskrift på en kyllingrett full av gode smaker for folk i farten.

3.9
(342)
Next ImageOrientalsk kylling

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stk
kyllingfilet
1 stk
grønn paprika
1 stk
hvitløksfedd
2 ts
karri
2 dl
mangochutney
1 ts
sambal oelek
1 kopp
mandelflak
1 stk
rød paprika i biter

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 200 °C.

  2. Stek kyllingfilet hele i smøret og del dem så i mindre biter. Legg dem i den ildfaste formen.

  3. Skjær paprika i tynne strimler og legg over kyllingbitene. Visp fløten nesten stiv og bland inn finhakket hvitløk, karri, mango chutney og sambal oelek. Fordel kremen over kyllingen.

  4. Stek kyllingen i ovnen i ca. 20 minutter.

  5. Rist mandelflak lett i en varm stekepanne uten olje eller smør. Server kyllingen med paprika og ristede mandelflak.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

For å få en magrere variant av kyllingen, kan du erstatte kremfløte med samme mengde matfløte.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter