
Orientalsk kylling
Lettvint, raskt og kjempegodt middagstips. Her er en oppskrift på en kyllingrett full av gode smaker for folk i farten.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 200 °C.
- 2
Stek kyllingfilet hele i smøret og del dem så i mindre biter. Legg dem i den ildfaste formen.
- 3
Skjær paprika i tynne strimler og legg over kyllingbitene. Visp fløten nesten stiv og bland inn finhakket hvitløk, karri, mango chutney og sambal oelek. Fordel kremen over kyllingen.
- 4
Stek kyllingen i ovnen i ca. 20 minutter.
- 5
Rist mandelflak lett i en varm stekepanne uten olje eller smør. Server kyllingen med paprika og ristede mandelflak.
Tips
For å få en magrere variant av kyllingen, kan du erstatte kremfløte med samme mengde matfløte.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



