
Hot kyllingsuppe
Enkel•30 min min
Dette er en fantastisk god og enkel indiskinspirert kyllingsuppe. En av våre mest populære oppskrifter og et godt middagstips for både barn og voksne.
Ingredienser
Antall porsjoner
Kyllingsuppe
-
2 stkkyllingfileter
-
1 stkeple
-
1 stkløk
-
2 ss
-
1 sskarri
-
1 dlvann
-
800 ghakket hermetiske tomater
-
2 stkgrønnsaksbuljongterninger
-
3 dl
-
1 tssukker
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
Kald ostekrem (kan sløyfes)
-
125 gSnøfrisk® Naturell (evt. med dill)
-
3 ss
Tilbehør
-
4 sshakkede krydderurter , persille eller koriander
Slik gjør du det
-
1
Del kyllingfilet i biter. Skrell og del eple i mindre biter. Finhakk løk.
Hvordan finhakke løk
-
2
Smelt smør med karri i en kjele. Brun kyllingbiter raskt og sett til side.
-
3
Fres eple og løk i smør og tilsett vann, tomater, buljongterning, matfløte og sukker. Kok opp og la det småkoke i 5–10 minutter. Smak til med salt og pepper.
Ostekrem
-
4
Bland Snøfrisk og lettrømme til en jevn krem. Server suppen toppet med ostekrem, stekt kylling og et dryss av friske urter.