Hot kyllingsuppe
Dette er en fantastisk god og enkel indiskinspirert kyllingsuppe. En av våre mest populære oppskrifter og et godt middagstips for både barn og voksne.
Ingredienser
Antall porsjoner
Kyllingsuppe
Tilbehør
Fremgangsmåte
- 1
Del kyllingfilet i biter. Skrell og del eple i mindre biter. Finhakk løk.
0:00 - 2
Smelt smør med karri i en kjele. Brun kyllingbiter raskt og sett til side.
- 3
Fres eple og løk i smør og tilsett vann, tomater, buljongterning, matfløte og sukker. Kok opp og la det småkoke i 5–10 minutter. Smak til med salt og pepper.
Ostekrem
- 4
Bland Snøfrisk og lettrømme til en jevn krem. Server suppen toppet med ostekrem, stekt kylling og et dryss av friske urter.
Tips
Denne suppen egner seg godt å fryse ned. Lag dobbel porsjon, og dermed har du en ferdig middag lett tilgjengelig i fryseren.
Frossen suppe varmer du opp over middels varme i en gryte.