
Kremet grønn karrisuppe
Suppe med ingredienser typisk for thaikjøkkenet. Denne suppen har en frisk smak av ingefær og grønn karri.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Varm smør i en kjele og fres forsiktig finhakket hvitløk og ingefær.Tilsett grønn karripasta og la den frese med en kort stund. Tilsett vann, buljongterning, melk og crème fraîche .
- 2
Ha revet limeskall og 2 ss presset limesaft i suppen sammen med stjerneanis. La suppen koke uten lokk i ca. 10 minutter.
- 3
Skjær kyllingfilet i små terninger, hakk vårløk og skjær sukkererter i strimler.
- 4
Varm en stekepanne, ha i smør og stek kyllingbitene til de er gjennomstekt. Vend i vårløk og sukkererter og la det frese med i ca. 2 minutter.
Tips
Nybakte horn med kremost er veldig godt til denne suppa.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



