
Gulrotsuppe
Gulrotsuppe er en suppe med mye smak. I tillegg er den sunn, fyldig og fargerik!

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Skrell og skjær gulrøtter i skiver. Hakk hvitløk og surr det litt i smør i en panne og tilsett buljong. Skrell potet, del dem i fire og ha dem i suppen. La suppen koke i ca. 20 minutter til gulerøttene er møre.
- 2
Skjær sopp i tynne skiver og stek dem raskt i en tørr panne. Tilsett smør og la det surre et par minutter til.
- 3
Kjør suppen glatt med en stavmikser, i en blender eller en food processor. Gi suppen et oppkok, smak til med pepper og rør i TINE® Petite Fraîche. Anrett i dype skåler og legg ristet sopp oppå.
- 4
Server suppen med litt TINE® Petite Fraîche ringlet over og gjerne litt grovt brød til.
Tips
Noen poteter har mer stivelse i seg enn andre. Stivelse gjør at suppen tykner. Synes du suppen blir for tykk kan du ha i litt mer vann.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



