Skip to main content

Vårgrønn suppe

Enkel
25min

Fargen på maten kan bety mye for appetitten. De frosne ertene gir denne suppen den herlige vårfriske fargen.

4.6
(43)
Next ImageVårgrønn suppe

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk
løk
1 stk
hvitløksfedd
2 stk
potet
2 ss
TINE® Meierismør, til steking
1 l
grønnsaksbuljong
250 g
frosne erter
4 ss
finhakket gressløk

Fremgangsmåte

  1. Rens og skjær løken i terninger. Hakk hvitløken fint. Skrell potetene og skjær dem i terninger.

  2. Fres løk og hvitløk i en kjele i ca 2 minutter. Tilsett potetene og la dem surre med ca 5 minutter. Hell buljongen i kjelen og la suppen koke ca 10 minutter. Legg i de frosne ertene.

  3. La alt koke ytterligere 5 minutter. Kjør suppen i blender. Pynt med crème fraîche og hakket gressløk. Og server med godt brød til.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Denne suppen er like god kald som varm.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter