Her har du oppskrift på lette brytebrød som vi kan anbefale på det varmeste. Du slipper å bake ut hver enkelt rundstykke og skjærer heller bare opp deigen i ønsket antall direkte på stekeplaten. Ved å bytte ut smør med kesam får du en sunnere og magrere variant enn andre brytebrød, samtidig som gjærbaksten blir enda saftigere.
Det er smart å lage stor porsjon og ha noen i reserve i fryseboksen. Lune brytebrød får du ved å tine brytebrød sakte i en panne med tett lokk på svak varme i ca 30 minutter.
Lette brytebrød med kesam
Enkel
2t
Her har du oppskrift på lette brytebrød som vi kan anbefale på det varmeste. Du slipper å bake ut hver enkelt rundstykke og skjærer heller bare opp deigen i ønsket antall direkte på stekeplaten. Ved å bytte ut smør med kesam får du en sunnere og magrere variant enn andre brytebrød, samtidig som gjærbaksten blir enda saftigere.
Det er smart å lage stor porsjon og ha noen i reserve i fryseboksen. Lune brytebrød får du ved å tine brytebrød sakte i en panne med tett lokk på svak varme i ca 30 minutter.