
Kyllingsuppe med karri
Her har du en oppskrift på en fantastisk god suppe med mild karrismak. Server den velduftende suppen rykende varm med bacon-, kremost- og créme fraiche-blanding.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Skjær kyllingfilet i mindre biter. Stek kyllingbitene i smør i en kjele til de får en fin og gyllen farge.
- 2
Rens og grovhakk løk, gulrot og sjampinjong. Stek dette sammen med kyllingen i noen minutter. Tilsett karri og la den surre med blandingen en liten stund.
- 3
Tilsett kyllingbuljong, matfløte, persille og maiskorn og smak til med salt og pepper. La suppen småkoke på middels varme i ca 10 minutter.
Toppingen
- 4
Mens suppen koker, skjærer du bacon i mindre biter og steker det sprøtt i en varm panne. Bland kremost med creme fraiche.
- 5
Server suppen rykende varm med bacon-, kremost- og creme fraiche-blandingen på toppen. Godt brød passer utmerket å spise ved siden av denne nydelige suppen.
Tips
Det går fint å bytte ut kyllingfileter med ribbet kyllingkjøtt dersom du ønsker det. Men da trenger du ikke tilsette kjøttet før like før servering.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



