Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Kyllingsuppe med karri

Enkel
30min

Her har du en oppskrift på en fantastisk god suppe med mild karrismak. Server den velduftende suppen rykende varm med bacon-, kremost- og créme fraiche-blanding.

4.0
(200)
Next ImageKyllingsuppe med karri

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

400 g
kyllingfilet
2 ss
TINE® Meierismør til steking
1 stk
løk
2 stk
gulrot
100 g
sjampinjong
2 ts
karri
8 dl
kyllingbuljong
1 dl
hakket persille
100 g
mais
0.5 ts
salt
0.5 ts
pepper

Topping (kan sløyfes)

4 skiver
bacon
4 ss

Fremgangsmåte

  1. Skjær kyllingfilet i mindre biter. Stek kyllingbitene i smør i en kjele til de får en fin og gyllen farge.

  2. Rens og grovhakk løk, gulrot og sjampinjong. Stek dette sammen med kyllingen i noen minutter. Tilsett karri og la den surre med blandingen en liten stund.

  3. Tilsett kyllingbuljong, matfløte, persille og maiskorn og smak til med salt og pepper. La suppen småkoke på middels varme i ca 10 minutter.

Toppingen

  1. Mens suppen koker, skjærer du bacon i mindre biter og steker det sprøtt i en varm panne. Bland kremost med creme fraiche.

  2. Server suppen rykende varm med bacon-, kremost- og creme fraiche-blandingen på toppen. Godt brød passer utmerket å spise ved siden av denne nydelige suppen.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Det går fint å bytte ut kyllingfileter med ribbet kyllingkjøtt dersom du ønsker det. Men da trenger du ikke tilsette kjøttet før like før servering.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter