Kyllingsuppe m pasta

Kyllingsuppe med pasta

Kommentarer 4
  • Enkel
  • 15 min
Smakfull og lettvint kyllingsuppe med smak av karri.

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk gulrøtter
½ stk purre
13 dl vann
2 stk hønsebuljongterninger
2 ss tomatpuré
1 dl fullkornpasta
2 stk kyllingfileter
1 ss TINE Meierismør
1 ss karri
1 ts salt
4 ss hakket persille
4 skiver brød

Slik gjør du det

    1. Skjær gulrot i små biter. Skjær purre i fine ringer. Kok opp vann, buljongterning og tomatpuré. Hell i pasta og kok til det er igjen ca. 5 minutter av koketiden til pastaen.
    2. Legg i gulrot og pure og kok i ytterligere 5 minutter.
    3. Del kyllingfilet på langs og skjær i skiver. Stek dem på middels varme i 3–4 minutter i smør, karri og salt.
    4. Legg kyllingbitene i suppen og smak til med salt. Pynt med persille og server med brød.
Tips!

Server gjerne suppen med en spiseskje yoghurt til hver porsjon.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Kristin

    11 måneder siden
    Skikkelig god og enkel suppe, absolutt en person ligger favoritt! Kan anbefale en skje rømme eller crème fraiche til servering, da får den en litt fyldigere smak.

    Kommenter  (0)

    • Kathrin, Kundekonsulent

      11 måneder siden
      Hei Kristin! Godt forslag :)

      Kommenter  (0)


  • Wenche Nielsen

    5 år siden
    Så rask og enkel å lage. Smaken er også helt topp. Dette må jo være en suppe som må passe ypperlig, nå når vi går kjølige høstdager i møte.

    Kommenter  (2)

    • Ane-Kamilla Eriksen, Matfaglig webredaktør

      5 år siden
      Ja, det er kjekt å kunne ha noen gode suppeoppskrifter "i ermet" nå som høstmørket snart står for døren, Wenche! Selv slår jeg også mer enn gjerne i et slag for vår populære "Hot kyllingsuppe" (http://bit.ly/V3Kekh)- i tillegg til denne gode kyllingsuppen med pasta! Tusen takk for nok en hyggelig tilbakemelding! :)

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat