Smakfull og lettvint kyllingsuppe med smak av karri.
Enkel•15 min•4 personer
Ingredienser
2 stykk gulrot
0.5 stykk purre
13 dl vann
2 stykk hønsebuljongterning
2 ss tomatpuré
1 dl fullkornpasta
2 stykk kyllingfilet
1 ss TINE® Meierismør
1 ss karri
1 ts salt
4 ss hakket persille
4 skive brød
Slik gjør du
1
Skjær gulrot i små biter. Skjær purre i fine ringer. Kok opp vann, buljongterning og tomatpuré. Hell i pasta og kok til det er igjen ca. 5 minutter av koketiden til pastaen.
2
Legg i gulrot og pure og kok i ytterligere 5 minutter.
3
Del kyllingfilet på langs og skjær i skiver. Stek dem på middels varme i 3–4 minutter i smør, karri og salt.
4
Legg kyllingbitene i suppen og smak til med salt. Pynt med persille og server med brød.
Tips
Server gjerne suppen med en spiseskje yoghurt til hver porsjon.
Lagre
Skriv ut
Del
Kyllingsuppe med pasta
Enkel
15min
Smakfull og lettvint kyllingsuppe med smak av karri.