Kyllingsuppe m pasta

Kyllingsuppe med pasta

4
  • Enkel
  • 15 min
Smakfull og lettvint kyllingsuppe med smak av karri.

Ingredienser

2 stk gulrøtter
½ stk purre
13 dl vann
2 stk hønsebuljongterninger
2 ss tomatpuré
1 dl fullkornpasta
2 stk kyllingfileter
1 ss TINE Meierismør
1 ss karri
1 ts salt
4 ss hakket persille
4 skiver brød

Slik gjør du det

    1. Skjær gulrot i små biter. Skjær purre i fine ringer. Kok opp vann, buljongterning og tomatpuré. Hell i pasta og kok til det er igjen ca. 5 minutter av koketiden til pastaen.
    2. Legg i gulrot og pure og kok i ytterligere 5 minutter.
    3. Del kyllingfilet på langs og skjær i skiver. Stek dem på middels varme i 3–4 minutter i smør, karri og salt.
    4. Legg kyllingbitene i suppen og smak til med salt. Pynt med persille og server med brød.
Tips!

Server gjerne suppen med en spiseskje yoghurt til hver porsjon.

Kommentarer

  • Kristin

    2 år siden
    Skikkelig god og enkel suppe, absolutt en person ligger favoritt! Kan anbefale en skje rømme eller crème fraiche til servering, da får den en litt fyldigere smak.

     (0)

    • Kathrin, Kundekonsulent

      2 år siden
      Hei Kristin! Godt forslag :)

       (0)


  • Wenche Nielsen

    6 år siden
    Så rask og enkel å lage. Smaken er også helt topp. Dette må jo være en suppe som må passe ypperlig, nå når vi går kjølige høstdager i møte.

     (2)

    • Ane-Kamilla Eriksen, Matfaglig webredaktør

      6 år siden
      Ja, det er kjekt å kunne ha noen gode suppeoppskrifter "i ermet" nå som høstmørket snart står for døren, Wenche! Selv slår jeg også mer enn gjerne i et slag for vår populære "Hot kyllingsuppe" (http://bit.ly/V3Kekh)- i tillegg til denne gode kyllingsuppen med pasta! Tusen takk for nok en hyggelig tilbakemelding! :)

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat