Skip to main content

Kyllingsuppe med pasta

Enkel
15min

Smakfull og lettvint kyllingsuppe med smak av karri.

4.0
(45)
Next ImageKyllingsuppe med pasta

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stk
gulrot
0.5 stk
purre
13 dl
vann
2 stk
hønsebuljongterning
2 ss
tomatpuré
1 dl
fullkornpasta
2 stk
kyllingfilet
1 ss
karri
1 ts
salt
4 ss
hakket persille
4 skiver
brød

Fremgangsmåte

  1. Skjær gulrot i små biter. Skjær purre i fine ringer. Kok opp vann, buljongterning og tomatpuré. Hell i pasta og kok til det er igjen ca. 5 minutter av koketiden til pastaen.

  2. Legg i gulrot og pure og kok i ytterligere 5 minutter.

  3. Del kyllingfilet på langs og skjær i skiver. Stek dem på middels varme i 3–4 minutter i smør, karri og salt.

  4. Legg kyllingbitene i suppen og smak til med salt. Pynt med persille og server med brød.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Server gjerne suppen med en spiseskje yoghurt til hver porsjon.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter