Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Rask kyllinggryte

Enkel
20min

Får du mange middagsgjester en travel ukedag, passer denne kyllinggryta med eplesaft og balsamicoeddik perfekt.

3.8
(388)
Next ImageRask kyllinggryte

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 dl
ukokt ris
4 stk
kyllingfilet
4 stk
gulrot
0.5 stk
løk
2 stk
hvitløksfedd
1 dl
2 dl
TINE® Lett Crème Fraîche 17 % (eller TINE Matfløte)
1 ss
balsamicoeddik
1.5 ts
salt
0.5 ts
pepper
1 ss
basilikum (kan sløyfes)

Fremgangsmåte

  1. Kok ris etter anvisningen på pakken.

  2. Skjær kylling i små biter. Rens og skjær gulrot i terninger og finhakk løk og hvitløk.

  3. Brun kylling i smør sammen med hvitløk, løk og gulrot. Tilsett eplejuice og Crème Fraîche (ev. matfløte) og la det trekke i 10–15 minutter.

  4. Tilsett balsamicoeddik og smak til med salt og pepper. Server gryta med ris og pynt opp med litt basilikum.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter