
Rask kyllinggryte
Enkel•20 min min
Får du mange middagsgjester en travel ukedag, passer denne kyllinggryta med eplesaft og balsamicoeddik perfekt.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 dlukokt ris
-
4 stkkyllingfileter
-
4 stkgulrøtter
-
½ stkløk
-
2 stkhvitløksfedd
-
2 ss
-
1 dlSunniva® Original Eplejuice (ev. eplecider)
-
2 dlTINE® Lett Crème Fraîche 17 % (eller TINE Matfløte)
-
1 ssbalsamicoeddik
-
1 ½ tssalt
-
½ tspepper
-
1 ssbasilikum (kan sløyfes)
Slik gjør du det
-
1
Kok ris etter anvisningen på pakken.
-
2
Skjær kylling i små biter. Rens og skjær gulrot i terninger og finhakk løk og hvitløk.
-
3
Brun kylling i smør sammen med hvitløk, løk og gulrot. Tilsett eplejuice og Crème Fraîche (ev. matfløte) og la det trekke i 10–15 minutter.
-
4
Tilsett balsamicoeddik og smak til med salt og pepper. Server gryta med ris og pynt opp med litt basilikum.