Rask kyllinggryte

Rask kyllinggryte

10
  • Enkel
  • 20 min
Får du mange middagsgjester en travel ukedag, passer denne kyllinggryta med eplesaft og balsamicoeddik perfekt.

Ingredienser

2 dl ukokt ris
4 stk kyllingfileter
4 stk gulrøtter
½ stk løk
2 stk hvitløksfedd
2 ss TINE Meierismør
1 dl Sunniva® Original Eplejuice (ev. eplecider)
2 dl TINE Lett Crème Fraîche 18 % (eller TINE Matfløte)
1 ss balsamicoeddik
1 ½ ts salt
½ ts pepper
1 ss basilikum (kan sløyfes)

Slik gjør du det

    1. Kok ris etter anvisningen på pakken.
    2. Skjær kylling i små biter. Rens og skjær gulrot i terninger og finhakk løk og hvitløk.
    3. Brun kylling i smør sammen med hvitløk, løk og gulrot. Tilsett eplejuice og Crème Fraîche (ev. matfløte) og la det trekke i 10–15 minutter.
    4. Tilsett balsamicoeddik og smak til med salt og pepper. Server gryta med ris og pynt opp med litt basilikum.

Kommentarer

  • Elin

    2 år siden
    Kan denne retten lages en dag eller to før servering?

     (0)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      2 år siden
      Hei Elin, Klart du kan :) husk å avkjøle gryten før den plastres godt og settes i kjøleskapet. God matlaging!

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat