Rask kyllinggryte

Rask kyllinggryte

Kommentarer 10
  • Enkel
  • 20 min
Får du mange middagsgjester en travel ukedag, passer denne kyllinggryta med eplesaft og balsamicoeddik perfekt.

Ingredienser

Antall porsjoner

2 dl ukokt ris
4 stk kyllingfileter
4 stk gulrøtter
½ stk løk
2 stk hvitløksfedd
2 ss TINE Meierismør
1 dl Sunniva® Original Eplejuice (ev. eplecider)
2 dl TINE Lett Crème Fraîche 18 % (eller TINE Matfløte)
1 ss balsamicoeddik
1 ½ ts salt
½ ts pepper
1 ss basilikum (kan sløyfes)

Slik gjør du det

    1. Kok ris etter anvisningen på pakken.
    2. Skjær kylling i små biter. Rens og skjær gulrot i terninger og finhakk løk og hvitløk.
    3. Brun kylling i smør sammen med hvitløk, løk og gulrot. Tilsett eplejuice og Crème Fraîche (ev. matfløte) og la det trekke i 10–15 minutter.
    4. Tilsett balsamicoeddik og smak til med salt og pepper. Server gryta med ris og pynt opp med litt basilikum.
Kommentar

Kommentarer

  • Elin

    1 år siden
    Kan denne retten lages en dag eller to før servering?

    Kommenter  (0)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      1 år siden
      Hei Elin, Klart du kan :) husk å avkjøle gryten før den plastres godt og settes i kjøleskapet. God matlaging!

      Kommenter  (0)


  • Siv Schøning

    2 år siden
    Både store og små, norske og palestinske, syntes det var kjempegodt ????

    Kommenter  (0)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      2 år siden
      Hei Siv, Takk For hyggelig tailbakemelding :) Så bra at gryta smakte. God høst!

      Kommenter  (3)


  • Mari

    2 år siden
    Ville bare si at denne gryta smaker himmelsk:) skal lage den for 2 gang:) ett tips er å ha masse basilikum oppi, yum!:)

    Kommenter  (1)

    • Øyvind , stolt kokk og baker,

      2 år siden
      Hei Mari, Så hyggelig å høre. Tusen takk for tilbakemeldingen :)

      Kommenter  (0)


  • Anita

    7 år siden
    dumt med så masse feil og mangler i en så enkel og kort oppskrift.... hvor kom løken inn? (ikke hvitløken) og hvor ble det av eddiken i oppskriften............ nei.. frister ikke å lage denne når den bare ser "glemt" ut...

    Kommenter  (10)

    • Anita

      7 år siden
      sorry.. så eddiken nå... men løken da ;o)

      Kommenter  (1)

      • Linn

        7 år siden
        Løken står skal hives i sammen med hvitløken og gulerøttene. ;)

        Kommenter  (0)

      • Nina Bull,

        7 år siden
        Uff, det var en glipp! Takk for at du gir beskjed. Løken skal nå være på plass i ingredienslisten. Håper du kan la deg friste igjen. Ha en fortsatt fin sommer!

        Kommenter  (12)


Det er mye kjærlighet i god mat