
Asiatisk red curry med kylling
One pot er veldig enkelt og kjempegodt. Denne er fylt med asiatiske smaker og kan lages så sterk du vil. Topp med grønnsaker og peanøtter, så får du en spennende gryte med litt krønsj.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Varm smør eller olje i en stor gryte. Finhakk hvitløk, ingefær og chili, og ha det i gryta sammen med rød currypaste.
- 2
Knus sitrongresset med baksiden av kniven og ha det i gryta. Du kan eventuelt finhakke den hvis du liker litt krønsj. Surr til mykt i ca. 5 min.
- 3
Ha i kokosmelk, crème fraîche og vann. Kok opp og senk deretter varmen før du har i litt honning og limesaft. Smak til med salt.
- 4
Skjær kylling i strimler og legg det oppi gryta. La det trekke i 10 minutter. Ha i nudler og kok ytterligere i 5 minutter.
Tips
Spe eventuelt på med litt mer vann. Nudlene suger til seg væske så se an hvor tykk konsistens du ønsker. - 5
Server med finstrimlet vårløk, raspet brokkoli, grovhakkede peanøtter og fersk koriander.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


