Green curry one pot med torsk

Asiatisk green currygryte med torsk

8
95
Enkel30 min
One pot, alt i en gryte, er veldig enkelt å lage og smaker kjempegodt. Lag en deilig fiskegryte med asiatisk smak og imponer familien midt i uka.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 2 ss
    TINE® Meierismør eller olje
  • 2 stk
    hvitløksfedd
  • 1 stk
    grønn chili
  • 3 ss
    grønn currypaste
  • 3 dl
  • 3 dl
    kokosmelk
  • 2 dl
    vann
  • 1 stk
    lime (saften)
  • 300 g
    risnudler
  • 600 g
    torskefilet
  • 100 g
    sukkererter
  • 2 ss
    sesamfrø sorte eller hvite
  • ¼ potte
    thaibasilikum , mynte eller basilikum

Slik gjør du det

  1. 1

    Varm en stor gryte med litt smør eller olje. Finhakk hvitløk og chili og surr det sammen med green currypaste i smøret/oljen.

  2. 2

    Ha i fløte, kokosmelk og vann. La det koke opp og smak til med limesaft. Ha i nudler og la koke til ønsket konsistens på nudlene.

  3. 3

    Del torsken i grove terninger. La fisken trekke med i gryta maks 5 minutter. Server med snittede sukkererter, sesamfrø og ferske urter.

Del denne oppskriften: