Asiatisk green currygryte med torsk
Enkel•30 min min
One pot, alt i en gryte, er veldig enkelt å lage og smaker kjempegodt. Lag en deilig fiskegryte med asiatisk smak og imponer familien midt i uka.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 ssTINE® Meierismør eller olje
-
2 stkhvitløksfedd
-
1 stkgrønn chili
-
3 ssgrønn currypaste
-
3 dl
-
3 dlkokosmelk
-
2 dlvann
-
1 stklime (saften)
-
300 grisnudler
-
600 gtorskefilet
-
100 gsukkererter
-
2 sssesamfrø sorte eller hvite
-
¼ pottethaibasilikum , mynte eller basilikum
Slik gjør du det
-
1
Varm en stor gryte med litt smør eller olje. Finhakk hvitløk og chili og surr det sammen med green currypaste i smøret/oljen.
-
2
Ha i fløte, kokosmelk og vann. La det koke opp og smak til med limesaft. Ha i nudler og la koke til ønsket konsistens på nudlene.
-
3
Del torsken i grove terninger. La fisken trekke med i gryta maks 5 minutter. Server med snittede sukkererter, sesamfrø og ferske urter.