
Chili con chicken
«Chili con…» må ikke nødvendigvis være med oksekjøtt. Her er en oppskrift på en slagkraftig variant laget med kyllingkjøttdeig.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Rens og hakk hvitløk. Stek kyllingkjøttdeig i smør i en stekepanne. Legg i hvitløken og la den frese med. Ha alt over i en gryte.
- 2
Tilsett hakket tomat, tabasco, tomatpuré, chilipulver og smuldret buljongterning. Skyll bønnene og la dem renne av litt.
- 3
Bland bønnene i gryten og la alt koke i 2–3 minutter. Rør i persille og halvparten av TINE® Crème Fraîche blandet med hvetemel. Kok raskt opp.
- 4
Ha resten av TINE® Crème Fraîche i en skål og server til kyllingen.
Tips
Dette er en rett som smaker enda bedre dagen etter at den er laget.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



