Chili con chicken

Chili con chicken

Kommentarer 1
  • Enkel
  • 20 min
«Chili con…» må ikke nødvendigvis være med oksekjøtt. Her er en oppskrift på en slagkraftig variant laget med kyllingkjøttdeig.

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk hvitløksfedd
400 g malt kyllingkjøtt
1 ss TINE Meierismør
400 g hermetiske tomater (en boks innholder vanligvis ca 400 g)
½ ts tabasco eller annen sterk krydder etter smak
3 ss tomatpuré
3 ts chilipulver
1 stk buljongterning gjerne hønse- eller kjøttbuljong
2 bokser hvite bønner
1 dl hakket persille
3 dl TINE Lett Crème Fraîche 10 %
½ ss hvetemel

Slik gjør du det

    1. Rens og hakk hvitløk. Stek kyllingkjøttdeig i smør i en stekepanne. Legg i hvitløken og la den frese med. Ha alt over i en gryte.
    2. Tilsett hakket tomat, tabasco, tomatpuré, chilipulver og smuldret buljongterning. Skyll bønnene og la dem renne av litt.
    3. Bland bønnene i gryten og la alt koke i 2–3 minutter. Rør i persille og halvparten av Crème Fraîche blandet med hvetemel. Kok raskt opp.
    4. Ha resten av Crème Fraîche i en skål og server til kyllingen.
Tips!

Dette er en rett som smaker enda bedre dagen etter at den er laget.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Anonym

    2 år siden
    Dersom man tar bort bønnene må disse erstattes av mer kjørt eller kuttede grønnsaker?

    Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat