Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Chili con chicken

Enkel
20min

«Chili con…» må ikke nødvendigvis være med oksekjøtt. Her er en oppskrift på en slagkraftig variant laget med kyllingkjøttdeig.

3.8
(177)
Next ImageChili con chicken

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stk
hvitløksfedd
400 g
malt kyllingkjøtt
400 g
hermetiske tomat (en boks innholder vanligvis ca 400 g)
0.5 ts
tabasco eller annen sterk krydder etter smak
3 ss
tomatpuré
3 ts
chilipulver
1 stk
buljongterning gjerne hønse- eller kjøttbuljong
2 boks
hvite bønner
1 dl
hakket persille
0.5 ss
hvetemel

Fremgangsmåte

  1. Rens og hakk hvitløk. Stek kyllingkjøttdeig i smør i en stekepanne. Legg i hvitløken og la den frese med. Ha alt over i en gryte.

  2. Tilsett hakket tomat, tabasco, tomatpuré, chilipulver og smuldret buljongterning. Skyll bønnene og la dem renne av litt.

  3. Bland bønnene i gryten og la alt koke i 2–3 minutter. Rør i persille og halvparten av TINE® Crème Fraîche blandet med hvetemel. Kok raskt opp.

  4. Ha resten av TINE® Crème Fraîche i en skål og server til kyllingen.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Dette er en rett som smaker enda bedre dagen etter at den er laget.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter