Håndkle og blad
Chili con chicken
(5353)

Chili con chicken

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

«Chili con…» må ikke nødvendigvis være med oksekjøtt. Her er en oppskrift på en slagkraftig variant laget med kyllingkjøttdeig.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stkhvitløksfedd
400 gmalt kyllingkjøtt
1 ssTINE Meierismør
400 ghermetiske tomater (en boks innholder vanligvis ca 400 g)
½ tstabasco eller annen sterk krydder etter smak
3 sstomatpuré
3 tschilipulver
1 stkbuljongterning gjerne hønse- eller kjøttbuljong
2 bokserhvite bønner
1 dlhakket persille
3 dlTINE Lett Crème Fraîche 10 %
½ sshvetemel
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Rens og hakk hvitløk. Stek kyllingkjøttdeig i smør i en stekepanne. Legg i hvitløken og la den frese med. Ha alt over i en gryte.
    2. Tilsett hakket tomat, tabasco, tomatpuré, chilipulver og smuldret buljongterning. Skyll bønnene og la dem renne av litt.
    3. Bland bønnene i gryten og la alt koke i 2–3 minutter. Rør i persille og halvparten av Crème Fraîche blandet med hvetemel. Kok raskt opp.
    4. Ha resten av Crème Fraîche i en skål og server til kyllingen.
Blått hjerte
Tips!

Dette er en rett som smaker enda bedre dagen etter at den er laget.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat