Kylling med urter

Kylling med urter

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 25 min
Smaksrik ovnsbakt kylling med Crème Fraîce og herlige smaker fra Provence.

Antall porsjoner

Ingredienser

3 dl ris
3 ss TINE Meierismør
1 ts salt
½ ts pepper
½ ts provencekrydder
½ dl friske, hakkede urter
4 stk kyllingfileter
1 stk squash
8 stk cherrytomater
2 dl TINE Crème Fraîche Original

Slik gjør du det

    1. Du trenger en ildfast form. Sett stekeovnen på 210 °C.
    2. Kok ris etter anvisning på pakken.
    3. Smelt smør og bland inn salt, pepper, provencekrydder og litt hakkede urter. Pensle filetene med urtesmøret og brun dem i en stekepanne, gjerne grillpanne, i 2-3 minutter på hver side.
    4. Kutt squash i passe store biter (ca. 2x2 cm) og legg sammen med filetene og cherrytomater i den ildfaste formen og sett det i ovnen. Ta formen ut etter 4-5 minutter, ha på Crème Fraîche og resten av de hakkede urtene. Sett formen tilbake i ovnen og etterstek i nye 5 minutter til filetene er passe stekt og alt er gjennomvarmt.
    5. Server med ris og en gjerne en god salat til.
Tips!

Denne retten kan du variere ved å bruke forskjellig type urter. Bruk de urtene du liker aller best.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat