Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Kylling med urter

Enkel
25min

Smaksrik ovnsbakt kylling med Crème Fraîce og herlige smaker fra Provence.

4.2
(20)
Next ImageKylling med urter

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

3 dl
ris
1 ts
salt
0.5 ts
pepper
0.5 ts
provencekrydder
0.5 dl
friske, hakkede urter
4 stk
kyllingfilet
1 stk
squash
8 stk
cherrytomat

Fremgangsmåte

  1. Du trenger en ildfast form. Sett stekeovnen på 210 °C.

  2. Kok ris etter anvisning på pakken.

  3. Smelt smør og bland inn salt, pepper, provencekrydder og litt hakkede urter. Pensle filetene med urtesmøret og brun dem i en stekepanne, gjerne grillpanne, i 2-3 minutter på hver side.

  4. Kutt squash i passe store biter (ca. 2x2 cm) og legg sammen med filetene og cherrytomater i den ildfaste formen og sett det i ovnen. Ta formen ut etter 4-5 minutter, ha på Crème Fraîche og resten av de hakkede urtene. Sett formen tilbake i ovnen og etterstek i nye 5 minutter til filetene er passe stekt og alt er gjennomvarmt.

  5. Server med ris og en gjerne en god salat til.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Denne retten kan du variere ved å bruke forskjellig type urter. Bruk de urtene du liker aller best.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter