
Kylling med urter
Smaksrik ovnsbakt kylling med Crème Fraîce og herlige smaker fra Provence.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Du trenger en ildfast form. Sett stekeovnen på 210 °C.
- 2
Kok ris etter anvisning på pakken.
- 3
Smelt smør og bland inn salt, pepper, provencekrydder og litt hakkede urter. Pensle filetene med urtesmøret og brun dem i en stekepanne, gjerne grillpanne, i 2-3 minutter på hver side.
- 4
Kutt squash i passe store biter (ca. 2x2 cm) og legg sammen med filetene og cherrytomater i den ildfaste formen og sett det i ovnen. Ta formen ut etter 4-5 minutter, ha på Crème Fraîche og resten av de hakkede urtene. Sett formen tilbake i ovnen og etterstek i nye 5 minutter til filetene er passe stekt og alt er gjennomvarmt.
- 5
Server med ris og en gjerne en god salat til.
Tips
Denne retten kan du variere ved å bruke forskjellig type urter. Bruk de urtene du liker aller best.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



