Kylling med urter

Kylling med urter

0
20
Enkel25 min
Smaksrik ovnsbakt kylling med Crème Fraîce og herlige smaker fra Provence.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Du trenger en ildfast form. Sett stekeovnen på 210 °C.

  2. 2

    Kok ris etter anvisning på pakken.

  3. 3

    Smelt smør og bland inn salt, pepper, provencekrydder og litt hakkede urter. Pensle filetene med urtesmøret og brun dem i en stekepanne, gjerne grillpanne, i 2-3 minutter på hver side.

  4. 4

    Kutt squash i passe store biter (ca. 2x2 cm) og legg sammen med filetene og cherrytomater i den ildfaste formen og sett det i ovnen. Ta formen ut etter 4-5 minutter, ha på Crème Fraîche og resten av de hakkede urtene. Sett formen tilbake i ovnen og etterstek i nye 5 minutter til filetene er passe stekt og alt er gjennomvarmt.

  5. 5

    Server med ris og en gjerne en god salat til.

Tips

Denne retten kan du variere ved å bruke forskjellig type urter. Bruk de urtene du liker aller best.

Del denne oppskriften: