
Lettsaltet kyllingfilet med estragonsaus
Nydelig buljongtrukket kyllingfilet med stekte poteter og estragon- og gressløksaus.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Bank ut filetene. Strø på salt og sukker. La filetene ligge oppå hverandre i en plastpose. La dem ligge i kjøleskapet ca. 2 timer.
- 2
Skrell potet. Kutt i båter og ha i en ildfast form. Vend i olje, ha på litt salt og pepper og stek midt i ovnen i 20–25 minutter.
- 3
Rør sammen crème fraîche, estragon og gressløk til en saus, og smak godt til med salt og nykvernet pepper.
- 4
Kok opp buljong i en kjele. Skyll av filetene i kaldt vann og legg dem i buljongen. La dem trekke i ca. 10 minutter under lokk.
- 5
Ta filetene opp av buljongen og avkjøl dem. Skjær filetene i skiver og server kalde med kald eller varm saus, stekte poteter og en god grønn salat.
Tips
Forbered kyllingen i god tid så blir den ekstra smakfull og saftig. Sausen kan serveres varm eller kald.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



