Håndkle og blad
Hot kyllinggryte
(520520)

Hot kyllinggryte

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Denne oppskriften på en hot og smaksrik kyllinggryte har en spennende miks av krydder. Perfekt til både hverdags og helg.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

2 ½ dlukokt ris
2 tsTINE Meierismør
4 stkkyllingfileter
3 stkgulrøtter
1 tssalt
2 stkhvitløksfedd
½ sstomatpuré
1 tsmalt ingefær
1 tsgaram masala
1 tsgurkemeie
1 tschili
½ dlvann
2 dlTINE Lett Crème Fraîche 18 %
2 ssfrisk koriander eller bladpersille
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Kok ris som anvist på pakken.
    2. Skjær kyllingfilet i strimler. Smelt smør i en stor gryte og brun kjøttet sammen med raspet gulrot. Smak godt til med salt.
    3. Tilsett finhakket hvitløk, tomatpuré, malt ingefær, garam masala, gurkemeie, chili, vann og crème fraîche. La det småkoke i ca. 5 min.
    4. Dryss over hakket koriander eller persille ved servering.
Blått hjerte
Tips!

I denne oppskriften bruker vi Lett Crème Fraîche, som gir maten en frisk, velsmakende og syrlig smak. Alle typer crème fraîche passer godt i sauser, supper og gryteretter.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat