Hot kyllinggryte

Hot kyllinggryte

60
  • Enkel
  • 25 min
Denne oppskriften på en hot og smaksrik kyllinggryte har en spennende miks av krydder. Perfekt til både hverdags og helg.

Ingredienser

2 ½ dl ukokt ris
2 ts TINE Meierismør
4 stk kyllingfileter
3 stk gulrøtter
1 ts salt
2 stk hvitløksfedd
½ ss tomatpuré
1 ts malt ingefær
1 ts garam masala
1 ts gurkemeie
1 ts chili
½ dl vann
2 dl TINE Lett Crème Fraîche 18 %
2 ss frisk koriander eller bladpersille

Slik gjør du det

    1. Kok ris som anvist på pakken.
    2. Skjær kyllingfilet i strimler. Smelt smør i en stor gryte og brun kjøttet sammen med raspet gulrot. Smak godt til med salt.
    3. Tilsett finhakket hvitløk, tomatpuré, malt ingefær, garam masala, gurkemeie, chili, vann og crème fraîche. La det småkoke i ca. 5 min.
    4. Dryss over hakket koriander eller persille ved servering.
Tips

I denne oppskriften bruker vi Lett Crème Fraîche, som gir maten en frisk, velsmakende og syrlig smak. Alle typer crème fraîche passer godt i sauser, supper og gryteretter.

Kommentarer

  • Silje

    14 dager siden
    Jeg har glemt å kjøpe creme fraiche, men har yoghurt naturell kremet. Kan jeg bruke den istedenfor?

     (0)

    • Celine Lyse Augdal, Kundeservice

      13 dager siden
      Naturell Yoghurt fungerer også fint!

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat