
Hot kyllinggryte
Enkel•25 min min
Denne oppskriften på en hot og smaksrik kyllinggryte har en spennende miks av krydder. Perfekt til både hverdags og helg.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 ½ dlukokt ris
-
2 ts
-
4 stkkyllingfileter
-
3 stkgulrøtter
-
1 tssalt
-
2 stkhvitløksfedd
-
1 sstomatpuré
-
1 tsmalt ingefær
-
1 tsgaram masala
-
1 tsgurkemeie
-
1 tschili
-
½ dlvann
-
2 dl
-
2 ssfrisk koriander eller bladpersille
Slik gjør du det
-
1
Kok ris som anvist på pakken.
-
2
Skjær kyllingfilet i strimler. Smelt smør i en stor gryte og brun kjøttet sammen med raspet gulrot. Smak godt til med salt.
-
3
Tilsett finhakket hvitløk, tomatpuré, malt ingefær, garam masala, gurkemeie, chili, vann og crème fraîche. La det småkoke i ca. 5 min.
-
4
Dryss over hakket koriander eller persille ved servering.