Hot kyllinggryte

Hot kyllinggryte

58
  • Enkel
  • 25 min
Denne oppskriften på en hot og smaksrik kyllinggryte har en spennende miks av krydder. Perfekt til både hverdags og helg.

Ingredienser

2 ½ dl ukokt ris
2 ts TINE Meierismør
4 stk kyllingfileter
3 stk gulrøtter
1 ts salt
2 stk hvitløksfedd
½ ss tomatpuré
1 ts malt ingefær
1 ts garam masala
1 ts gurkemeie
1 ts chili
½ dl vann
2 dl TINE Lett Crème Fraîche 18 %
2 ss frisk koriander eller bladpersille

Slik gjør du det

    1. Kok ris som anvist på pakken.
    2. Skjær kyllingfilet i strimler. Smelt smør i en stor gryte og brun kjøttet sammen med raspet gulrot. Smak godt til med salt.
    3. Tilsett finhakket hvitløk, tomatpuré, malt ingefær, garam masala, gurkemeie, chili, vann og crème fraîche. La det småkoke i ca. 5 min.
    4. Dryss over hakket koriander eller persille ved servering.
Tips

I denne oppskriften bruker vi Lett Crème Fraîche, som gir maten en frisk, velsmakende og syrlig smak. Alle typer crème fraîche passer godt i sauser, supper og gryteretter.

Kommentarer

  • Katrine

    5 måneder siden
    Jeg synes dette var kjempe godt!
    Men enig med det de andre skriver her, at det var litt lite smak og vann. Så jeg slengte oppi salt, pepper, chilipowder, paprika, oregano, hvitløk pulver og mer garam masala og gurkemeie.
    Tok liten dæsj av det jeg fant i krydder hylla, pluss mye mer vann. Tok alt på feelingen!
    Ble kjempe godt! Dette skal jeg lage flere ganger! :)
    Både typen og ungen likte dette :)

     (2)


Det er mye kjærlighet i god mat