
Ovnsbakt kylling i form
Med kylling, grønnsaker og salatost i én og samme form, er det bare å glede seg til middag!

Ingredienser
Antall porsjoner
Dressing
Kyllingform
Fremgangsmåte
Dressing
- 1
Bland sammen petite fraîche, timian, persille, hvitløk, salt, pepper, sitronsaft og sitronskall. La dressingen stå i kjøleskap en stund, helst noen timer, slik at smakene får satt seg.
- 2
Stek kyllingfiletene i olje til de blir gyllenbrune.
- 3
Sett på stekeovnen på 160 °C.
- 4
Kutt alle grønnsakene i grove biter. Bland med salatost og ha på salt og pepper.
- 5
Del sitronen i to. Ha kylling, grønnsaker, sitron og salatost i en form. Bak i ovn på 160 °C i ca. 45 minutter, eller til potetene er møre.
- 6
Topp med friske urter og server med dressing.
Tips
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


