Ovnsbakt kylling i form
Enkel
1t 20min
Med kylling, grønnsaker og salatost i én og samme form, er det bare å glede seg til middag!
4.7
(18)

Ingredienser
Dressing
1 ss 
 timian, finhakket
1 ss 
 persille, finhakket
1 fedd 
 hvitløk, finhakket
⅕ ts 
 salt 
⅕ ts 
 pepper 
½ stk 
 sitron 
Kyllingform
600 g 
 kyllinglårfilet 
250 g 
 småpoteter 
50 g 
 rød paprika 
1 stk 
stor  rødløk 
2 fedd 
 hvitløk 
150 g 
 cherrytomat 
1 stk 
 sitron 
¼ ts 
 salt 
¼ ts 
 pepper 
1 ss 
 timian, finhakket
1 ss 
 hakket bladpersille 
Slik gjør du
Dressing
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Den friske og gode dressingen med crème fraîche bør stå noen timer i kjøleskap før den skal brukes. På den måten kommer smakene ekstra godt frem. 




