Grillet kyllingbryst

Grillet kyllingbryst

2
20
Enkel25 min
Enkel oppskrift på delikat kyllingbryst kledd med Jarlsberg®, ruccola og bacon.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 3 dl
    hurtig ris , fullkornris, eller Boil In Bag-ris.
  • 4 stk
    kyllingbryst
  • 4 skiver
    JARLSBERG® skorpefri
  • 8 skiver
    bacon
  • 2 dl
    ruccola

Slik gjør du det

  1. 1

    Varm opp grillen eller sett stekeovnen på 200 °C.

  2. 2

    Kok ris etter anvisning på pakken.

  3. 3

    Gni kyllingbrystene inn med salt og pepper. Ha på Jarlsberg® og ruccolasalat, og rull baconskiver rundt kyllingbrystene. Fest med en trepinne.

  4. 4

    Stek kyllingbrystene i en ildfast form ved 200 °C i ca. 15 minutter. Skru på grill mot slutten av steketiden slik at baconet blir sprøtt og godt. Kyllingen kan eventuelt også grilles ca. 4 minutter på hver side. La retten hvile et par minutter før servering.

  5. 5

    Server kyllingbrystet med ris og gjerne litt ekstra ruccola og sprøstekt bacon til.

Tips

I stedet for bacon kan du også bruke spekeskinke, gjerne spansk Serrano.

Del denne oppskriften: