Skip to main content

Grillet kyllingbryst

Enkel
25min

Enkel oppskrift på delikat kyllingbryst kledd med Jarlsberg®, ruccola og bacon.

4.2
(21)
Next ImageGrillet kyllingbryst

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

3 dl
hurtig ris, fullkornris, eller Boil In Bag-ris.
4 stk
kyllingbryst
8 skiver
bacon
2 dl
ruccola

Fremgangsmåte

  1. Varm opp grillen eller sett stekeovnen på 200 °C.

  2. Kok ris etter anvisning på pakken.

  3. Gni kyllingbrystene inn med salt og pepper. Ha på Jarlsberg® og ruccolasalat, og rull baconskiver rundt kyllingbrystene. Fest med en trepinne.

  4. Stek kyllingbrystene i en ildfast form ved 200 °C i ca. 15 minutter. Skru på grill mot slutten av steketiden slik at baconet blir sprøtt og godt. Kyllingen kan eventuelt også grilles ca. 4 minutter på hver side. La retten hvile et par minutter før servering.

  5. Server kyllingbrystet med ris og gjerne litt ekstra ruccola og sprøstekt bacon til.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

I stedet for bacon kan du også bruke spekeskinke, gjerne spansk Serrano.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter