
Grillet kyllingbryst
Enkel oppskrift på delikat kyllingbryst kledd med Jarlsberg®, ruccola og bacon.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Varm opp grillen eller sett stekeovnen på 200 °C.
- 2
Kok ris etter anvisning på pakken.
- 3
Gni kyllingbrystene inn med salt og pepper. Ha på Jarlsberg® og ruccolasalat, og rull baconskiver rundt kyllingbrystene. Fest med en trepinne.
- 4
Stek kyllingbrystene i en ildfast form ved 200 °C i ca. 15 minutter. Skru på grill mot slutten av steketiden slik at baconet blir sprøtt og godt. Kyllingen kan eventuelt også grilles ca. 4 minutter på hver side. La retten hvile et par minutter før servering.
- 5
Server kyllingbrystet med ris og gjerne litt ekstra ruccola og sprøstekt bacon til.
Tips
I stedet for bacon kan du også bruke spekeskinke, gjerne spansk Serrano.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter
