Enkel oppskrift på delikat kyllingbryst kledd med Jarlsberg®, ruccola og bacon.
Enkel•25 min•4 personer
Ingredienser
3 dl hurtig ris, , fullkornris, eller Boil In Bag-ris.
4 stykk kyllingbryst
4 skive Jarlsberg® Original
8 skive bacon
2 dl ruccola
Slik gjør du
1
Varm opp grillen eller sett stekeovnen på 200 °C.
2
Kok ris etter anvisning på pakken.
3
Gni kyllingbrystene inn med salt og pepper. Ha på Jarlsberg® og ruccolasalat, og rull baconskiver rundt kyllingbrystene. Fest med en trepinne.
4
Stek kyllingbrystene i en ildfast form ved 200 °C i ca. 15 minutter. Skru på grill mot slutten av steketiden slik at baconet blir sprøtt og godt. Kyllingen kan eventuelt også grilles ca. 4 minutter på hver side. La retten hvile et par minutter før servering.
5
Server kyllingbrystet med ris og gjerne litt ekstra ruccola og sprøstekt bacon til.
Tips
I stedet for bacon kan du også bruke spekeskinke, gjerne spansk Serrano.
Lagre
Skriv ut
Del
Grillet kyllingbryst
Enkel
25min
Enkel oppskrift på delikat kyllingbryst kledd med Jarlsberg®, ruccola og bacon.