
Grillet kyllingbryst
Enkel•25 min15 min
Enkel oppskrift på delikat kyllingbryst kledd med Jarlsberg®, ruccola og bacon.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
3 dlhurtig ris , fullkornris, eller Boil In Bag-ris.
-
4 stkkyllingbryst
-
4 skiver
-
8 skiverbacon
-
2 dlruccola
Slik gjør du det
-
1
Varm opp grillen eller sett stekeovnen på 200 °C.
-
2
Kok ris etter anvisning på pakken.
-
3
Gni kyllingbrystene inn med salt og pepper. Ha på Jarlsberg® og ruccolasalat, og rull baconskiver rundt kyllingbrystene. Fest med en trepinne.
-
4
Stek kyllingbrystene i en ildfast form ved 200 °C i ca. 15 minutter. Skru på grill mot slutten av steketiden slik at baconet blir sprøtt og godt. Kyllingen kan eventuelt også grilles ca. 4 minutter på hver side. La retten hvile et par minutter før servering.
-
5
Server kyllingbrystet med ris og gjerne litt ekstra ruccola og sprøstekt bacon til.