Grillet kyllingbryst

Grillet kyllingbryst

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 25 min
  • 15 min
Enkel oppskrift på delikat kyllingbryst kledd med Jarlsberg®, ruccola og bacon.

Ingredienser

Antall porsjoner

3 dl hurtig ris , fullkornris, eller Boil In Bag-ris.
4 stk kyllingbryst
4 skiver Jarlsberg® Original
8 skiver bacon
2 dl ruccola

Slik gjør du det

    1. Varm opp grillen eller sett stekeovnen på 200 °C.
    2. Kok ris etter anvisning på pakken.
    3. Gni kyllingbrystene inn med salt og pepper. Ha på Jarlsberg® og ruccolasalat, og rull baconskiver rundt kyllingbrystene. Fest med en trepinne.
    4. Stek kyllingbrystene i en ildfast form ved 200 °C i ca. 15 minutter. Skru på grill mot slutten av steketiden slik at baconet blir sprøtt og godt. Kyllingen kan eventuelt også grilles ca. 4 minutter på hver side. La retten hvile et par minutter før servering.
    5. Server kyllingbrystet med ris og gjerne litt ekstra ruccola og sprøstekt bacon til.
Tips!

I stedet for bacon kan du også bruke spekeskinke, gjerne spansk Serrano.

Kommentar

Kommentarer

  • Wenche Nielsen

    5 år siden
    Dette hvar virkelig godsaker, som hvar både morsomt og enkelt og lage. Jeg håper på en varm sommer med mange lune grillkvelder og Grillet kyllingbryst.

    Kommenter  (0)

    • Kristine Mangerud, Webredaktør

      5 år siden
      Hei Wenche! Så hyggelig å høre at du likte kyllingbrystet. Krysser fingrene for mange lyse og varme sommerkvelder fremover.

      Kommenter  (2)


Det er mye kjærlighet i god mat