Grillet kyllingbryst

(17)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

  • Steketid

Enkel oppskrift på delikat kyllingbryst kledd med Jarlsberg®, ruccola og bacon.

Antall porsjoner

Ingredienser

3 dlhurtig ris, fullkornris, eller Boil In Bag-ris.
4 stkkyllingbryst
4 skiverJarlsberg® Original
8 skiverbacon
2 dlruccola

Slik gjør du det

    1. Varm opp grillen eller sett stekeovnen på 200 °C.
    2. Kok ris etter anvisning på pakken.
    3. Gni kyllingbrystene inn med salt og pepper. Ha på Jarlsberg® og ruccolasalat, og rull baconskiver rundt kyllingbrystene. Fest med en trepinne.
    4. Stek kyllingbrystene i en ildfast form ved 200 °C i ca. 15 minutter. Skru på grill mot slutten av steketiden slik at baconet blir sprøtt og godt. Kyllingen kan eventuelt også grilles ca. 4 minutter på hver side. La retten hvile et par minutter før servering.
    5. Server kyllingbrystet med ris og gjerne litt ekstra ruccola og sprøstekt bacon til.

Tips:

I stedet for bacon kan du også bruke spekeskinke, gjerne spansk Serrano.

Kommentarer

  Legg til kommentar