
Krydret kylling med pære
Smakfull kyllingrett med krydret og søtlig smak av ingefær og pære. Med den pikante ostesausen blir dette en god ovnsrett.

Ingredienser
Antall porsjoner
Marinade:
kylling:
Fremgangsmåte
- 1
Sett ovnen på 200 ºC.
marinade:
- 2
Del chili i to og ta ut frø og hinner. Finhakk chili. Bland chili, ingefær, sitronsaft, honning og olivenolje i en ildfast form.
kylling:
- 3
Skjær kyllinglår i to og legg over i formen. Øs over marinade og sett formen kaldt i minst 10 minutter.
Tips
Legger du kyllinglårene i marinade om morgenen, er retten fort ferdig til kveldskosen.før kveldskosen.
- 4
Krydre kyllingen med salt og pepper. Del pære i 4 båter og legg dem ved siden av kyllingen. Tilbered i ovnen i ca. 35 minutter til kyllingen er gjennomstekt. Snu litt på kyllingen under stekingen. Bland med sitronskall når det er ca. 10 minutter igjen.
Pasta med fløte og blåmuggost:
- 5
Kok pasta som anvist på pakken. Hell av kokevannet og hell pastaen tilbake i kjelen. Rør inn matfløte og kok opp igjen. Ha i smuldret blåmuggost og rør slik at den smelter. Server med nykvernet pepper over.
Tips
Kjøper du kyllinglårene frosne i butikken, bør du la dem tine i kjøleskapet over natten.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



