Skip to main content

Pasta Carbonara på 15 minutter

Enkel
15min

Superrask pasta carbonara! En kremet vri på en klassisk spaghetti carbonara, hvor fløte og ost gir ekstra fylde og smak. Godt likt av de fleste, og elsket av mange - med en god carbonara trår man sjeldent feil. Denne varianten passer også perfekt for travle dager!

4.1
(128)
Next ImagePasta Carbonara på 15 minutter

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

400 g
spaghetti
200 g
bacon i biter eller strimler
2 stk
eggeplomme
1.5 dl
TINE® Matfløte eller TINE® Kremfløte
0.5 ts
salt
0.5 ts
pepper
3 ss
bladpersille grovhakket

Fremgangsmåte

  1. Kok spagetti som anvist på pakken

  2. Ha smør i en panne, og stek baconbitene gylne. Sprøstek gjerne om du foretrekker dette. Legg baconet til side.

  3. Rør sammen eggeplommer.

  4. Når pastaen er ferdig kokt, hell av vannet. Skru ned varmen på platen og hell over egg, fløte og ca 2/3 av osten. Bland alt godt sammen og smak til med salt og pepper

    Tips

    Ved å skru ned temperaturen før du heller over eggene unngår du at de blir til eggerøre. 
  5. Dryss over resten av osten, bacon, og bladpersille. Server med en gang.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter