Skip to main content

Laksepasta

Enkel
20min

Pasta med laks er gjort i en fei og smaker friskt og godt. Den syrlige smaken i Crème Fraîche sammen med sitronpepper harmonerer utrolig godt med fisken, og gir en herlig smak.

3.9
(148)
Next ImageLaksepasta

Ingredienser

Antall porsjoner

Laksepasta

300 g
tagliatelle
300 g
SALMA
1 ts
sitronpepper

Servering

3 ss
finhakket persille
1 ss
marinerte soltørket tomat i strimler

Fremgangsmåte

  1. Kok pasta som anvist på pakken.

  2. Skjær fisken i små stykker og dryss på sitronpepper. Stek fiskestykkene i smør i stekepannen til de er knapt gjennomstekte. Slå over Lett Crème Fraîche og la det surre litt.

Servering

  1. Fordel den kokte pastaen i dype tallerkener med fisk og saus over. Dryss over marinerte soltørkede tomater i strimler og klippet persille.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter