Laksepasta

Laksepasta

0
71
Enkel20 min
Pasta med laks er gjort i en fei og smaker friskt og godt. Den syrlige smaken i Crème Fraîche sammen med sitronpepper harmonerer utrolig godt med fisken, og gir en herlig smak.

Ingredienser

Antall porsjoner

Laksepasta

Servering

  • 3 ss
    finhakket persille
  • 1 ss
    marinerte soltørket tomat i strimler

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok pasta som anvist på pakken.

  2. 2

    Skjær fisken i små stykker og dryss på sitronpepper. Stek fiskestykkene i smør i stekepannen til de er knapt gjennomstekte. Slå over Lett Crème Fraîche og la det surre litt.

Servering

  1. 3

    Fordel den kokte pastaen i dype tallerkener med fisk og saus over. Dryss over marinerte soltørkede tomater i strimler og klippet persille.

Del denne oppskriften: