Laksepasta

Laksepasta

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Pasta med laks er gjort i en fei og smaker friskt og godt. Den syrlige smaken i Crème Fraîche sammen med sitronpepper harmonerer utrolig godt med fisken, og gir en herlig smak.

Ingredienser

Antall porsjoner

Laksepasta

300 g tagliatelle
300 g SALMA
1 ts sitronpepper
1 ss TINE Meierismør
2 dl TINE Lett Crème Fraîche 18 %

Servering

3 ss finhakket persille
1 ss marinerte soltørket tomat i strimler

Slik gjør du det

    1. Kok pasta som anvist på pakken.
    2. Skjær fisken i små stykker og dryss på sitronpepper. Stek fiskestykkene i smør i stekepannen til de er knapt gjennomstekte. Slå over Lett Crème Fraîche og la det surre litt.
  1. Servering

    1. Fordel den kokte pastaen i dype tallerkener med fisk og saus over. Dryss over marinerte soltørkede tomater i strimler og klippet persille.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat