Laksepasta
Enkel•20 min min
Pasta med laks er gjort i en fei og smaker friskt og godt. Den syrlige smaken i Crème Fraîche sammen med sitronpepper harmonerer utrolig godt med fisken, og gir en herlig smak.
Ingredienser
Antall porsjoner
Laksepasta
-
300 gtagliatelle
-
300 gSALMA
-
1 tssitronpepper
-
1 ss
-
2 dl
Servering
-
3 ssfinhakket persille
-
1 ssmarinerte soltørket tomat i strimler
Slik gjør du det
-
1
Kok pasta som anvist på pakken.
-
2
Skjær fisken i små stykker og dryss på sitronpepper. Stek fiskestykkene i smør i stekepannen til de er knapt gjennomstekte. Slå over Lett Crème Fraîche og la det surre litt.
Servering
-
3
Fordel den kokte pastaen i dype tallerkener med fisk og saus over. Dryss over marinerte soltørkede tomater i strimler og klippet persille.