Pasta Italiano

Pasta italiano

Kommentarer 1
  • Enkel
  • 15 min
Oppskrift på rask og innbydende middag med sløyfepasta, salami og en saus av Crème Fraîche med pesto og hvitløk. Denne pastaretten gir deg middag på få minutter.

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g pasta
50 g salami
1 stk finhakket løk
1 stk finhakket hvitløksfedd
1 ss TINE Meierismør
2 dl TINE Lett Crème Fraîche 18 %
1 ts pesto

Slik gjør du det

    1. Kok pastaen som anvist på pakken. Skjær eller klipp salami i passe store strimler.
      Tips!

      Bruk gjerne fullkornspasta, så blir middagen litt sunnere.

    2. Stek all løken i smør. Tilsett salami og la det hele frese noen minutter i pannen. Rør pesto i Crème Fraîchen og hell blandingen over løken og salamien. La alt bli varmt.
    3. Smak til med litt grovmalt sort pepper, og hell sausen over den kokte pastaen.
      Tips!

      Server med dryss av krydderurter, f. eks. basilikum.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Rita Emilie

    7 år siden
    Kjempe enkel, og kjempe god! Anbefales!

    Kommenter  (7)


Det er mye kjærlighet i god mat