Skip to main content

Pasta italiano

Enkel
15min

Oppskrift på rask og innbydende middag med sløyfepasta, salami og en saus av Crème Fraîche med pesto og hvitløk. Denne pastaretten gir deg middag på få minutter.

3.8
(69)
Next ImagePasta italiano

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

300 g
pasta
50 g
salami
1 stk
finhakket løk
1 stk
finhakket hvitløksfedd
1 ts
pesto

Fremgangsmåte

  1. Kok pastaen som anvist på pakken. Skjær eller klipp salami i passe store strimler.

    Tips

    Bruk gjerne fullkornspasta, så blir middagen litt sunnere.

  2. Stek all løken i smør. Tilsett salami og la det hele frese noen minutter i pannen. Rør pesto i Crème Fraîchen og hell blandingen over løken og salamien. La alt bli varmt.

  3. Smak til med litt grovmalt sort pepper, og hell sausen over den kokte pastaen.

    Tips

    Server med dryss av krydderurter, f. eks. basilikum.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter