Pasta italiano
Oppskrift på rask og innbydende middag med sløyfepasta, salami og en saus av Crème Fraîche med pesto og hvitløk. Denne pastaretten gir deg middag på få minutter.
Enkel•15 min•4 personer
Ingredienser
- 300 g pasta
- 50 g salami
- 1 stykk finhakket løk
- 1 stykk finhakket hvitløksfedd
- 1 ss TINE® Meierismør
- 2 dl TINE® Lett Crème Fraîche 17 %
- 1 ts pesto
Slik gjør du
1
Kok pastaen som anvist på pakken. Skjær eller klipp salami i passe store strimler.
TipsBruk gjerne fullkornspasta, så blir middagen litt sunnere.
2
Stek all løken i smør. Tilsett salami og la det hele frese noen minutter i pannen. Rør pesto i Crème Fraîchen og hell blandingen over løken og salamien. La alt bli varmt.
3
Smak til med litt grovmalt sort pepper, og hell sausen over den kokte pastaen.
TipsServer med dryss av krydderurter, f. eks. basilikum.