Pasta italiano

(23)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift på rask og innbydende middag med sløyfepasta, salami og en saus av Crème Fraîche med pesto og hvitløk. Denne pastaretten gir deg middag på få minutter.

Antall porsjoner

Ingredienser

300 gpasta
50 gsalami
1 stkfinhakket løk
1 stkfinhakket hvitløksfedd
1 ssTINE Meierismør
2 dlTINE Lett Crème Fraîche 18 %
1 tspesto

Slik gjør du det

    1. Kok pastaen som anvist på pakken. Skjær eller klipp salami i passe store strimler.
    2. Stek all løken i smør. Tilsett salami og la det hele frese noen minutter i pannen. Rør pesto i Crème Fraîchen og hell blandingen over løken og salamien. La alt bli varmt.
    3. Smak til med litt grovmalt sort pepper, og hell sausen over den kokte pastaen.

Kommentarer

  Legg til kommentar