
Pasta italiano
Enkel•15 min min
Oppskrift på rask og innbydende middag med sløyfepasta, salami og en saus av Crème Fraîche med pesto og hvitløk. Denne pastaretten gir deg middag på få minutter.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
300 gpasta
-
50 gsalami
-
1 stkfinhakket løk
-
1 stkfinhakket hvitløksfedd
-
1 ss
-
2 dl
-
1 tspesto
Slik gjør du det
-
1
Kok pastaen som anvist på pakken. Skjær eller klipp salami i passe store strimler.
Tips
Bruk gjerne fullkornspasta, så blir middagen litt sunnere.
-
2
Stek all løken i smør. Tilsett salami og la det hele frese noen minutter i pannen. Rør pesto i Crème Fraîchen og hell blandingen over løken og salamien. La alt bli varmt.
-
3
Smak til med litt grovmalt sort pepper, og hell sausen over den kokte pastaen.
Tips
Server med dryss av krydderurter, f. eks. basilikum.