Pasta med spinat- og skinkesaus

Pasta med spinat- og skinkesaus

3
  • Enkel
  • 20 min
Spinat er sunt og har en behagelig smak. I kombinasjon med røkt skinke og matfløte er denne spaghettiretten en knallgod hverdagsrett, som er veldig enkel og rask å tilberede.

Ingredienser

400 g spaghetti eller annen pasta
400 g frossen spinat
150 g røkt skinke i strimler
1 ss TINE Meierismør
2 ½ dl TINE Matfløte
1 stk grønnsaksbuljongterning

Slik gjør du det

    1. Kok pasta etter anvisning på pakken. Tin spinaten, og klem ut så mye vann som mulig.
    2. Smelt smøret i stekepanne, og stek skinken til den har litt farge.
    3. Rør i spinaten, tilsett fløte og smuldre i grønnsaksbuljongterningen. Smak sausen godt til med salt og nykvernet pepper.
    4. Bland sausen med nykokt pasta og server straks.
Tips

Matfløte er alltid fint å ha på lur til å runde av sauser og supper, men husk at den har begrenset holdbarhet etter at den er åpnet.

Kommentarer

  • Helena

    4 måneder siden
    Ser godt ut! Må spinaten være frossen? Og når du skriver på pukt 3 "rør i spinaten", er den da lagt i en egen gryte?

     (0)

    • Helena

      4 måneder siden
      Ah, du mener sikkert rør spinaten i stekepannen sammen med skinken. Leste litt for raskt her 😊

       (0)

      • Marit , Kokk og Kundekonsulent

        4 måneder siden
        Det stemmer! ;)

        Men du kan bruke både frossen og fersk spinat om du ønsker det.

         (0)


Det er mye kjærlighet i god mat