placeholder image
0

Pasta med spinat- og skinkesaus

(19)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Spinat er sunt og har en behagelig smak. I kombinasjon med røkt skinke og matfløte er denne spaghettiretten en knallgod hverdagsrett, som er veldig enkel og rask å tilberede.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

400 gspagetti eller annen pasta
400 gfrossen spinat
150 grøkt skinke i strimler
1 ssTINE Meierismør
2 ½ dlTINE Matfløte
1 stkgrønnsakbuljongterning

Slik gjør du det

    1. Kok pasta etter anvisning på pakken. Tin spinaten, og klem ut så mye vann som mulig.
    2. Smelt smøret i stekepanne, og stek skinken til den har litt farge.
    3. Rør i spinaten, tilsett fløte og smuldre i grønnsaksbuljongterningen. Smak sausen godt til med salt og nykvernet pepper.
    4. Bland sausen med nykokt pasta og server straks.

Tips:

Matfløte er alltid fint å ha på lur til å runde av sauser og supper, men husk at den har begrenset holdbarhet etter at den er åpnet.

Kommentarer