Skip to main content

Pasta med spinat- og skinkesaus

Enkel
20min

Spinat er sunt og har en behagelig smak. I kombinasjon med røkt skinke og matfløte er denne spaghettiretten en knallgod hverdagsrett, som er veldig enkel og rask å tilberede.

3.7
(40)
Next ImagePasta med spinat- og skinkesaus

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

400 g
spaghetti eller annen pasta
400 g
frossen spinat
150 g
røkt skinke i strimler
1 stk
grønnsaksbuljongterning

Fremgangsmåte

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken. Tin spinaten, og klem ut så mye vann som mulig.

  2. Smelt smøret i stekepanne, og stek skinken til den har litt farge.

  3. Rør i spinaten, tilsett fløte og smuldre i grønnsaksbuljongterningen. Smak sausen godt til med salt og nykvernet pepper.

  4. Bland sausen med nykokt pasta og server straks.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Matfløte er alltid fint å ha på lur til å runde av sauser og supper, men husk at den har begrenset holdbarhet etter at den er åpnet.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter