Pasta med spinat- og skinkesaus

Pasta med spinat- og skinkesaus

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Spinat er sunt og har en behagelig smak. I kombinasjon med røkt skinke og matfløte er denne spaghettiretten en knallgod hverdagsrett, som er veldig enkel og rask å tilberede.

Ingredienser

Antall porsjoner

400 g spagetti eller annen pasta
400 g frossen spinat
150 g røkt skinke i strimler
1 ss TINE Meierismør
2 ½ dl TINE Matfløte
1 stk grønnsakbuljongterning

Slik gjør du det

    1. Kok pasta etter anvisning på pakken. Tin spinaten, og klem ut så mye vann som mulig.
    2. Smelt smøret i stekepanne, og stek skinken til den har litt farge.
    3. Rør i spinaten, tilsett fløte og smuldre i grønnsaksbuljongterningen. Smak sausen godt til med salt og nykvernet pepper.
    4. Bland sausen med nykokt pasta og server straks.
Tips!

Matfløte er alltid fint å ha på lur til å runde av sauser og supper, men husk at den har begrenset holdbarhet etter at den er åpnet.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat