Pasta med spinat- og skinkesaus

Pasta med spinat- og skinkesaus

3
30
Enkel20 min
Spinat er sunt og har en behagelig smak. I kombinasjon med røkt skinke og matfløte er denne spaghettiretten en knallgod hverdagsrett, som er veldig enkel og rask å tilberede.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 400 g
    spaghetti eller annen pasta
  • 400 g
    frossen spinat
  • 150 g
    røkt skinke i strimler
  • 1 ss
  • 2 ½ dl
  • 1 stk
    grønnsaksbuljongterning

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok pasta etter anvisning på pakken. Tin spinaten, og klem ut så mye vann som mulig.

  2. 2

    Smelt smøret i stekepanne, og stek skinken til den har litt farge.

  3. 3

    Rør i spinaten, tilsett fløte og smuldre i grønnsaksbuljongterningen. Smak sausen godt til med salt og nykvernet pepper.

  4. 4

    Bland sausen med nykokt pasta og server straks.

Tips

Matfløte er alltid fint å ha på lur til å runde av sauser og supper, men husk at den har begrenset holdbarhet etter at den er åpnet.

Del denne oppskriften: