Pasta med spinat- og skinkesaus
Enkel•20 min min
Spinat er sunt og har en behagelig smak. I kombinasjon med røkt skinke og matfløte er denne spaghettiretten en knallgod hverdagsrett, som er veldig enkel og rask å tilberede.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
400 gspaghetti eller annen pasta
-
400 gfrossen spinat
-
150 grøkt skinke i strimler
-
1 ss
-
2 ½ dl
-
1 stkgrønnsaksbuljongterning
Slik gjør du det
-
1
Kok pasta etter anvisning på pakken. Tin spinaten, og klem ut så mye vann som mulig.
-
2
Smelt smøret i stekepanne, og stek skinken til den har litt farge.
-
3
Rør i spinaten, tilsett fløte og smuldre i grønnsaksbuljongterningen. Smak sausen godt til med salt og nykvernet pepper.
-
4
Bland sausen med nykokt pasta og server straks.