Pasta med ostesaus og røkelaks
Røkelaks og blåmuggost er kanskje en litt uvanlig kombinasjon, men i denne pastasausen sammen med Jarlsberg og Crème Fraîche smaker det nydelig.
Enkel•20 min•4 personer
Ingredienser
- 300 g pasta
- 1 stykk finhakket løk
- 2 ss TINE® Meierismør, til steking
- 2 dl TINE® Lett Crème Fraîche 17 %
- 1 dl vann
- 150 g Selbu Blå® Original, eller Royal Blue
- 2 dl TINE® Ekte Revet Ost Original
- 1 ts salt
- 0.25 ts nykvernet pepper
- 8 skive røkelaks
Slik gjør du
1
Kok pasten som anvist på pakken, og la den renne godt av seg.
2
Stek finhakket løk i smør i en stekepanne. Tilsett Crème Fraîche, vann og smuldret blåmuggost.
3
La sausen trekke til osten har smeltet. Rør i revet ost, og smak til med salt og pepper.
4
Bland sausen med den nykokte pastaen. Legg på tynne skiver røkelaks og server retten straks.
TipsServer gjerne med en salat og godt brød til.