Pasta med ostesaus

Pasta med ostesaus

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Røkelaks og blåmuggost er kanskje en litt uvanlig kombinasjon, men i denne pastasausen sammen med Jarlsberg og Crème Fraîche smaker det nydelig.

Antall porsjoner

Ingredienser

300 g pasta
1 stk finhakket løk
2 ss TINE Meierismør til steking
2 dl TINE Lett Crème Fraîche 18 %
1 dl vann
150 g Selbu Blå eller Royal Blue
2 dl Jarlsberg® Revet
1 ts salt
¼ ts nykvernet pepper
8 skiver røkelaks

Slik gjør du det

    1. Kok pasten som anvist på pakken, og la den renne godt av seg.
    2. Stek finhakket løk i smør i en stekepanne. Tilsett Crème Fraîche, vann og smuldret blåmuggost.
    3. La sausen trekke til osten har smeltet. Rør i revet ost, og smak til med salt og pepper.
    4. Bland sausen med den nykokte pastaen. Legg på tynne skiver røkelaks og server retten straks.
Tips!

Server gjerne med en salat og godt brød til. 

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat