Håndkle og blad
Pasta med ostesaus
(2323)

Pasta med ostesaus

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Røkelaks og blåmuggost er kanskje en litt uvanlig kombinasjon, men i denne pastasausen sammen med Jarlsberg og Crème Fraîche smaker det nydelig.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

300 gpasta
1 stkfinhakket løk
2 ssTINE Meierismør til steking
2 dlTINE Lett Crème Fraîche 18 %
1 dlvann
150 gSelbu Blå eller Royal Blue
2 dlJarlsberg® Revet
1 tssalt
¼ tsnykvernet pepper
8 skiverrøkelaks
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Kok pasten som anvist på pakken, og la den renne godt av seg.
    2. Stek finhakket løk i smør i en stekepanne. Tilsett Crème Fraîche, vann og smuldret blåmuggost.
    3. La sausen trekke til osten har smeltet. Rør i revet ost, og smak til med salt og pepper.
    4. Bland sausen med den nykokte pastaen. Legg på tynne skiver røkelaks og server retten straks.
Blått hjerte
Tips!

Server gjerne med en salat og godt brød til. 

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat