Skip to main content

Pasta med ostesaus og røkelaks

Enkel
20min

Røkelaks og blåmuggost er kanskje en litt uvanlig kombinasjon, men i denne pastasausen sammen med Jarlsberg og Crème Fraîche smaker det nydelig.

4.0
(30)
Next ImagePasta med ostesaus og røkelaks

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

300 g
pasta
1 stk
finhakket løk
2 ss
TINE® Meierismør til steking
1 dl
vann
150 g
Selbu Blå® Original eller Royal Blue
1 ts
salt
0.25 ts
nykvernet pepper
8 skiver
røkelaks

Fremgangsmåte

  1. Kok pasten som anvist på pakken, og la den renne godt av seg.

  2. Stek finhakket løk i smør i en stekepanne. Tilsett Crème Fraîche, vann og smuldret blåmuggost.

  3. La sausen trekke til osten har smeltet. Rør i revet ost, og smak til med salt og pepper.

  4. Bland sausen med den nykokte pastaen. Legg på tynne skiver røkelaks og server retten straks.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Server gjerne med en salat og godt brød til. 

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter