Pasta med ostesaus

(19)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Røkelaks og blåmuggost er kanskje en litt uvanlig kombinasjon, men i denne pastasausen sammen med Jarlsberg og Crème Fraîche smaker det nydelig.

Antall porsjoner

Ingredienser

300 gpasta
1 stkfinhakket løk
2 ssTINE Meierismør til steking
2 dlTINE Lett Crème Fraîche 18 %
1 dlvann
150 gSelbu Blå eller Royal Blue
2 dlJarlsberg® Revet
1 tssalt
¼ tsnykvernet pepper
8 skiverrøkelaks

Slik gjør du det

    1. Kok pasten som anvist på pakken, og la den renne godt av seg.
    2. Stek finhakket løk i smør i en stekepanne. Tilsett Crème Fraîche, vann og smuldret blåmuggost.
    3. La sausen trekke til osten har smeltet. Rør i revet ost, og smak til med salt og pepper.
    4. Bland sausen med den nykokte pastaen. Legg på tynne skiver røkelaks og server retten straks.

Tips:

Server gjerne med en salat og godt brød til. 

Kommentarer

  Legg til kommentar