Pasta med ostesaus og røkelaks
Enkel•20 min min
Røkelaks og blåmuggost er kanskje en litt uvanlig kombinasjon, men i denne pastasausen sammen med Jarlsberg og Crème Fraîche smaker det nydelig.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
300 gpasta
-
1 stkfinhakket løk
-
2 ssTINE® Meierismør til steking
-
2 dl
-
1 dlvann
-
150 gSelbu Blå® Original eller Royal Blue
-
2 dl
-
1 tssalt
-
¼ tsnykvernet pepper
-
8 skiverrøkelaks
Slik gjør du det
-
1
Kok pasten som anvist på pakken, og la den renne godt av seg.
-
2
Stek finhakket løk i smør i en stekepanne. Tilsett Crème Fraîche, vann og smuldret blåmuggost.
-
3
La sausen trekke til osten har smeltet. Rør i revet ost, og smak til med salt og pepper.
-
4
Bland sausen med den nykokte pastaen. Legg på tynne skiver røkelaks og server retten straks.