
Pasta med blåmuggostsaus, brokkoli og valnøtter
Oppskrift på lettvint og smakfull pastamiddag. Retten kan også passe for vegetarianere, dersom du kutter ut skinken.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Kok pasta etter anvisning på pakningen.
- 2
Kok opp creme fraiche. Smuldre i blåmuggost og sett til siden.
- 3
Forvell brokkoli, og legg noen buketter til side. Vend resten av brokkolien i sausen. Kjør til en glatt saus med stavmikser. Smak sausen til med salt og pepper.
- 4
Del brokkolien i mindre biter og bland i sausen.
- 5
Bland saus og nykokt pasta. Legg på serveringsfat, strø over valnøtter, og legg på skiver av spekeskinke og brokkolibuketter.
Tips
Forvelle, blanchere: La faste matvarer ligge noen minutter i kokende vann, som siden slås bort. Gjøres før dypfrysing og koking eller steking av visse grønnsaker og sopp for å inaktivere enzymer og mikroorganismer og/eller fjerne bitter smak. Kål og løk blir lettere å fordøye etter forvelling. Kilde: Store Norske Leksikon
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



