
Pasta med brokkoli, kremost og blåmugg
God og rask oppskrift på middagsrett med pasta. Bruk det du har for hånden, enten det er penne, spaghetti eller store makaroni.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Kok pasta etter anvisning på pakningen.
- 2
Rist hasselnøttene i en tørr og varm stekepanne. Legg dem i et håndkle, og gni slik at skallet løsner. Grovhakk nøttene.
- 3
Skjær brokkoli i buketter. Kok brokkolien i 4-5 minutter i lettsaltet vann. Hell av vannet.
- 4
Kok opp kremost, blåmuggost, creme fraiche, sitronsaft eller vin i en stor gryte.
- 5
Tilsett brokkoli og pasta. Bland godt. Strø på kapers, oliven og nøtter ved servering. Smak til med salt.
- 6
Kvern over pepper og server pastaretten nylaget.
Tips
Ta alltid vare på kokevann når du koker pasta. Blir pastaretten litt tykk, kan du spe med kokevannet.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



