Pasta med brokkoli, kremost og blåmugg
God og rask oppskrift på middagsrett med pasta. Bruk det du har for hånden, enten det er penne, spaghetti eller store makaroni.

Ingredienser
Slik gjør du
- 1Kok pasta etter anvisning på pakningen. 
- 2Rist hasselnøttene i en tørr og varm stekepanne. Legg dem i et håndkle, og gni slik at skallet løsner. Grovhakk nøttene. 
- 3Skjær brokkoli i buketter. Kok brokkolien i 4-5 minutter i lettsaltet vann. Hell av vannet. 
- 4Kok opp kremost, blåmuggost, creme fraiche, sitronsaft eller vin i en stor gryte. 
- 5Tilsett brokkoli og pasta. Bland godt. Strø på kapers, oliven og nøtter ved servering. Smak til med salt. 
- 6Kvern over pepper og server pastaretten nylaget. 
Tips
Ta alltid vare på kokevann når du koker pasta. Blir pastaretten litt tykk, kan du spe med kokevannet.






