Skip to main content

Italiensk kyllingpasta

Enkel
20min

Oppskrift på nydelig kyllingrett med spinat og soltørkede tomater.

4.1
(140)
Next ImageItaliensk kyllingpasta

Ingredienser

Antall porsjoner

Kyllingsalat

300 g
tagliatelle av fullkorn
4 stk
kyllingfilet
2 stk
hvitløksfedd
50 g
soltørket tomat (i marinade)
150 g
frisk spinat (ev. 250 g frossen)
0.5 ts
salt
0.25 ts
nykvernet pepper

Tilbehør

200 g
ruccola
2 ss
ristede pinjekjerner
2 ss
olivenolje

Fremgangsmåte

  1. Kok fullkornpasta som anvist på pakken.

  2. I mellomtiden skjærer du kyllingfilet i strimler. Rens og hakk hvitløk. Del tomat og spinat i grove strimler.

  3. Brun kylling i smør i stekepanne. Krydre godt med salt og pepper.

  4. Rør hvitløk, tomater og spinat sammen med crème fraîche. La det koke noen minutter.

Tilbehør

  1. Server pastaen med saus og kylling toppet med ruccola, pinjekjerner og god olivenolje.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

En boks med renskåret bogskinke kan fint erstatte kyllingen i denne gode pastaretten.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter