Italiensk kyllingpasta

Italiensk kyllingpasta

4
  • Enkel
  • 20 min
Oppskrift på nydelig kyllingrett med spinat og soltørkede tomater.

Ingredienser

Kyllingsalat

300 g tagliatelle av fullkorn
4 stk kyllingfileter
2 stk hvitløksfedd
50 g soltørkede tomater (i marinade)
150 g frisk spinat (ev. 250 g frossen)
1 ss TINE Meierismør
½ ts salt
¼ ts nykvernet pepper
3 dl TINE Lett Crème Fraîche 18 %

Tilbehør

200 g ruccola
2 ss ristede pinjekjerner
2 ss olivenolje

Slik gjør du det

    1. Kok fullkornpasta som anvist på pakken.
    2. I mellomtiden skjærer du kyllingfilet i strimler. Rens og hakk hvitløk. Del tomat og spinat i grove strimler.
    3. Brun kylling i smør i stekepanne. Krydre godt med salt og pepper.
    4. Rør hvitløk, tomater og spinat sammen med crème fraîche. La det koke noen minutter.
  1. Tilbehør

    1. Server pastaen med saus og kylling toppet med ruccola, pinjekjerner og god olivenolje.
Tips

En boks med renskåret bogskinke kan fint erstatte kyllingen i denne gode pastaretten.

Kommentarer

  • M

    7 år siden
    Fryktelig mye spinat? Dette ble spinatgrøt, ikke en saus...

     (0)

    • Markus Mikalsen

      4 år siden
      Ta mindre Spinat? Selvom det står så og så på oppskriften, så må du nok tilpasse det litt selv ;)

       (0)

      • Markus Mikalsen

        4 år siden
        Korreksjon , du finner - / + , hvor du velger antall personer som skal spise. Tror nok du hadde for mange personer der iforhold hvem som faktisk skulle spise.

         (1)


Det er mye kjærlighet i god mat