Italiensk kyllingpasta

Italiensk kyllingpasta

6
84
Enkel20 min
Oppskrift på nydelig kyllingrett med spinat og soltørkede tomater.

Ingredienser

Antall porsjoner

Kyllingsalat

  • 300 g
    tagliatelle av fullkorn
  • 4 stk
    kyllingfileter
  • 2 stk
    hvitløksfedd
  • 50 g
    soltørkede tomater (i marinade)
  • 150 g
    frisk spinat (ev. 250 g frossen)
  • 1 ss
  • ½ ts
    salt
  • ¼ ts
    nykvernet pepper
  • 3 dl

Tilbehør

  • 200 g
    ruccola
  • 2 ss
    ristede pinjekjerner
  • 2 ss
    olivenolje

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok fullkornpasta som anvist på pakken.

  2. 2

    I mellomtiden skjærer du kyllingfilet i strimler. Rens og hakk hvitløk. Del tomat og spinat i grove strimler.

  3. 3

    Brun kylling i smør i stekepanne. Krydre godt med salt og pepper.

  4. 4

    Rør hvitløk, tomater og spinat sammen med crème fraîche. La det koke noen minutter.

Tilbehør

  1. 5

    Server pastaen med saus og kylling toppet med ruccola, pinjekjerner og god olivenolje.

Tips

En boks med renskåret bogskinke kan fint erstatte kyllingen i denne gode pastaretten.

Del denne oppskriften: