Italiensk kyllingpasta

Italiensk kyllingpasta

8
111
Enkel20 min
Oppskrift på nydelig kyllingrett med spinat og soltørkede tomater.

Ingredienser

Antall porsjoner

Kyllingsalat

Tilbehør

  • 200 g
    ruccola
  • 2 ss
    ristede pinjekjerner
  • 2 ss
    olivenolje

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok fullkornpasta som anvist på pakken.

  2. 2

    I mellomtiden skjærer du kyllingfilet i strimler. Rens og hakk hvitløk. Del tomat og spinat i grove strimler.

  3. 3

    Brun kylling i smør i stekepanne. Krydre godt med salt og pepper.

  4. 4

    Rør hvitløk, tomater og spinat sammen med crème fraîche. La det koke noen minutter.

Tilbehør

  1. 5

    Server pastaen med saus og kylling toppet med ruccola, pinjekjerner og god olivenolje.

Tips

En boks med renskåret bogskinke kan fint erstatte kyllingen i denne gode pastaretten.

Del denne oppskriften: