Håndkle og blad
Italiensk kyllingpasta
(7878)

Italiensk kyllingpasta

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift på nydelig kyllingrett med spinat og soltørkede tomater.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

Kyllingsalat

300 gtagliatelle av fullkorn
4 stkkyllingfileter
2 stkhvitløksfedd
50 gsoltørkede tomater (i marinade)
150 gfrisk spinat (ev. 250 g frossen)
1 ssTINE Meierismør
½ tssalt
¼ tsnykvernet pepper
3 dlTINE Lett Crème Fraîche 18 %

Tilbehør

200 gisbergsalat
⅓ stkagurk
10 stkcherrytomater
2 ssristede pinjekjerner
BladBlad

Slik gjør du det

  • Kyllingsalat

    1. Kok fullkornpasta som anvist på pakken.
    2. I mellomtiden skjærer du kyllingfilet i strimler. Rens og hakk hvitløk. Del tomat og spinat i grove strimler.
    3. Brun kylling i smør i stekepanne. Krydre godt med salt og pepper.
    4. Rør hvitløk, tomater og spinat sammen med crème fraîche. La det koke noen minutter.
  • Tilbehør

    1. Server sausen med pastaen og legg kylling, spinat og tomater på toppen eller ved siden av. Server med salat av isbergsalat, agurk, tomat og pinjekjerner ved siden av.
Blått hjerte
Tips!

En boks med renskåret bogskinke kan fint erstatte kyllingen i denne gode pastaretten.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat