Italiensk kyllingpasta
Enkel•20 min min
Oppskrift på nydelig kyllingrett med spinat og soltørkede tomater.
Ingredienser
Antall porsjoner
Kyllingsalat
-
300 gtagliatelle av fullkorn
-
4 stkkyllingfileter
-
2 stkhvitløksfedd
-
50 gsoltørkede tomater (i marinade)
-
150 gfrisk spinat (ev. 250 g frossen)
-
1 ss
-
½ tssalt
-
¼ tsnykvernet pepper
-
3 dl
Tilbehør
-
200 gruccola
-
2 ssristede pinjekjerner
-
2 ssolivenolje
Slik gjør du det
-
1
Kok fullkornpasta som anvist på pakken.
-
2
I mellomtiden skjærer du kyllingfilet i strimler. Rens og hakk hvitløk. Del tomat og spinat i grove strimler.
-
3
Brun kylling i smør i stekepanne. Krydre godt med salt og pepper.
-
4
Rør hvitløk, tomater og spinat sammen med crème fraîche. La det koke noen minutter.
Tilbehør
-
5
Server pastaen med saus og kylling toppet med ruccola, pinjekjerner og god olivenolje.