Italiensk kyllingpasta

Italiensk kyllingpasta

Kommentarer 4
  • Enkel
  • 20 min
Oppskrift på nydelig kyllingrett med spinat og soltørkede tomater.

Ingredienser

Antall porsjoner

Kyllingsalat

300 g tagliatelle av fullkorn
4 stk kyllingfileter
2 stk hvitløksfedd
50 g soltørkede tomater (i marinade)
150 g frisk spinat (ev. 250 g frossen)
1 ss TINE Meierismør
½ ts salt
¼ ts nykvernet pepper
3 dl TINE Lett Crème Fraîche 18 %

Tilbehør

200 g isbergsalat
⅓ stk agurk
10 stk cherrytomater
2 ss ristede pinjekjerner

Slik gjør du det

    1. Kok fullkornpasta som anvist på pakken.
    2. I mellomtiden skjærer du kyllingfilet i strimler. Rens og hakk hvitløk. Del tomat og spinat i grove strimler.
    3. Brun kylling i smør i stekepanne. Krydre godt med salt og pepper.
    4. Rør hvitløk, tomater og spinat sammen med crème fraîche. La det koke noen minutter.
  1. Tilbehør

    1. Server sausen med pastaen og legg kylling, spinat og tomater på toppen eller ved siden av. Server med salat av isbergsalat, agurk, tomat og pinjekjerner ved siden av.
Tips!

En boks med renskåret bogskinke kan fint erstatte kyllingen i denne gode pastaretten.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • M

    5 år siden
    Fryktelig mye spinat? Dette ble spinatgrøt, ikke en saus...

    Kommenter  (0)

    • Markus Mikalsen

      3 år siden
      Ta mindre Spinat? Selvom det står så og så på oppskriften, så må du nok tilpasse det litt selv ;)

      Kommenter  (0)

      • Markus Mikalsen

        3 år siden
        Korreksjon , du finner - / + , hvor du velger antall personer som skal spise. Tror nok du hadde for mange personer der iforhold hvem som faktisk skulle spise.

        Kommenter  (2)


  • Trine Haugseng

    7 år siden
    En veldig god og smakfull rett. Kan anbefales!

    Kommenter  (12)


Det er mye kjærlighet i god mat