Skip to main content

Kremet pasta med kylling og urter

Enkel
25min

En skikkelig digg pastarett med kylling og urtesaus. Det er enkelt å lage urtesaus av crème fraîche og det du måtte ha av friske urter.

3.6
(43)
Next ImageKremet pasta med kylling og urter

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

400 g
pasta, rør eller penne
3 stk
kyllingfilet, i terninger
0.5 ts
salt
0.25 ts
nykvernet pepper

Urtesaus

2 stk
hvitløksfedd
3 ss
hakkede urter
0.25 ts
salt
0.25 ts
pepper

Tilbehør

4 dl
ruccola
2 dl
revet Norvegia® Vellagret - fra ostehjul eller annen god ost
1 dl
hakkede basilikumblader

Fremgangsmåte

  1. Kok pasta som anvist på pakken.

Stekt kylling

  1. Del kylling i store biter og stek ca. 5 minutter i en panne med smør til gjennomstekt. Ha på salt, nykvernet pepper og eventuelt litt paprikakrydder.

Urtesaus

  1. Grovhakk hvitløk. Rør sammen crème fraîche, den grovhakkede hvitløken og urter. Smak til med salt og pepper. Bland kylling og saus i den varme pastaen.

Ved servering

  1. Ha pastablandingen på en tallerken eller i en skål, dryss over ost og topp med basilikum. Server med ruccola.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Sprøstekt bacon smaker også veldig godt i denne pastaretten.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter