Kremet pasta med kylling og urter
En skikkelig digg pastarett med kylling og urtesaus. Det er enkelt å lage urtesaus av crème fraîche og det du måtte ha av friske urter.
Enkel•25 min•4 personer
Ingredienser
- 400 g pasta, , rør eller penne
- 3 stykk kyllingfilet, , i terninger
- 2 ss TINE® Meierismør
- 0.5 ts salt
- 0.25 ts nykvernet pepper
Urtesaus
- 2 stykk hvitløksfedd
- 2 dl TINE® Lett Crème Fraîche 17 %
- 3 ss hakkede urter
- 0.25 ts salt
- 0.25 ts pepper
Tilbehør
- 4 dl ruccola
- 2 dl revet Norvegia® Vellagret - fra ostehjul, eller annen god ost
- 1 dl hakkede basilikumblader
Slik gjør du
1
Kok pasta som anvist på pakken.
Stekt kylling
1
Del kylling i store biter og stek ca. 5 minutter i en panne med smør til gjennomstekt. Ha på salt, nykvernet pepper og eventuelt litt paprikakrydder.
Urtesaus
1
Grovhakk hvitløk. Rør sammen crème fraîche, den grovhakkede hvitløken og urter. Smak til med salt og pepper. Bland kylling og saus i den varme pastaen.
Ved servering
1
Ha pastablandingen på en tallerken eller i en skål, dryss over ost og topp med basilikum. Server med ruccola.
TipsSprøstekt bacon smaker også veldig godt i denne pastaretten.