placeholder image
2

Urtepasta med kylling

(28)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift på deilig pastarett med kylling og nydelig urtesaus. Urtesausen består av Crème Fraîche, og det du måtte ha stående av friske urter.

Antall porsjoner

Ingredienser

400 gpasta, rør eller penne
3 stkkyllingfileter, i terninger
2 ssTINE Meierismør
½ tssalt
¼ tsnykvernet pepper

Urtesaus

2 stkhvitløksfedd
2 dlTINE Lett Crème Fraîche 10 %
3 sshakkede urter
¼ tssalt
¼ tspepper

Tilbehør

4 dlruccola
2 dlrevet Norvegia® Vellagret eller annen god ost
1 dlhakkede basilikumblader

Slik gjør du det

    1. Kok pasta som anvist på pakken.
  • Stekt kylling

    1. Del kylling i store biter og stek ca. 5 minutter i en panne med smør til gjennomstekt. Ha på salt, nykvernet pepper og eventuelt litt paprikakrydder.
  • Urtesaus

    1. Grovhakk hvitløk. Rør sammen Crème Fraîche, den grovhakkede hvitløken og urter. Smak godt til med salt og pepper. Bland kylling og saus i den varme avrente pastaen.
  • Ved servering

    1. Dekk en dyp tallerken med ruccola. Ha varm saus med kylling og pasta over salaten. Dryss over ost, pynt med basilikum, og server straks.

Tips:

Sprøstekt bacon smaker også veldig godt i denne pastaretten.

Kommentarer