Kremet pasta med kylling og urter
Enkel•25 min min
En skikkelig digg pastarett med kylling og urtesaus. Det er enkelt å lage urtesaus av crème fraîche og det du måtte ha av friske urter.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
400 gpasta , rør eller penne
-
3 stkkyllingfileter , i terninger
-
2 ss
-
½ tssalt
-
¼ tsnykvernet pepper
Urtesaus
-
2 stkhvitløksfedd
-
2 dl
-
3 sshakkede urter
-
¼ tssalt
-
¼ tspepper
Tilbehør
-
4 dlruccola
-
2 dlrevet Norvegia® Vellagret - fra ostehjul eller annen god ost
-
1 dlhakkede basilikumblader
Slik gjør du det
-
1
Kok pasta som anvist på pakken.
Stekt kylling
-
2
Del kylling i store biter og stek ca. 5 minutter i en panne med smør til gjennomstekt. Ha på salt, nykvernet pepper og eventuelt litt paprikakrydder.
Urtesaus
-
3
Grovhakk hvitløk. Rør sammen crème fraîche, den grovhakkede hvitløken og urter. Smak til med salt og pepper. Bland kylling og saus i den varme pastaen.
Ved servering
-
4
Ha pastablandingen på en tallerken eller i en skål, dryss over ost og topp med basilikum. Server med ruccola.