Urtepasta med kylling

Urtepasta med kylling

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 25 min
Oppskrift på deilig pastarett med kylling og nydelig urtesaus. Urtesausen består av Crème Fraîche, og det du måtte ha stående av friske urter.

Ingredienser

Antall porsjoner

400 g pasta , rør eller penne
3 stk kyllingfileter , i terninger
2 ss TINE Meierismør
½ ts salt
¼ ts nykvernet pepper

Urtesaus

2 stk hvitløksfedd
2 dl TINE Lett Crème Fraîche 10 %
3 ss hakkede urter
¼ ts salt
¼ ts pepper

Tilbehør

4 dl ruccola
2 dl revet Norvegia® Vellagret eller annen god ost
1 dl hakkede basilikumblader

Slik gjør du det

    1. Kok pasta som anvist på pakken.
  1. Stekt kylling

    1. Del kylling i store biter og stek ca. 5 minutter i en panne med smør til gjennomstekt. Ha på salt, nykvernet pepper og eventuelt litt paprikakrydder.
  2. Urtesaus

    1. Grovhakk hvitløk. Rør sammen Crème Fraîche, den grovhakkede hvitløken og urter. Smak godt til med salt og pepper. Bland kylling og saus i den varme avrente pastaen.
  3. Ved servering

    1. Dekk en dyp tallerken med ruccola. Ha varm saus med kylling og pasta over salaten. Dryss over ost, pynt med basilikum, og server straks.
Tips!

Sprøstekt bacon smaker også veldig godt i denne pastaretten.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Kirsten

    5 år siden
    Kjempe god, anbefales. Men jeg brukte creme fresh i stede for youghurt siden jeg ikke fikk tak i den type youghurt på butikken her.

    Kommenter  (2)

    • Oda Smeby Christensen

      5 år siden
      Hei! Yoghurten kan byttes ut med både creme fraiche og kesam.:)Takk for hyggelig tilbakemelding!

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat