
Urtepasta med kylling
Enkel•25 min min
Oppskrift på deilig pastarett med kylling og nydelig urtesaus. Urtesausen består av Crème Fraîche, og det du måtte ha stående av friske urter.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
400 gpasta , rør eller penne
-
3 stkkyllingfileter , i terninger
-
2 ss
-
½ tssalt
-
¼ tsnykvernet pepper
Urtesaus
-
2 stkhvitløksfedd
-
2 dl
-
3 sshakkede urter
-
¼ tssalt
-
¼ tspepper
Tilbehør
-
4 dlruccola
-
2 dlrevet Norvegia® Vellagret - fra ostehjul eller annen god ost
-
1 dlhakkede basilikumblader
Slik gjør du det
-
1
Kok pasta som anvist på pakken.
Stekt kylling
-
2
Del kylling i store biter og stek ca. 5 minutter i en panne med smør til gjennomstekt. Ha på salt, nykvernet pepper og eventuelt litt paprikakrydder.
Urtesaus
-
3
Grovhakk hvitløk. Rør sammen Crème Fraîche, den grovhakkede hvitløken og urter. Smak godt til med salt og pepper. Bland kylling og saus i den varme avrente pastaen.
Ved servering
-
4
Dekk en dyp tallerken med ruccola. Ha varm saus med kylling og pasta over salaten. Dryss over ost, pynt med basilikum, og server straks.