
Kremet pasta med kylling og urter
En skikkelig digg pastarett med kylling og urtesaus. Det er enkelt å lage urtesaus av crème fraîche og det du måtte ha av friske urter.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Urtesaus
Tilbehør
Fremgangsmåte
- 1
Kok pasta som anvist på pakken.
Stekt kylling
- 2
Del kylling i store biter og stek ca. 5 minutter i en panne med smør til gjennomstekt. Ha på salt, nykvernet pepper og eventuelt litt paprikakrydder.
Urtesaus
- 3
Grovhakk hvitløk. Rør sammen crème fraîche, den grovhakkede hvitløken og urter. Smak til med salt og pepper. Bland kylling og saus i den varme pastaen.
Ved servering
- 4
Ha pastablandingen på en tallerken eller i en skål, dryss over ost og topp med basilikum. Server med ruccola.
Tips
Sprøstekt bacon smaker også veldig godt i denne pastaretten.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter

