Urtepasta med kylling

Kremet pasta med kylling og urter

3
40
Enkel25 min
En skikkelig digg pastarett med kylling og urtesaus. Det er enkelt å lage urtesaus  av crème fraîche og det du måtte ha av friske urter.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 400 g
    pasta , rør eller penne
  • 3 stk
    kyllingfileter , i terninger
  • 2 ss
  • ½ ts
    salt
  • ¼ ts
    nykvernet pepper

Urtesaus

Tilbehør

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok pasta som anvist på pakken.

Stekt kylling

  1. 2

    Del kylling i store biter og stek ca. 5 minutter i en panne med smør til gjennomstekt. Ha på salt, nykvernet pepper og eventuelt litt paprikakrydder.

Urtesaus

  1. 3

    Grovhakk hvitløk. Rør sammen crème fraîche, den grovhakkede hvitløken og urter. Smak til med salt og pepper. Bland kylling og saus i den varme pastaen.

Ved servering

  1. 4

    Ha pastablandingen på en tallerken eller i en skål, dryss over ost og topp med basilikum. Server med ruccola.

Tips

Sprøstekt bacon smaker også veldig godt i denne pastaretten.

Del denne oppskriften: